Álomfejtés láb, mit jelent?

Álomfejtés láb, mit jelent?

Milyen jelentést hordoz a láb álomfejtése? Álomfejtés láb, mit jelent?

Nőknek panaszkodási hajlam, férfiaknak gyerekkori fenyegetettség emléke

Álmodni lehet emberről, állatról, növényről, egyéb élőlényekről, illetve élettelen tárgyakról is. De akármelyikről álmodunk is, az nagy valószínűséggel valami olyasmi lesz, amihez tartozik egy láb.Ebből az következik, hogy igencsak érdemes foglalkozni a láb álomfejtésével. Már csak azért is, mert a láb álomfejtése meglehetősen érdekes és akár meglepő jelentést is hordozhat az álmodó számára.

Álomfejtés láb, mit jelent?
Álomfejtés láb, mit jelent?

Az Álmoskönyv álomfejtései lábbal kapcsolatban, ami rendkívül változatos láb lehet

Nézzük meg először is, hogy mi a láb álomfejtése az Álmoskönyv szerint. Érdekes módon ez alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy bizony álmainkban a láb rendkívül változatosan nézhet ki. És ez ráadásul befolyással lehet a láb álomfejtésére is. Nézzünk néhány változatot a különbözőféle, álomban megjelenő láb álomfejtéseire.

  • kis láb álomfejtése: barátság;
  • nagy láb álomfejtése: rendetlenség az erszényben;
  • beteg láb álomfejtése: segítség egy ismeretlen részéről;
  • törött láb álomfejtése: veszély;
  • térdeplő láb álomfejtése: keserűség a múlt miatt;
  • görbe láb álomfejtése: hamisság, csalás;
  • asszonyláb álomfejtése, ha törzs nélkül a szoba mennyezetén röpköd, de mi nem ismerjük fel a tulajdonosát: férfinak elerőtlenedést jósol.

Ha az álomban egyszerre négy láb is szerepel, logikusan akár azt is gondolhatnánk, hogy ez esetben valamiféle emlősállatról van szó. De Krúdy természetesen ebben is tud nekünk meglepetést okozni. Ha álmodban négy lábad van, akkor mi a négy láb álomfejtése? Az, hogy megcsalják, megcsúfolják az álmodót.

Álomfejtés láb, mit jelent?
Álomfejtés láb, mit jelent?

Nem emberi láb álomfejtése az Álmoskönyvben

Bizony-bizony, természetesen Krúdy Gyula nem feledkezik meg a nem-emberi, azaz állati láb álomfejtéseiről sem. Ezekre a lábas álomfejtésekre néhány példa:

  • szamár– vagy öszvérláb álomfejtése: nagy szerencséd lesz egy közeli utazásban (már amennyiben ez a láb álomban a te lábad, és ezen érkezel meg egy idegen városba);
  • lóláb álomfejtése, ha a te lábad álomban, és rejtegetni kívánod: veszedelem vár rád, egy közeli szerelem révén;
  • valószínűleg patás állaté lehet a vasalt láb, álomfejtése: erő, bátorság.
Álomfejtés láb, mit jelent?
Álomfejtés láb, mit jelent?

A láb álomfejtése napjainkban attól is függ, hogy férfi vagy nő álmodja

Napjaink láb-álomfejtése bizonyos elintéznivalókhoz kapcsolódik, de az is lehet, hogy az álomfejtés lábbal kapcsolatban a valósággal való viszonyunkat jelenti. Vajon stabil lábbal állunk-e a szilárd talajon? Attól függ, hogy az álomban milyen láb álomfejtéséről van szó.

Másfajta álommagyarázók szerint a láb álomfejtése attól is függhet, hogy férfi vagy nő álmában szerepel-e.

Ha nő álmodik lábról, álomfejtése némi panaszkodási hajlamot; így például kis betegeskedés felnagyítását jelentheti.

A láb férfiak álmaiban már fontosabb szerepet játszanak: valamilyen félelmi jegyként értelmezhető ebben az esetben a láb álomfejtése. A férfiálmok láb-álomfejtései legtöbbször valami régi gyermekkori félelem kivetülései.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →