Álomfejtés – Gyümölcs

Álomfejtés – Gyümölcs

Álomfejtés – Gyümölcs. Szeretnéd megfejteni, hogy mit jelent ha gyümölcs volt az álmodban? Jókedv, jó remények, kilátások. Ha egészséges szép gyümölcsrõl észreveszed, hogy mégiscsak férges: nem nézel szembe egy olyan körülménnyel, amely rosszat hoz.

A színek és a hozzájuk kötődő gyümölcsök fizikai élményekhez köthetőek, melyek igen sokat mondanak el a lelki állapotunkról is.

Álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok. Nézzük mit jelent, ha álmunkban állatokkal találkozunk, tudj meg többet róla a álomszótárban:

Álomfejtés – Gyümölcs cikkek:

Gyümölccsel álmodni mit jelent?

Gyümölccsel álmodni mit jelent?

Gyümölccsel álmodni mit jelent? A gyümölcs álomfejtése gyümölcsöző lesz-e számunkra? …Válaszunk röviden: igen. A gyümölccsel kapcsolatos álmok jelentése általában igen pozitív, legyen szó régi korok álomfejtéséről vagy a modern álomfejtők jelentésmagyarázatairól. És ez nem is csoda, hiszen a gyümölcs önmagában…
Tovább olvasom

Álomfejtés paradicsom: na de melyik paradicsom?

Álomfejtés paradicsom

Álomfejtés paradicsom: na de melyik paradicsom? …elvégre a paradicsom lehet Paradicsom vagy paradicsom is. Jelen esetben pedig egyáltalán nem mindegy, hogy a nagybetűs Paradicsom vagy a simán írt paradicsom álomfejtésére vagyunk kíváncsiak. Álomfejtés paradicsom: az összefüggés paradicsom és Paradicsom között…
Tovább olvasom