Borral álmodni mit jelent?

Borral álmodni mit jelent?

Mit jelent borral álmodni?

Van-e köze a bor mámorító hatásához a boros álmok jelentésének?

Az Álmoskönyv szerint álomban bortól tántorogni szégyent jelent. Ám a borral kapcsolatos álmok jelentése nem mindig a bor okozta mámorral köthető össze. Persze azért ilyen jellegű álomfejtése is létezik, ha utánajárunk annak, mit jelent borral álmodni.

De kezdjük mindenekelőtt az elején, vagyis lapozzuk fel az Álmoskönyv ódon lapjait. Nézzük meg, mit mond Krúdy Gyula arról, mi az álomfejtése a borral kapcsolatos álmoknak.

Az Álmoskönyv szerint borral álmodni részegséget és okádást is jelenthet

…de ha csak úgy, bort látunk álmunkban, az ilyen álmok alapvetően azt jelentik, hogy tolvajlás fogja érni az álmodót. Ám egyéb érdekességek is fellelhetőek az Álmoskönyvben, ha megnézzük a boros álmok jelentését.

Lehet például borral álmodni úgy, hogy zsidótól veszünk bort álmunkban. Ez az 1833-as álmoskönyv álomfejtése szerint perpatvart jelent a családban, és akár feleségtől, gyerektől való elválást is hozhat.

De ha például úgy álmodunk borral, hogy bort iszunk, ami megtölt, az Krúdy saját jegyzete szerint elégedetlenséget jelent.

Sőt! Lehet borral álmodni úgy is, hogy a bor a fejünkre folyik. Ennek álomfejtése: szégyen.

És végül, nézzük meg a borral és részegséggel kapcsolatos álmok jelentését. Kerner szerint a borcégér álomban részegséget jelent, míg Gvadányi álomfejtése arra, mit jelent borral álmodni: nem más, mint okádás.

Borral álmodni mit jelent?
Borral álmodni mit jelent?

Mit jelent borral álmodni, attól függően, hogy milyen borról van szó?

Ha például a bor fehér vagy zöld, akkor az ilyen boros álmok jelentése jókedv. A fekete bor álomban az álomfejtés szerint munkát, dologtevést jelent.

A lipcsei nagy álmoskönyv pedig a vörös borral kapcsolatos álmok jelentéseként rendkívüli nagy szerencsét jósol az álmodónak.

Azután az, hogy mit jelent borral álmodni, attól is függ, hogy mikor álmodunk borról. Ha Szent Mihály napján álmodunk borról, azt jelenti, baj lesz a pincékben, ha pedig József napján, akkor gyenge szüretet jósol. De lehet borral álmodni Szent Iván napján is; ennek álomfejtése rossz gazdálkodás.

Borral álmodni mit jelent?
Borral álmodni mit jelent?

Mit jelent borral álmodni napjaink álomfejtése szerint?

A mai modern álomfejtők többféle álomfejtést adnak a borral kapcsolatos álmok jelentésére.

Borral álmodni jelentheti például egy betegség bekövetkeztét, ami nem különösebben vészes: kisebb hőemelkedéssel jár, és akár valamiféle megfázás is lehet.

De borral álmodni jelentheti egy röpke, múló öröm eljövetelét is. Ám ennek a rövid életű örömnek az árát valahogyan meg kell majd fizetnie az álmodónak. És végül, a borospince álomban jelenthet olyat, hogy aki erről álmodik, ki fog gyógyulni lelki bajából.

Nem is olyan rossz dolog tehát borral álmodni. Fogyasszuk tehát egészséggel, ám mértékkel a szőlő eme értékes nedűjét, és legyenek kellemes, borral kapcsolatos álmaink!

Borral álmodni mit jelent?
Borral álmodni mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →