Kerttel álmodni mit jelent?

Kerttel álmodni mit jelent?

Kerttel álmodni mit jelent?

Gyermekáldás vagy tiszta lelkiismeret is lehet az álomfejtése

Ha valakinek van kertje, akkor azért álmodik róla. Ha viszont valakinek (még) nincsen kertje, csak álmodozik egy szép kis kertről – akkor azért álmodik róla. Vagyis szinte bárki, bármikor, bármilyen körülmények között álmodhat kerttel.

Ha pedig szoktunk álmodni kerttel, akkor bizony az azt is jelenti, hogy a kerttel kapcsolatos álmok jelentése érdeklődésre tarthat számot. Így hát nem árt körüljárni a kérdést: mit jelent a kertet tartalmazó álmok jelentése, mi a kert álomfejtése? Vagyis röviden, egyszerűen: mit jelent kerttel álmodni?

Mit jelent kerttel álmodni az Álmoskönyv szerint?

Az Álmoskönyv szerint többféle álomfejtése is lehet a kertnek. Krúdy mindenekelőtt úgy tartja, hogy kerttel álmodni először is, úgy általában legtöbbször gyermekáldást jelent.

Kerner szerint viszont a kerttel kapcsolatos álmok jelentése meg nem valósult vágyaink leképezése. Ha álmunkban szép virágos kertben sétálunk tavaszi ég alatt, megtudhatjuk, mennyi vágyunk nem fog teljesülni. Az álombeli kertben a virágok jelképezik ezeket: minél több hervad el benne, annál kevesebb vágyunk valósulhat meg a jövőben.

Az álombeli őszi kert jelentése gyász, míg a téli kert hiábavaló gondolatot jelent. A kerti lak álomfejtése költözködés, az idegen kertben való eltévedés árvaságot jelent.

Radics Mária szerint a kerti munkával kapcsolatos álmok jelentése jó jegy. Kert álomban magas kerítéssel – álomfejtése: megfizetjük adósságainkat. Elhagyott, gizgazos kerttel álmodni azt jelenti, hogy barátaink elhidegülnek tőlünk.

Kerttel álmodni mit jelent?
Kerttel álmodni mit jelent?

Mit jelent kerttel álmodni a különös álmokban?

Vannak azután furcsább, ritkább kerttel kapcsolatos álmok is. Ilyen lehet például, ha álmunkban egy kertben óriással találkozunk. Ez egy olyan ellenségünket jelenti, aki az életünkre akar törni.

De még ennél is szokatlanabb módon is lehet kerttel álmodni. Álomban kertben járni és onnan ismeretlen vidékre tévedni, ami eleinte olyan, mint az Éden, később viszont elsötétül, tele lesz szörnyekkel. Az ilyen, egészen különös formában kertet tartalmazó álmok jelentése életünk eltitkolt boldogtalansága.

Kerttel álmodni mit jelent?
Kerttel álmodni mit jelent?

Kerttel álmodni életed rendezettségét is jelentheti

A mai álomfejtők úgy tartják, hogy kerttel álmodni abban segíthet nekünk, hogy megtudhatjuk belőle, mennyire van rend az életünkben.

A tiszta, ápolt kertet tartalmazó álmok jelentése az, hogy az álmodónak tiszta a lelkiismerete, és jó a kapcsolata a környezetével.

Szimplán gazos kerttel álmodni viszont már arra utal, hogy életünk nyugtalan, érzelmeink kuszák, zűrzavarosak, melyben ideje lenne rendet tenni. Elhanyagolt és gazos kerttel álmodni azt jelenti, hogy az álmodó életében és családjában ott lappang valahol a szégyen.

És persze lehet akár gyümölcsöskerttel is álmodni. Álomban almáskertben járni azt jelenti: tilosban jársz, míg málnás kerttel álmodni ígéretes szerelmi évődést jelenthet az álmodója számára.

Kerttel álmodni mit jelent?
Kerttel történő álom mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →