Álom öbölről mit jelent?

Álom öbölről: remény, megnyugvás, kellemes időtöltés

Képzelj el egy idilli, akár paradicsomi területet, például egy tengerpartot. A tenger öböllel is rendelkezik: lágyan ívelve nyúl be a tengerpart a vízrengetegbe. Az öböl fölött sirályok lebegnek, folyamatos hangjuk lassan-lassan elringató álmodozásba ejt.

Ez a kép, amit elképzeltél, akár egy álom része is lehet, méghozzá egy igen kellemes álomé. A tenger eleve egy egészen egyedi hangulattal rendelkező természeti jelenség, így ha valaki tengerrel álmodik, akkor valószínűleg nyugodt álma lesz. Persze ez attól is függ, hogy pontosan hogyan jelenik meg a tenger álmunkban. A viharos tengert tartalmazó álom nem feltétlenül megnyugtató jelentéssel bír az álmodó számára.De maradjunk inkább a fentebb leírt, derűs képnél. Mert hát ilyen kellemes álom is előfordulhat, amiben minden, az idillhez szükséges kellék megtalálható. Olyanok például, mint a (nyugodt) tenger, a madarak, a lágy szellő… És mindenekelőtt a tenger és a benne található, lágy ívű öböl. Mert néha igenis, álmodhatunk léleksimogató álmokat – és egy olyan álom, amiben öböl van, feltehetően egy ilyen bájos álom lesz.

De vajon egy pihentető, lágy tenger partját, öbölt tartalmazó álomnak a jelentése is ilyen meghitt üzenet lesz az álmodó számára? Az a néhány álommagyarázat, ami foglalkozik kifejezetten az olyan álmokkal, melyek öblöt tartalmaznak, arra utal, hogy a válasz: igen.

Álom öbölről mit jelent?

Álom öbölről mit jelent?Létezik-e álom öbölről az Álmoskönyv szerint?

Igen, a Krúdy Gyula mindenre választ adó álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv tartalmaz álommagyarázatot olyan álomra, amiben öböl szerepel.

Persze ne reméljünk olyan részletes, hosszas, sokrétű álommagyarázatot öbölt magában foglaló álmokról, mint mondjuk a jóval népszerűbb, pénzről szóló álmokról. De ne legyünk telhetetlenek: már az is nagy szó, hogy van olyan címszó, ami öbölről való álmodást említ.

Ez a címszó – bizonyára nagyon meg fogunk lepődni – nem más, mint az, hogy „öböl”. Mit mond tehát az Álmoskönyv az öböl-álomról?

Az álom öbölről eszerint nem jelent sem többet, sem kevesebbet – mint annyit, hogy: remény. És ez tényleg nem mond ellent annak a feltételezésünknek, miszerint az álom öbölről leginkább valami pozitív jelentést kellene magában hordoznia.

Ezen túl azonban az Álmoskönyv semmi egyéb magyarázatot nem ad arra, mit jelent az álom öbölről.

Mi a helyzet a többi álomfejtővel: szerintük mi mindent jelenthet az álom öbölről?

Álom öbölről mit jelent?

Álom öbölről mit jelent?Álom öbölről: Krúdyhoz hasonlóan rövid és tömör jelentések a többi álomfejtőtől

A helyzet ugyanaz, mint az Álmoskönyv esetében. Az álom öbölről valami nagyon kellemes – és egyúttal rendkívül szűkszavú jelentéssel bír minden más álomfejtő szerint. De nem is csigázzuk tovább a kedélyeket. Az álom öbölről a modern álommagyarázatok szerint mindösszesen ennyit jelent: megnyugvás, kellemes időtöltés.

Kívánunk hát mindenkinek álmokat öbölről – hogy álomban, ébren egyaránt békés élete legyen.

Álom öbölről mit jelent?

Álom öbölről mit jelent?

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.