Drágakővel álmodni mit jelent?

Drágakővel álmodni mit jelent?

Drágakővel álmodni önmagunk jobb megismerését is jelentheti

Nyereménnyel, pénzzel, mindenféle kincsekkel gyakran álmodhatunk, és ezektől az álmoktól azt reméljük, hogy szerencsét jelenthetnek nekünk.

Az ilyen, értékek felleléséhez kapcsolódó álmok közé tartozik, amikor valamilyen ékszerrel vagy drágakővel álmodunk. Kérdés, mi lehet az ilyen álmok jelentése?

Tudd meg bővebben, mi mindent jelenthet drágakővel álmodni – és ki tudja: hátha még szerencsével is kecsegtethet minket a drágakő jelentése.Drágakővel álmodni Krúdy szerint vagy kedves dolgot vagy betegséget jelent..

Tény, hogy legnagyobb magyar álomfejtő kézikönyvünk, a Krúdy Gyula-féle Álmoskönyv nem valami bőbeszédű a drágakövet tartalmazó álmok kapcsán. Ami egyúttal azt jelenti, hogy a drágakövet tartalmazó álmok jelentéséről is viszonylag keveset tudhatunk meg belőle.

De természetesen azért megtalálhatjuk a drágakövet tartalmazó álmok különféle álomfejtéseit is az Álmoskönyv lapjain.

Drágakővel álmodni az Álmoskönyv szerint alapvetően kétféleképpen lehet. Az egyik csoportba azok tartoznak, ami alapján drágakővel álmodni valamiféle betegséget jelenthet. A másik csoportba pedig azok tartoznak, amikor drágakővel álmodni valamiféle jót, pozitívumot jelent.

Drágakővel álmodni mit jelent?
Drágakővel álmodni mit jelent?Drágakővel álmodni, amikor betegséget és amikor kedves dolgot jelent

Nézzük az első kategóriát, a drágakövet tartalmazó álmok jelentéseit, melyek betegséggel kapcsolatosak:

 • drágakővel álmodni úgy, hogy álmunkban drágakövet látunk, jelentése: nyavalya, szorongatás;
 • drágakővel álmodni az 1799-es álmoskönyv szerint mindig egy közeli betegséget jelent.

Ezzel szemben vannak az olyan drágaköves álmok, amikor a drágakövet tartalmazó álom álomfejtése valami kellemesebbet jelent:

 • drágakővel álmodni úgy, hogy álmunkban drágaköveket veszünk, jót jelent;
 • drágakővel álmodni úgy, hogy álmunkban drágaköveket árulunk, jelentése kedves dolog.Mit jelent drágakővel álmodni, amikor álmunkban egy gyűrűben van drágakő?

Ha az Álmoskönyvből szeretnénk megtudni, hogy mit jelent drágakővel álmodni, még találhatunk benne még egy speciális drágakővel kapcsolatos álmot. Ez pediglen nem más, mint amikor valaki drágakövekkel kirakott gyűrűvel álmodik.

Az ilyen, drágaköves álmok jelentése kétféle lehet, attól függően, hogy ki álmodja:

 • gyűrűben levő drágakővel álmodni, ha nőtlenek vagyunk, jelentése házasság;
 • gyűrűben levő drágakővel álmodni házasoknak, álomfejtése gyermekáldás.
Drágakővel álmodni mit jelent?
Drágakővel álmodni mit jelent?

Drágakővet látni álomban barátságokat, kapcsolatokat jelent

Napjaink álomfejtései szerint drágakővel álmodni elsősorban kapcsolatainkról, illetve saját magunkhoz való viszonyunkról árulkodhat.

Drágakővel álmodni eszerint jelentheti azt, hogy arra vágyunk, hogy olyanok is szeressenek, akik elutasítják társaságunkat. De lehet a drágakővel kapcsolatos álmok jelentése az önmagunk által legtöbbre becsült tulajdonságunk is.Drágakővel álmodni: konkrét drágakövek álomjelentései

Végül néhány konkrét drágakövet tartalmazó álom jelentése:

 • achát drágakővel álmodni, jelentése szerelmi vágy nőknek vagy győzelemre segítés;
 • ametiszt kővel álmodni, jelentése gyógyulás: gyógyító álom;
 • gyémánt drágakővel álmodni, jelentése karriervágy személytelenül;
 • opál kővel álmodni, jelentése az álmok rejtett világa;
 • smaragd drágakővel álmodni, jelentése a természethez kötődés;
 • rubin kővel álmodni, jelentése kitörő érzelmek.
Drágakővel álmodni mit jelent?
Drágakővel álmodni mit jelent?

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →