Arannyal álmodás mit jelent?

Arannyal álmodni mit jelent?

Arannyal álmodás: ellentétes jelentések hordozója lehet

Az arany mint anyag, fém – nemesfém – meglehetősen népszerű az emberek számára. Az arany felfedezése óta folyamatosan a régóta vágyott kincsek, gazdagság ígéretével csábít. És várhatóan ez így is marad, míg világ a világ lesz. Arannyal álmodás mit jelent?

Mert arannyal a gazdagság mellett egyúttal a könnyű, szabad élet és hatalom is nyerhető. Az arany, az arany ékszerek egyfajta státusszimbólumnak számítanak, és előkelő körökben való forgásra utalnak.

Arannyal álmodni az idők végezetéig fogunk

Így hát nemcsak az arany utáni vágy fogja örökké kísérteni az emberiséget, hanem arannyal álmodni is fogunk. Ahogyan korábban is különösen sokszor álmodtunk már arannyal, és napjainkban sem ritka aranyat látni álomban.

Aranyat látni álomban számosféleképpen lehet, és ugyanígy álomban olyan jelentéseket hordozhat, melyek meglehetősen széles skálán helyezkednek el. Egy arannyal kapcsolatos álom magyarázatakor akár az is előfordulhat, hogy a többféle jelentések között akár egymás ellentéteit is megtalálhatjuk.

Arannyal álmodás mit jelent?
Aranyat látni álmainkban mit jelent?

Arannyal álmodás aranyból készült tárgyak formájában

Aranyat látni álomban tehát sokféleképpen lehet; többek között úgy is, hogy valamilyen aranyból készült tárgy képe jelenik meg álmunkban. Az Álmoskönyv többféle példát is hoz erre:

Aranybillikommal, azaz aranyserleggel álmodni azt jelenti: részegség, ami csúful végződik.

Vajon szokott-e valaki arannyal úgy álmodni, hogy aranycsörgő szerepel az álmában? Ha igen, most megmondjuk, mit jelent: üvegszilánk ágyadban.

Aranyat látni álmunkban arany ékszerek formájában

De az aranygyűrű biztosan olyan, ami könnyen felmerülhet, amikor arról van szó, mit jelent arannyal álmodni. Nem meglepő módon arannyal álmodni aranygyűrű formájában szerencsét jelent.

Arannyal álmodni mit jelent?
Arany gyűrű álomban mit jelent?

Az aranykereszt egy rendkívül gyakori ékszer; mivel a kereszténység jelképe, előszeretettel viseljük. Arannyal álmodni úgy, hogy álmunkban felbukkan egy aranykereszt – mindig eljegyzést mutat, legalábbis Krúdy szerint.

És ha már szóba került az aranykereszt-medál, akkor nyilván az aranylánc is az egyik formája az arannyal álmodásnak. Arannyal álmodni valami jót hozhat, ha az aranylánc is része: büszkeséget jelent, ami egy határozottan kellemes érzés. Ugyanígy az arany karkötő, ami azt jelenti: jó hírt fogsz kapni kedvesedtől.

Arannyal álmodni mit jelent?
Arannyal történő álmodás mit jelent?

Aranyat látni, vele álmodni: az ellentétek egymásnak feszülését jelenti

Ha valaki napjainkban felkeres egy álomfejtőt, és megkérdezi, mit is jelenthet arannyal álmodni, számos érdekes magyarázatot kaphat.

Arannyal álmodni többek között jelenthet szegénységet, betegséget, sőt, akár halált is hozhat. De az is előfordulhat, hogy mindezen szerencsétlenségek előtt az arannyal álmodónak rövid, ámde annál pompásabb gazdagságban lesz része…

Mert a mai álomfejtők azt mondják, aranyat látni álomban az ellentétek hordozója. Arannyal álmodni jelenthet akár mennyországig érő szárnyalást – de akár a pokol mélységes fenekére való zuhanás előhírnöke is lehet..

Mindemellett arannyal álmodni jelenthet olyan értékes lelki energiákat is, amelyeket, ha elkerüljük az önzés csábítását, akár nemes célra is fordíthatunk.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.

 

 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →