Emberi ürülékkel álmodni, mit jelent?

Emberi ürülékkel álmodni, mit jelent?

Kellemetlen, de akár jót is hozhat a jelentése

Az életben számos kellemetlen, rossz, kínos dolog érint minket. Ezek némelyike olyan, ami természetes, ám kulturálisan – legalábbis napjainkban mindenképp – elítélendő, ha akár csak említést is teszünk róla.

Az egyik erre leginkább jellemző példa a szervezetünkből távozó salakanyagok emlegetése. Akár maga a végtermék, akár a távozás módjának említése a legtöbb emberi érintkezéskor tabunak számít. Mondjuk ki egyenesen: a következő szavak, mint ürülék, széklet, kaka, szar – vagy a tevékenység: kakál, székel, kakil – kultúrtársaságban inkább kerülendők.

De attól még, hogy nem beszélünk róla, az ürülék létezik, és mivel álmaink őszintébbek, emberi ürülékkel álmodni is lehet. Márpedig, ha lehet emberi ürülékkel álmodni, akkor annak is érdemes lehet utánanézni, hogy mi is lehet a jelentése. Nem árt ugyanis tudni, hogy egy ilyen kellemetlen álom jelentése jót vagy rosszat hozhat-e álmodójának.Szoktak-e emberi ürülékkel álmodni az Álmoskönyv idejében?

…Valószínűleg igen. De úgy látszik, hogy Krúdy Gyula szemérmesebb volt annál, mint hogy egy ilyen, emberi ürüléket tartalmazó álmot szóba hozzon. Vagy ami még jobb lenne: elárulja, hogy vajon mit jelenthet emberi ürülékkel álmodni.

Legalábbis az Álmoskönyv szócikkgyűjteménye nem tartalmazza az ürülék szót, akár „emberi” jelzővel, akár anélkül. Akkor vajon ez azt jelenti, hogy az Álmoskönyv nem fog segíteni nekünk abban, hogy mit jelent emberi ürülékkel álmodni?

Azért ennyire forrón nem eszik a kását. Mindössze használnunk kell kicsit asszociációs képességünket: hátha valamilyen formában mégiscsak választ kaphatunk a kérdésre.

Emberi ürülékkel álmodni: bujtatott jelentések az Álmoskönyben

Valljuk be, az emberi ürülék szaga nem a legkellemesebb. Ha valaki emberi ürülékkel álmodik, bizonyos, hogy a bűz szorosan fog kapcsolódni álmához. A büdösség (mely emberi ürülékből árad) jelenthet egyrészt jó hírt, másrészt betegséget is.

Egy kicsivel indirektebb utalás az emberi ürülékre a trágya. Az Álmoskönyv szerint a trágya úgy általában nyereséget és jó esztendőt hozhat álmodójának. Álomban emberi ürüléket (trágyát) szagolni örökség, míg trágyadombon „ülni” nagy örömöt jelenthet.

És végül: az éjjeliedény is szerepel az Álmoskönyvben, ami már közvetlenül az emberi ürülékhez köthető. Álomban éjjeliedényen ülni fájdalmas betegség, de önmagában az éjjeliedény barátságot és előnyt ígér álmodójának.Szokott-e a ma embere emberi ürülékkel álmodni?

Igen, szokott, és többféle magyarázat is létezik az emberi ürüléket tartalmazó álmok jelentésére.

Általánosságban elmondható, hogy emberi ürülékkel álmodni az emberi gondokkal hozható összefüggésbe jelentésileg. Az álomban az emberi ürüléktől való megszabadulás jelentése megkönnyebbülés: annak jele, hogy megoldódik egy gondunk a valóságban. Ez a gond pedig lehet akár saját magunkkal kapcsolatos, de lehet társas kapcsolatainkban is keresni a „kiürített” gond forrását.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.