Kinccsel álmodni mit jelent?

Kinccsel álmodni jelenthet-e szerencsét a való életben?

A való életben, ébren álmodva legtöbbször arra vágyunk, hogy minél több pénzünk legyen. Valamilyen szerencse folytán jussunk sok pénzhez, vagy véletlenül elásott kincsesládára bukkanjunk, ami arannyal van tele.

Nyilván ilyenekről nemcsak az ébrenlétben gondolkozunk, hanem az álmainkban is felmerülhetnek, titkos vágyaink kivetüléseként. Valószínűleg kedvenc álmaink közé tartoznak a mindenféle kincsekkel, drágakövekkel kapcsolatos álmok – kérdés, hogy ezek jelentései is legalább ennyire kellemesek-e…

Mit jelenthet a kinccsel álmodás, mi jót-rosszat hozhatnak nekünk a kinccsel kapcsolatos álomfejtések? Mi mindenről árulkodhatnak nekünk a kincset tartalmazó álmok jelentései?Kinccsel álmodni mit jelent? Attól függ, hogy mennyi kinccsel…

…legalábbis legnagyobb álomfejtőnk, Krúdy Gyula álomejtései, azaz az Álmoskönyv szerint.

Eszerint ugyanis kinccsel álmodás, de abból keveset találni – igen jót jelent. Ezzel szemben kinccsel álmodni olyanformán, hogy sok kincset lelünk – az már bizony halálveszedelmet jelent…

De nemcsak attól függ a kinccsel kapcsolatos álmok jelentése, hogy mennyit találunk, hanem attól is, hogy mikor találjuk álmunkban. Álomban Szent György napján találni kincset: az álomfejtés szerint igen rossz esztendőt jelenthet az elkövetkezendőkben.

Gvadányi szerint kinccsel történő álmodás hosszú, nedves nyarat jelent. Ehhez képest Kerner úgy nyilatkozik a kinccsel kapcsolatos álmok jelentéséről, hogy az nagy szegénységet okozhat álmodójának. Legalábbis akkor, ha úgy álmodunk kinccsel, hogy álmunkban kincset ásunk.

Kinccsel álmodni mit jelent?
Kincset látni álomban mit jelent?Kinccsel álmodni mit jelent: további érdekes kincses álmok és jelentések

Ha alaposan végignézzük az Álmoskönyv különféle kinccsel kapcsolatos álomfejtéseit, további érdekességeket is megtudhatunk arról, mi mindent jelenthet kinccsel álmodni.

Így például: kinccsel álmodni úgy, hogy kincsásókkal vagyunk együtt álmunkban – ostobaságot jelent…

A régi magyar naptár szerint kincseskamrában levő kinccsel álmodni azt jelenti, birkád megbetegszik.

Kinccsel álmodás még furcsábban, illetve további meghökkentő kincses álomfejtések

Krúdy megemlít még egy különös kinccsel kapcsolatos álmot is, ami más különös álmokhoz mérten nem is annyira különleges.

Kinccsel álmodás, amit hétfejű sárkány őriz, gyermekkori mulatságot jelent. De még akár borús idő is lehet az ilyesféle álmok jelentése.

És persze Radics Máriának is megvan a maga véleménye arról, hogy miként kezeljük a kinccsel kapcsolatos álmokat. Ő ugyanis úgy tartja, hogy kincset csak bolondok és gyermekek találhatnak, okos emberek soha. Ami azt jelenti, hogy lehet ugyan kinccsel álmodni, de nem érdemes az ilyen álmok jelentésével foglalkozni.

Kinccsel álmodni mit jelent?
Kincs álomban mit jelent?Mit jelent a kinccsel álmodás napjaink álomfejtése szerint?

Hogy mit jelent kinccsel történő álom a modern álomfejtők szerint? Napjainkban a kinccsel álmodás kevésbé kapott hangsúlyos szerepet a különféle egyéb álmok jelentése mellett.

Kinccsel álmodni manapság alapvetően a kihasználatlan képességeink érvényesülését jelenti. Kincses álom egyúttal azt is megmutatja, hogy a szerencse már kerülget minket. De ahhoz, hogy összefuthassunk, nem szabad ébrenlétünk során sem egy helyben maradnunk.

Kinccsel álmodni mit jelent?
Kincset látni álomban mit jelent?

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →