Szex az exel álmomban mit jelent?

Szex az exel álmomban mit jelent?

Szex az exel álmomban – mit árul el neked érzelmeidről?

Az egy dolog, ha valaki éjszaka megcsalásról álmodik – de még ennél is rosszabb előfordulhat álmunkban. Például az, hogy arról álmodunk, hogy a régi szerelmünkkel, exünkkel szexelünk álmunkban – miközben talán aktuális kedvesünk mellett alszunk együtt.

Vajon mi az oka annak, hogy az exszel való szexelésről álmodunk? És hogyan lehet értelmezni ezt a „szex az exszel”-álmot?Szex az exszel álmomban mit jelent: nem az Álmoskönyv fogja rá megadni a választ

Valljuk be: Krúdy idejében még csak nem is vettek az emberek a szájukra olyan kifejezéseket, hogy „szex az exszel álmomban”. Nem állítjuk, hogy nem fordulhatott elő akkoriban, hogy valaki éjjelente korábbi kedvesével való együttlétről álmodott. De azért hangosan nem beszéltek ilyenekről.

Azért mindenekelőtt lássuk, találunk-e az Álmoskönyvben „szex az exszel” típusú álomleírást és esetleg hozzá jelentésmagyarázatot.

Régi szeretőnk öle, ha felbukkan álmunkban: megutálkozást jósol. Azaz, mai nyelven szólva, a szex az exszel álmomban azt jelenti, saját magamtól fogok megutálkozni.

Hát, körülbelül ennyi mindent mond az Álmoskönyv nekünk arról, hogy mit jelenthet, ha álmunkban az exszel szexelünk.

Szex az exel álmomban mit jelent?
Szex az exel álmomban mit jelent?

Szex az exszel álmomban: többféleképpen is lehet értelmezni

Most pedig nézzük, milyen megoldást láthatunk arra a kérdésre, hogy mit jelent a szex az exszel álomban.

Természetesen nagyon sokféle magyarázatot találhatunk rá. De nagyrészt az szex az exszel álmok magyarázatai mind közösek egyvalamiben. Mégpedig abban, hogy az álmodója életében valamiféle kielégítetlen vágy, hiány, lezáratlanság van.

Most két lehetséges magyarázatot írunk le a szex az exszel típusú álmok jelentésére. Hogy a te álmod konkrétan éppen melyiket takarja, te magad fogod tudni megmondani.Szex az exszel álmomban: az első számú lehetséges magyarázat

Az első magyarázat arra, ha álmodban volt kedveseddel szerelmeskedsz, az lehet, hogy nem volt meg a megfelelő lezárása a kapcsolatotoknak.

Vagy azt történt, hogy igazából te nem is akartál szakítani vele, hanem csak elfogadtad a másik fél döntését. De az is lehet, hogy akár közösen döntöttetek a szakításról. Mégis, te valahogy nem élted át azt, hogy életednek ez a szakasza egyszer és mindenkorra, végleg lezárult.

Ez a fajta „szex az exszel” álom tehát azt jelenti, valójában te nem fogadtad el, hogy vége a kapcsolatotoknak.

Szex az exszel álmomban: a második számú lehetséges magyarázat

Az is előfordulhat ugyanakkor, hogy igenis, sikerült lezárnod magadban az előző kapcsolatodat, mégis álmodsz szexet az exeddel.

Ilyenkor az aktuális pároddal való kapcsolatodat, szexuális életeteket érdemes átgondolnod. Vajon megkapod tőle mind érzelmileg, mind fizikailag mindazt, amire vágynál? A szex az exszel álom ugyanis, főleg, ha többször fordul elő, arra utalhat, hogy jelenlegi kapcsolatod nem a legtökéletesebb.

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →