Haranggal álmodni mit jelent?

Haranggal álmodni mit jelent?

Haranggal álmodni házasodást vagy hangunk hallatását jelenti

Mindennapi életünkben valószínűleg napi szinten találkozhatunk harangszóval. Főleg kisebb településeken, vagy ha valaki templom közelében jár éppen, gyakran megszólalhat a harangszó.

De vajon milyen gyakran szoktunk haranggal álmodni? És egyáltalán: hogyan lehet haranggal álmodni: halljuk a hangját, vagy látjuk a harangot?

És persze a legfontosabb kérdés: mit üzennek számunkra a haranggal kapcsolatos álmok jelentései? Mi a harang álomfejtése? Vagyis egészen pontosan: mit jelent haranggal álmodni?Haranggal álmodni jelenthet rosszat és semlegeset is…

Ha fellapozzuk mindentudó álomfejtő kézikönyvünket, a Krúdy-féle Álmoskönyvet, természetesen megtudhatjuk, mit jelent haranggal álmodni.

Haranggal álmodni eszerint lehet úgy, hogy nem túl jót jelent, és úgy, hogy valami semleges jelentéssel bír. De szerencsére legnagyobbrészt csupa kellemes lehet a haranggal kapcsolatos álmok jelentése. Nézzük most először azokat, amikből kevesebb van.

Haranggal álmodni úgy, hogy kellemetlen a jelentése:

  • haranggal álmodni, álomban harangot húzni, haragot jelent;
  • haranggal álmodni harangöntővel, jelentése kellemetlen vendég.

Nézzük, hogyan lehet haranggal álmodni úgy, hogy semleges a jelentése:

  • lélekharanggal álmodni, jelentése éjszakai utazás;
  • adventi harangszóval, haranggal álmodni, jelentése bűnbánat;
  • útonjárónak harangszóval, haranggal álmodni: jelentése változás, visszatérés.

Összességében tehát elmondható, hogy ha csak ennyire „rosszakat” jelenthet haranggal álmodni, akkor nem feltétlen kell félni a haranggal való álmodástól.

Főleg, hogy ezek mellett van ám jó néhány olyan álomfejtés, ami szerint a haranggal kapcsolatos álmok jelentése egészen örömteli lehet.

Haranggal álmodni mit jelent?
Haranggal álmodni mit jelent?Haranggal álmodni sokféle jót jelenthet

Hogyan, miképpen lehet úgy haranggal álmodni, hogy ezen álmok jelentése örömhírt hozzon az álmodójának?

Talán kezdjük is rögvest a legeslegjobbal: haranggal álmodni úgy általában – házasságot jelent! 🙂

Ezenkívül többek között még ilyeténképpen:

  • haranggal álmodni úgy, hogy harangozást hallani a vízen át, szerencsés előjelet jelent egy közeli üzletünkben;
  • haranggal álmodni úgy, hogy álmunkban József-napkor harangszót hallunk, jelentése szép tavasz;
  • bádogharanggal álmodni becsületet jelent.

És a végére egy különös álom, melyről az Álmoskönyv említést tesz:

Álomban harangszót hallani nagy szélzúgásban, ami egy ismerősünk temetését vagy esküvőjét hirdeti – szívdobogást jelent.

És vajon mi a helyzet napjaink álomfejtéseivel? Mit mondanak nekünk a haranggal kapcsolatos álmok jelentéséről?Haranggal álmodni: jelentése napjainkban valamiféle kommunikáció

A harang a mai szimbólumfejtés szerint egyfajta jelzőeszközként fogható fel. A haranggal kapcsolatos álmok jelentései erre vezethetőek vissza.

Mai álomfejtőink szerint haranggal álmodni alapvetően kétféle jelentéssel bírhat:

  1. Haranggal álmodni jelentheti valami ijesztő hír vagy akár vaklárma érkezését az álmodó életébe.
  2. Másrészről viszont haranggal álmodni lehet úgy is, hogy a jelentése éppen ellenkező irányú: hangunkat hallatjuk valaki más irányába. Ebben az esetben a haranggal kapcsolatos álmok jelentései azt mutatják, hogy szerencsére szavaink eljutnak ahhoz, akinek szántuk őket.
Haranggal álmodni mit jelent?
Haranggal álmodni mit jelent?

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →