Álomfejtés ásás, mit jelent?

Álomfejtés ásás, mit jelent?

Álomfejtés ásás: nehéz munkát vagy a kíváncsiságunkat jelenti

Az ásás az emberi civilizáció történek egyik legrégebbi tevékenysége. Ez a munka, az ásás minden korban jelen volt, és minden valószínűség szerint, míg az emberiség fennmarad ezen a bolygón, ásni mindig fogunk.

Az ásás tehát nagyon is könnyen előfordulhat, hogy álmainkban is megjelenik. Ahogyan régen álmodtak ásásról, napjainkban is bárki álmában szerepelhet az ásás.

Más kérdés azonban, hogy milyen formában jelenik meg az álomban az ásás. Az ásás álomfejtése ugyanis más lehet az egyik esetben, és más a másikban. Nézzük most meg, miféle ásással kapcsolatos álmok lehetnek, mi mindent szoktunk ásni álmunkban és hogyan. De mindenekelőtt azt, hogy mit mond az álomfejtés mindezek jelentéséről.

Az ásás álomfejtése a legnagyobb álomfejtőnk szerint – leggyakoribb előfordulása

Vajon milyenféle ásás juthat eszünkbe, amikor ez a tevékenység kerül szóba? Valószínűleg talán a kerti munkálatok egyik leggyakoribb válfaja lehet az ásás a legtöbb ember képzeletében.

Na de nem így a legnagyobb álomfejtőnk, Krúdy Gyula szerint. Legalábbis, ha fellappozzuk az Álmoskönyv című, legnagyobb álomfejtő kézikönyvet, megtapasztaljuk, hogy rengetegféle álomban megjelenhet az ásás. És természetesen mindegyikféle ásásra másféle álomfejtés adható.

Mindenekelőtt az ásás célja és eredménye lehet a gödör ásása, ez talán a leggyakoribb ásással kapcsolatos tevékenység. Így hát nagy valószínűséggel az álmok is ilyet tartalmazhatnak.

Kerner Jusztinusz szerint álomban a gödör ásása adósságba keveredést jelenthet. Ha álmunkban Szent Mihály napján történik a gödör ásása, amiben el akarnak rejteni valamit, az álomfejtés szerint szűk esztendőt hozhat.

Álomfejtés ásás, mit jelent?
Álomfejtés ásás, mit jelent?

Az ásás álomfejtése a legnagyobb álomfejtőnk szerint – kérdés, mi az ásás tárgya

Nézzük az egyes álombeli ásásokat, és azok jelentéseit az Álmoskönyv szerint:

  • gyökérásás, álomfejtése: civakodás;
  • kincs ásása, álomfejtése: nagy szegénység (Kerner);
  • körtefa ásása rossz időben, álomfejtése: meleg asszony a hideg napokra;
  • kút ásása, álomfejtése: nehéz munka vár rád, de végül szerencséd lesz;
  • oszlop elásása, álomfejtése: nagy szerencsétlenség;
  • pénz elásása, álomfejtése: váratlan találkozás vagy zavaros idő;
  • sír ásása, álomfejtése: jó ismerős halála vagy házasulás, jószág.
Álomfejtés ásás, mit jelent?
Álomfejtés ásás, mit jelent?

Az ásás álomfejtése nehéz mindennapjainkra utalhat manapság

Az ásás álomfejtése, mint egy kifejezetten kemény fizikai tevékenység, mindenekelőtt a nehéz munkát szimbolizálja napjaink álmaiban.

De az ásás valamilyen személyiségjegyünkre is utalhat, ha megjelenik álmunkban. Ha valamit kiásunk a földből álmunkban, azt mutatja, minden rejtélyt meg akarunk fejteni. Ha viszont éppen ellenkezőleg, álmunkban az ásás valami elrejtésére szolgál, azaz elásunk valamit, ott valami titok lappang. Ha tehát álmunkban valami titkos dolog elrejtésére irányul az ásás, akkor azt mutatja, szeretjük a titkokat. Sőt, nemhogy érdekelnek minket a titkok, de szerencsére jól meg is tudjuk tartani azokat.

Álomfejtés ásás, mit jelent?
Álomfejtés ásás, mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →