Vaddisznóval álmodni mit jelent?

Vaddisznóval álmodni: vad természetünket jelenti?

Álmunkban gyakorta találkozhatunk állatokkal. Lehet az akár az ember kedvenc háziállata, a kutya vagy akár a cica. Lehet haszonállat, mint például a kecske, lehet kellemetlen vérszívó. És végül, lehet félelmetes vadállat, mint mondjuk a farkasok.

De vadállat nemcsak a farkas vagy a medve lehet. Hanem az egyik leggyakoribb haszonállatunk, a disznó nagyrészt szabadon élő rokona, a vaddisznó is. Nézzük, mit jelent, ha álmunkban vaddisznó jelenik meg!

Vaddisznóval vagy annak valamelyik részével álmodni az Álmoskönyv szerint

Halhatatlan segítőnk, Krúdy Gyula és csodálatos alkotása, az Álmoskönyv több helyen emlegeti a vaddisznót és annak valamelyik álombeli formáját. Egész pontosan háromféle vaddisznós álomról olvasni benne.

  1. Vaddisznót látni álomban

Ez, Krúdy magyarázata szerint azt jelenti az álmodójának, hogy valamiféle dologgal fogják őt terhelni.

Ezen kívül viszont már vaddisznót egészben nem emleget, csak az álomban megjelenő különböző részeinek magyarázatát.

  1. Vaddisznófogat látni álomban

Ez az álom, rendkívül izgalmas módon, valójában egy kisgyermeket mutat nekünk. Egyébként itt jegyzi meg Krúdy, hogy (vad)disznót lőni álomban játékbeli szerencsét hoz annak, aki ezt álmodja.

  1. Vaddisznó sertéjét látni álomban

Ha valaki próbált már vaddisznót simogatni, nem fogja elfeledni, milyen rendkívül durva a szőre, más néven sertéje. Ők bizony könnyen előfordulhat, hogy álmodni is fognak erről a vaddisznó-sertéről. Ami azt jelenti számukra, hogy akár szerencsés utazásban is lehet részük a közeljövőben.

Vaddisznóval álmodni

Vaddisznóval álmodni

Vaddisznóval álmodni – valójában gyöngéd érzelmeket jelent

A ma emberével talán ritkábban fordulhat elő az, hogy álmában megjelenik egy vaddisznó (vagy valamelyik része). De ez korántsem jelenti azt, hogy lehetetlen, hogy vaddisznóval álmodjunk! És ha álmodunk vaddisznóról, akkor annak kell legyen valamilyen jelentése is. Lássuk, mit jelenthet nekünk az, ha vaddisznóval álmodunk.

És itt következik a meglepetés… Sokan ugyanis feltehetően arra gondolnának, hogy az agressziónak, vadságnak van köze egy vadállat álombeli megjelenésének értelmezésének. Márpedig, ha az álmodó nem ijed meg álmában a vaddisznótól, akkor kifejezetten lágy, érzelmes jelentése lehet. Ez ugyanis a jó barátság jele, valamint úgy általában, valamilyen szeretetteljes kapcsolatra utalhat.

Vaddisznóval álmodni

Vaddisznóval álmodni

Vaddisznóval álmodni – valójában nem csak gyöngéd érzelmeket jelent

Na jó, azért nem teljesen igaz, hogy csakis pozitív, szeretetteljes érzelmek fűződhetnek a vaddisznó felbukkanásához álmunkban… Ha ugyanis az, aki álmodja, inkább megijed a vaddisznótól, az bizony dúló érzelmekre, azaz már-már viharos indulatokra utalhat a lelkében.

Emellett az álombeli vaddisznó utalhat az álmodó kissé zabolátlan öntörvényűségére is. A vaddisznó finom jelzése annak, hogy aki megálmodta, annak tulajdonképpen az a vágya, hogy élete jóval pezsgőbb legyen.

De léteznek olyan értelmezések is, miszerint az álombeli vaddisznó az álmodó életében váratlanul felmerülő, nehezen leküzdhető akadály szimbóluma. Ez esetben kitartást kívánunk annak legyőzésére!

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.