Mit jelent árnyékkal álmodni?

Árnyékot látni mit jelent?

Mit jelent árnyékkal álmodni?

Álmunkban sem feltétlenül kell megijednünk a saját árnyékunktól…

…legalábbis az Álmoskönyv legtöbb álomfejtése szerint. De számos más érdekes üzenete is lehet az árnyékot mutató álmok jelentésének.

Hogy mi minden? Olvass tovább, és megtudod. Például, hogy mi mindent jelenthet árnyékkal álmodni, és hogy mi a régi és új álomfejtések véleménye az árnyékkal való álmodásról.Árnyékkal álmodni az Álmoskönyvben nemhogy ijesztőt, inkább valami gyümölcsözőt jelent

Úgy látszik, már Krúdy Gyula és híres Álmoskönyve idejében is előfordulhatott az, hogy valaki megijedt a saját árnyékától. Legalábbis erre utal az, hogy az árnyékkal kapcsolatos álmokat azzal indítja, hogy mit jelent árnyékkal álmodni úgy, hogy árnyékunkat látjuk.

Árnyékkal álmodni, álmunkban saját árnyékunkat látni nem jelent mást, mint – gyümölcsöző munkát. No de itt még nem ér véget az Álmoskönyv álomfejtése annak kapcsán, hogy mit jelent árnyékkal álmodni. És a jó hírünk az, hogy Krúdy álomfejtése szerint árnyékkal álmodni csupa-csupa jót jelent.

Árnyékot látni mit jelent?
Árnyékot látni mit jelent?Árnyékkal álmodni azt jelenti, nem kell megijednünk saját árnyékunktól

Krúdy további álomfejtései az árnyékkal való álmok jelentése terén:

Árnyékkal álmodni beteg számára biztos javulást jelent.

Árnyékot látni álmodni úgy, hogy álmunkban árnyékban heverünk – jó dolgot jelent.

Árnyékkal álmodni úgy, hogy álmunkban árnyékban megyünk – nem meglepő módon utazást jelent.

Látható tehát, hogy nemcsak a való életben, de álmunkban sem kell megijednünk sem a saját árnyékunktól, sem mások árnyékaitól. 🙂

De azért nem teljesen ennyire egyszerű és örömteli a képlet. Árnyékkal álmodni ugyanis még (legalább) egyféleképpen is lehet…Árnyékkal álmodni egyféleképpen jelenthet kissé baljóslatút…

…már abban az esetben, ha csak az Álmoskönyv álomfejtéseit olvassuk el arról, hogy mi mindent jelent árnyékkal álmodni.

Ez esetben azonban kicsit tovább kell lapoznunk benne, nevezetesen az „árnyék” címszót követően egészen a „napszállat” címszóig. Ha azonban itt megállunk, és kicsit jobban elmélyedünk benne, akkor megtalálhatjuk Krúdy egy saját jegyzetét a napszálltás álmok jelentései kapcsán.

Árnyékkal álmodni úgy, hogy álmunkban napszállatkor árnyékokat látunk, melyek ráadásul ijesztőek is, azt jelenti: ellenségeink nem felejtenek…

Összességében azért mégiscsak elmondhatjuk, hogy az Álmoskönyv alapvetően pozitívnak tartja az árnyékkal kapcsolatos álmok jelentésének döntő többségét. De mi a helyzet napjaink álomfejtéseivel?

Árnyékot látni mit jelent?
Árnyékot látni mit jelent?Árnyékkal álmodni jelentheti azt hogy saját árnyékunk árnyékává válunk…

…bizony, a modern álomfejtések meglehetősen összetett magyarázatokat adnak arra, mit jelent árnyékkal álmodni.

Kicsit leegyszerűsítve mindannak lényegét, hogy mit jelent árnyékkal álmodni: az árnyék – álmunkban is – egyszerre tartozik hozzánk, és idegen tőlünk. Menekülni nem lehet előle – de mégis, van jó oldala az árnyékot tartalmazó álmok jelentésének is. Árnyékkal álmodni tudniillik egyúttal azt is jelenti, hogy látjuk, így még jobban meg tudjuk ismerni legbelsőbb valónkat.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →