Szellemmel álmodni, mit jelent?

Szellemmel álmodni, mit jelent?

Szellemmel álmodni, mit jelent? Álmok jelentése az álomszótárban

Álomban szellemekkel lenni: nagy és váratlan élmény. – állítja Krúdy Gyula az Álmoskönyvében.

…És akkor, ennyi – oszt annyi?? Ennyit jelent szellemmel álmodni, nincsen róla több mondanivaló?

Dehogyisnem. Máris mesélünk. 😉Szellemmel álmodni – de mit/kit nevezünk szellemnek?

A szellemet többféleképpen meg lehet határozni.

Szellem lehet például rémalak, kísértet – egyszóval valami meseszerű lény, ami se nem ember, se nem más élőlény. Ez a földöntúli alak pedig lehet jó, de rossz is akár.

De másik megközelítése is létezik: vannak, akik azt mondják, a szellem egy halott ember visszatérő alakja. Akárcsak a kísértet. Ezek például gyakorta megjelenhetnek álmainkban.

Ha pedig mindenképpen valami általános jelentést szeretnénk találni a szellemre, akkor azt lehet mondani: a szellem egy földöntúli lény megtestesülése. Hogy milyen formában, az már más kérdés.

Szellemmel álmodni, mit jelent?
Szellemmel álmodni, mit jelent?Szellemmel álmodni nemcsak nagy és váratlan élmény

Az Álmoskönyv természetesen a kísértetről is megemlékezik, jelentsen az bármit is. Kísértetről álmodni ugyanis egyet jelent azzal, hogy felébredvén csupa öröm és szerencse fog érni minket.

Minek is tartja Krúdy a kísértetet, ha már ilyen szép jelentést jósolt róla nekünk álmunkban?

Akkoriban a babonás hit szerint a kísértetek olyan halottak visszajáró lelkei voltak, akik valami miatt nem nyughattak a sírjukban. Maradt ugyanis valami elintéznivalójuk a való világban, ám csak kakasszóig tölthették itt az idejüket.

Ha tehát ilyen visszajáró szellem vagy kísértet látogat meg minket éjjel álmunkban, akkor örülhetünk. Illetve cserébe esetleg megpróbálhatunk segíteni neki abban, hogy elrendezze azt, amit haláláig nem sikerült neki, hogy békében nyugodhasson tovább.

Szellemmel álmodni, mit jelent?
Szellemmel álmodni, mit jelent?Mit jelent szellemről álmodni általánosságban?

Az álmok jelentései szubjektívek és kulturális, személyes, illetve pszichológiai tényezőktől függnek. Az alábbi álomértelmezések szellemekkel kapcsolatosak:

 1. Kísérteties alak láttára: Mielőtt elkezdenéd az álmod jelentését értelmezni, tedd fel magadnak a fenti kérdéseket. A szellem megjelenése és környezete fontos információt hordozhat az álom üzenetéről.
 2. Barátságos szellem: Ha az álmodban látható szellem barátságos, az azt sugallja, hogy képes vagy megbirkózni az érzelmi problémákkal, és erősebbé válsz.
 3. Repülő szellem: Ez a jelkép azt mutatja, hogy el szeretnél menekülni a mindennapi élet problémáitól és valami újat keresel.
 4. Fenyegető szellem: Ha egy szellem próbál megijeszteni álmodban, ez figyelmeztető jel lehet, hogy negatív energiák vagy gondolatok vesznek körül.
 5. Szellem segítségnyújtása: Ezt a jelet gyakran úgy értelmezik, hogy való életedben is segítségre van szükséged.
 6. Szellem segítségkérése: Ha egy szellem kér valamit tőled, azt jelezheti, hogy valaki a való életedben is útmutatást vagy segítséget kér tőled.
 7. Ajándék a szellemtől: Ha egy szellem ad neked valamit álmodban, ez azt jelezheti, hogy váratlanul kapsz valamit.
 8. A szellemnek valami adása: Ha a szellem arra kér, hogy adj neki valamit, lehet, hogy valaki a való életben is valamit kér tőled, vagy manipulálni próbál.

Összefoglalva, az álmok jelentései igen személyesek és sok tényező befolyásolhatja azokat. Érdemes odafigyelni az álmaidra és azok részleteire, mert fontos információkat hordozhatnak az életeddel és érzelmeiddel kapcsolatban.További álmok szellemmel

Álmodban egy halott ember szellemét láttad

Ha azt álmodod, hogy egy elhunyt személy szellemét látod, az mély érzelmeket és gondolatokat hozhat a felszínre:

 1. Megbékélés: A tudatalattid talán arra törekszik, hogy megbékélj a múlttal és elengedd a bűntudatot vagy a fájdalmat, amit az elhunyt személy elvesztése okozott.
 2. Kommunikáció: Ha úgy érzed, hogy az elhunyt személy kommunikálni próbál veled, talán vannak olyan dolgok, amelyeket szeretnél neki mondani, vagy úgy érzed, hogy ő szeretne üzenni neked.
 3. Tanács: Ha édesapád szellemét látod álmodban, és úgy érzed, hogy tanácsot ad neked, az azt jelentheti, hogy a tudatalattid egy erős vezetőre vagy iránymutatásra vágyik az életed jelenlegi helyzetében.
 4. Hiány és gyász: Ha testvéred szellemét látod, akkor az a hiány érzését és a gyászt jelenítheti meg. Talán arra vágysz, hogy megoszthasd vele jelenlegi életed eseményeit vagy gondolataidat.Álmodban sok szellem volt körülötted

Ha álmodban sok szellem vett körül, az többféle érzelmi állapotot vagy helyzetet is tükrözhet az életedben:

 1. Belső konfliktusok: Az álom jelezheti, hogy számos belső harcot vagy dilemmát élsz meg, amelyekkel nem tudsz megbirkózni vagy nem tudsz megfelelően foglalkozni.
 2. Múltbeli emlékek vagy traumák: A sok szellem lehet a múltad különböző részeinek a megjelenése, amelyeket még nem dolgoztál fel teljesen.
 3. Társadalmi nyomás: Az álom azt is kifejezheti, hogy sok emberrel állsz kapcsolatban vagy sok ember vár el tőled valamit, és úgy érzed, hogy túl sok az elvárás, és nem tudsz megfelelni mindenkinek.
 4. Bűntudat vagy aggodalom: Az álom azoknak az embereknek vagy helyzeteknek a megjelenése lehet, akikkel vagy amelyekkel kapcsolatban bűntudatot érzel vagy aggódsz.
 5. Kihívások és nehézségek: A sok szellem körülötted azt is szimbolizálhatja, hogy sok kihívással és nehézséggel szembesülsz az életedben, és nem tudod, hogyan kezeld őket.Kísértetjárta házról álmodtál

Ha kísértetjárta házról álmodsz, az többféle érzelmi állapotot vagy belső konfliktust is tükrözhet:

 1. Elhanyagolt problémák: A kísértetjárta ház a tudatalattidban rejtőző, még fel nem dolgozott vagy elhanyagolt problémák vagy traumák szimbóluma lehet.
 2. Belső félelmek: A házban rejtőző kísértetek a belső félelmeidet, szorongásaidat vagy rejtett aggodalmaidat is képviselhetik.
 3. Változások: Egy régi, kísértetekkel teli ház arra is utalhat, hogy el kell engedned a múltadat, és készen állnod kell az új fejezetekre az életedben.
 4. Bizonytalanság: Ha az álmodban félve jársz a kísértetjárta házban, az azt is jelezheti, hogy bizonytalan vagy és nem érzed magad biztonságban a jelenlegi környezetedben vagy élethelyzetedben.
 5. Elzárt érzések: A kísértetek a házban elzárt, elnyomott érzéseket vagy gondolatokat is szimbolizálhatnak, amelyekkel még nem néztél szembe teljesen.

Azt álmodtad, hogy egy élő ember szellemét látod

Ha azt álmodod, hogy egy élő személy szellemét látod, az különös és mély érzelmeket és gondolatokat ébreszthet benned:

 1. Aggodalom és védelem: Egy ilyen álom gyakran tükröz aggodalmat és félelmet azzal kapcsolatban, hogy a személy veszélyben lehet, vagy hogy nem vigyáz eléggé önmagára. Talán a tudatalattid azt szeretné, ha kifejeznéd az aggodalmadat, és megpróbálnád megvédeni vagy segíteni őt.
 2. Elidegenedés: Azt álmodni, hogy valaki szelleme jelenik meg, miközben még él, arra is utalhat, hogy elidegenedtetek egymástól, és szeretnéd visszaállítani a kapcsolatotokat.
 3. Mély kapcsolat: Az álom tükrözheti azt az érzést is, hogy különleges és mély kapcsolatban állsz ezzel a személlyel, akár lelki szinten is.
 4. Belső konfliktus: Lehetséges, hogy ezen a személyen keresztül a tudatalattid egy belső konfliktust vagy félelmet próbál megjeleníteni.
 5. Szimbolizmus: Néha egy személy az álomban nem feltétlenül az illetőt jelenti, hanem egy tulajdonságot, érzést vagy helyzetet, amit az illető személy szimbolizál számodra.Egy gyermek szelleméről álmodni

Egy gyermek szelleméről álmodni mély érzelmeket és gondolatokat ébreszthet benned. Az álom mögötti jelentés azonban attól is függ, hogy milyen körülmények között láttad ezt az álmot és milyen érzéseket keltett benned:

 1. Elvesztett ártatlanság: Egy gyermek szellemének megjelenése az ártatlanság elvesztését vagy egy elvesztett gyermekkori emléket is tükrözhet.
 2. Feldolgozatlan gyermekkori traumák: Az álom felfedezheti azokat a feldolgozatlan gyermekkori élményeket vagy traumákat, amelyeket még nem sikerült teljesen megértened vagy elfogadnod.
 3. Védelem és aggodalom: A gyermek szelleme az álomban lehet a saját gyermekeid iránti félelmed vagy aggódás kifejeződése.
 4. Elengedés: Az álom arra is figyelmeztethet, hogy el kell engedned a múltadat vagy egy régi sebet, hogy előre tudj haladni az életedben.
 5. Múltbeli események: Egy gyermek szelleme esetleg egy elveszített terhességet, vagy egy olyan gyermeket is szimbolizálhat, aki már nincs veled.
 6. Remény: A gyermek szellemének jelenléte az álomban azt is kifejezheti, hogy van remény, újjászületés és új kezdetek előtt állsz.

Azt álmodtad, hogy megcsókolsz egy szellemet

Ha azt álmodod, hogy egy szellemet megcsókolsz, az álom többféleképpen is értelmezhető:

 1. Elfogadás és megbékélés: A csók gyakran a szeretet és az elfogadás kifejezése. Ebben az esetben az álom azt jelentheti, hogy készen állsz megbékélni a múlttal vagy elfogadni valamit, amit korábban nem tudtál.
 2. Vágy az ismeretlen iránt: A szellemek az ismeretlen és a misztikum szimbólumai. A szellemmel való közeledés azt mutathatja, hogy készen állsz szembenézni a félelmeiddel vagy vágyakkal, amelyeket korábban elnyomtál.
 3. Elvesztett kapcsolatok: A szellem csókolása az álmodban egy elvesztett szeretettel vagy barátsággal való újra kapcsolódás vágyát is kifejezheti.
 4. Rejtett vonzalmak: Az álom tükrözhet olyan rejtett érzéseket vagy vágyakat is, amelyeket nehéz beismerni vagy elfogadni a valóságban.
 5. Intimitás és távolság: Mivel a szellem kézzelfoghatatlan, az álom az intimitás és a távolság közötti ambivalenciát is kifejezheti. Vagyis szeretnél közelebb kerülni valakihez, de valami még mindig elválaszt tőle.Azt álmodtad, hogy megérintesz egy szellemet

Ha azt álmodod, hogy megérintesz egy szellemet, az a következő érzéseket vagy gondolatokat tükrözheti:

 1. Kapcsolat a múlttal: Az álom azt jelentheti, hogy készen állsz szembenézni és kapcsolatba lépni a múltaddal, különösen azzal, amit nehéz elengedni vagy amivel még nem sikerült megbékélni.
 2. Turázás az ismeretlenbe: A szellemek az ismeretlen, a misztikus és a túlvilági jelenségek szimbólumai lehetnek. A megérintésük arra utalhat, hogy készen állsz kipróbálni vagy megérteni azt, amit korábban félreértettél vagy elkerültél.
 3. Megnyugvás: A szellemmel való fizikai kapcsolat álmodban a gyógyulás vagy a megnyugvás utáni vágyat is kifejezheti, különösen, ha valakit elvesztettél a valóságban.
 4. Valósághoz való köthetőség: Megpróbálhatsz valóságot adni vagy érintkezni egy olyan dologgal, amely látszólag elérhetetlen vagy kézzelfoghatatlan. Ebben az összefüggésben a szellem lehet egy álmod, vágy vagy cél szimbóluma.

Azt álmodtad, hogy szellem vagy

Ha azt álmodod, hogy te vagy a szellem, ez különböző érzéseket és gondolatokat tükrözhet a valós életedből:

 1. Láthatatlanság érzése: Talán úgy érzed, hogy nincs beleszólásod az életedbe, vagy úgy érzed, hogy mások nem vesznek téged észre vagy nem hallgatnak rád.
 2. Elszakadás: Az álom jelezheti azt is, hogy elszakadtál a valóságtól vagy a körülötted lévő emberektől. Talán úgy érzed, hogy nem tudsz kapcsolódni hozzájuk olyan mértékben, ahogyan szeretnél.
 3. A múlttal való foglalkozás: Mint szellem, a múltból jöhetsz, ami azt jelentheti, hogy nem tudsz továbblépni vagy elengedni valamit a múltadból.
 4. Szabadság utáni vágy: A szellemek nincsenek fizikai korlátozásokhoz kötve. Talán vágyakozol a szabadság, a könnyedség vagy az akadályok nélküli mozgás után.
 5. Mortalitás: Az álmod azt is jelentheti, hogy a saját halandóságodon gondolkozol, és azon tűnődsz, mi történik a halál után.Azt álmodtad, hogy egy szellem fojtogat téged

Ha azt álmodod, hogy egy szellem fojtogat téged, mélyebb pszichológiai vagy érzelmi jelentésekkel bírhat:

 1. Kontrollvesztés: Az, hogy valami vagy valaki fojtogat, azt jelezheti, hogy elvesztetted az irányítást az életed egy bizonyos területén, és úgy érzed, hogy valami fullaszt vagy túl sok rád nehezedik.
 2. Előrelépési félelem: Lehet, hogy valami új kihívás előtt állsz, és félsz a változástól vagy a kudarctól.
 3. Szorongás vagy stressz: A fojtogatás érzése gyakran a szorongást vagy stresszt szimbolizálja. Talán túl sok nyomás alatt állsz, és nehéznek érzed a légzést.
 4. Meg nem oldott konfliktusok: Az álom jelezheti azt is, hogy megoldatlan konfliktusokkal küzdesz, amelyekkel még nem néztél szembe, és most az alvás során próbálnak felhívni a figyelmedet.
 5. Előző kapcsolatok vagy élmények: Ha a szellem, ami fojtogat, egy ismerős arcot visel az álmodban, ez arra utalhat, hogy egy korábbi kapcsolat vagy esemény még mindig befolyásol.

Azt álmodtad, hogy egy szellem megtámad

Ha azt álmodod, hogy egy szellem megtámad, többféle értelmezése is lehet:

 1. Belső konfliktusok: Az álmod lehet az önmagaddal folytatott belső küzdelmeid kivetülése. Lehet, hogy harcban állsz saját félelmeiddel, kételyeiddel vagy az önsajnálattal.
 2. Rejtett traumák: A szellem támadása rávilágíthat egy régi, feldolgozatlan traumára vagy negatív élményre, amit elnyomtál.
 3. Külső nyomás: Az álom jelezheti, hogy túlterhelt vagy stresszes állapotban vagy az életed valamely területén, például a munkádban vagy a magánéletedben.
 4. Elhárítás: A szellemtől való támadás lehet a tudatalattid módja annak, hogy figyelmeztesse magát arra, hogy el kell kerülnie vagy szembe kell néznie egy bizonyos helyzettel vagy személlyel.
 5. Önvédelem és növekedés: Az, hogy szembeszállsz és védekezel egy szellem ellen, azt is jelentheti, hogy készen állsz arra, hogy szembenézz az életed akadályaival és túllépj rajtuk.Azt álmodtad, hogy szellemmel beszélgetsz

Ha azt álmodod, hogy egy szellemmel beszélgetsz, ez gyakran mélyebb önmagaddal, belső érzéseiddel vagy gondolataiddal való kommunikációt szimbolizál. Az alábbiakban bemutatjuk, mit is jelenthet ez:

 1. Belátás és megértés: Egy álomban a szellemmel való beszélgetés azt jelezheti, hogy a tudatalattid üzeneteket próbál átadni neked. Lehet, hogy megoldást vagy útmutatást keresel valamihez az életedben.
 2. A múltal való kapcsolat: A szellemek gyakran a múltunkkal vagy az elhunyt szeretteinkkel kapcsolatosak. Beszélgetés egy szellemmel azt is jelezheti, hogy meg kell oldanod vagy újra kell értékelned valamit a múltadból.
 3. Belső küzdelem: A szellemekkel való interakció kifejezheti az ember belső konfliktusait. Talán vannak belső félelmeid, aggodalmaid vagy érzések, amelyekkel szembe kell nézned.
 4. Szembenézés a halállal: Ha egy elhunyt szerettettel beszélgetsz, ez az álom segíthet feldolgozni a gyászodat vagy közelebb kerülni a halál fogalmának megértéséhez.

Azt álmodtad, hogy szellemek elől menekülsz

Ha azt álmodod, hogy szellemek elől menekülsz, az gyakran az életed valós problémáinak vagy félelmeinek metaforikus ábrázolása. Nézzük meg, mit jelenthet:

 1. Befejezetlen ügyek: A szellemek gyakran a múlttal, befejezetlen dolgokkal vagy elnyomott érzésekkel kapcsolatosak. Ebben az értelemben az álmod azt sugallhatja, hogy vannak olyan dolgok az életedben, amelyekkel nem foglalkoztál megfelelően, és most „üldöznek”.
 2. Megkerülhetetlen kihívások: A menekülés általában a szembenézés elkerülését szimbolizálja. Lehet, hogy van valami az életedben, amitől tartasz vagy amit inkább elkerülnél.
 3. Személyes démonok: Az álomban megjelenő szellemek azokat a belső félelmeket, gondolatokat vagy érzéseket is kifejezhetik, amelyekkel nehéz szembenézned.
 4. Külső nyomás: A szellemek, amelyek üldöznek, lehetnek azoknak az embereknek vagy helyzeteknek a szimbólumai is, akik valóságban nyomást gyakorolnak rád vagy váratlan módon léptek be az életedbe.

Ha menekülni próbálsz egy álomban, az azt is jelezheti, hogy úgy érzed, nem vagy képes megbirkózni egy adott helyzettel vagy problémával. Az a lényeg, hogy próbáld megérteni, mi az, amitől valójában menekülni próbálsz, és ez segíthet megtalálni a megoldást az ébredési életedben is.Szellemek megidézéséről álmodni

Ha szellemek megidézéséről álmodsz, az számos dologra utalhat az életedben:

 1. A múlttal való kapcsolat: Az álmod azt sugallhatja, hogy van valami a múltadból, amivel még nem foglalkoztál teljesen, és amit meg szeretnél oldani vagy megérteni. Az idézés jelképezi a múlttal való kapcsolat keresését.
 2. Rejtett képességek vagy tudás: Az idézés rituális jellege arra is utalhat, hogy a tudatalatti elméd mélyén vannak rejtett képességeid vagy információid, amelyeket elő akarsz hozni vagy meg akarsz osztani másokkal.
 3. Befolyás és manipuláció: Mint ahogy említetted, az álom jelezheti, hogy valaki próbál manipulálni vagy befolyásolni téged. A szellemek idézésének aktusa a hatalom és a kontroll képét is előhozhatja, mivel azt jelképezi, hogy hatalmadban áll más entitásokat hívni vagy elutasítani.
 4. Az ismeretlen felé való nyitottság: Az álom azt is jelezheti, hogy készen állsz az ismeretlen területek felfedezésére az életedben, legyen az egy új hobbi, egy új kapcsolat vagy egy új karrierlehetőség.

Azt álmodtad, hogy egy szellem követ téged

Ha azt álmodod, hogy egy szellem követ téged, az álomnak számos lehetséges jelentése lehet:

 1. Múltbeli traumák vagy problémák: Az álom arra utalhat, hogy vannak befejezetlen, feldolgozatlan események a múltadból, amelyekkel még nem néztél szembe. Ezek az események „követnek” az életedben, amíg nem foglalkozol velük.
 2. Belső félelmek és szorongások: A követő szellem képe a belső félelmeid és szorongásaid képviselője lehet. Talán aggódsz egy közelgő esemény vagy döntés miatt, és az álmod ezt a belső konfliktust tükrözi.
 3. Külső fenyegetések: Ha a szellem fenyegetően jelenik meg, az arra is utalhat, hogy valamilyen külső veszéllyel vagy kihívással nézel szembe az életedben, amitől félhetsz vagy aggodalmaskodhatsz.
 4. Felelősség és kötelességek: A szellem „követése” arra is utalhat, hogy elkerülhetetlen felelősségek vagy kötelességek terhelnek, amelyekkel még nem foglalkoztál, de tudod, hogy el kellene végezned.
 5. Személyes növekedés: Lehet, hogy az álom egy belső változási folyamatot szimbolizál. A szellem, ami követ, emlékeztethet arra, hogy szembe kell nézned önmagaddal és növekedned kell mint személy.Álmodban szellemet láttál

Amikor álmodban szellemet látsz, sokféle jelentése lehet annak, attól függően, hogy milyen körülmények között és milyen érzelmekkel párosulva jelenik meg a szellem. Az alábbiakban néhány általános értelmezést mutatok be, amelyek álmodban megjelenő szellemekkel kapcsolatosak:

 1. Általános érzés: Sok ember számára a szellemekkel kapcsolatos álmok ijesztőek, mivel a popkultúrában és a hiedelmekben a szellemek gyakran veszélyes, ismeretlen lényekként jelennek meg. Ezért, ha felébredsz és úgy érzed, hogy félelemmel tölts el az álom, ez természetes reakció.
 2. Szellem a tükörben: Ha egy szellemet látsz álmodban egy tükörben, ez azt sugallhatja, hogy van valaki az életedben, aki nem őszinte veled, vagy valami titkot rejt el előled.
 3. Szellem a temetőben: Egy temetőben megjelenő szellem gyakran kapcsolódik a múlttal és az ezzel kapcsolatos érzelmekkel. Lehet, hogy bűntudatot érzel valami miatt, amit korábban tettél, vagy valami befejezetlen ügy kísért a múltadból.
 4. Állati szellem: Ha kísérteties állatot vagy állati szellemet látsz álmodban, az a távolságot és az elérhetetlenséget szimbolizálhatja. Egy ilyen álom azt jelentheti, hogy vannak emberek az életedben, akikkel nehezen létesítesz mély kapcsolatot, vagy úgy érzed, hogy nem értenek meg teljesen.

Szellemmel álmodás: a látogatási álom jelensége

Ha netán nemrégiben veszítetted el közeli hozzátartozódat, rokonodat, könnyen előfordulhat, hogy az elkövetkező időszakban úgynevezett látogatási álmot fogsz látni.

Mit is jelent az, hogy látogatási álom? Azt, hogy álmunkban az elhunyt szelleme látogat meg bennünket. Annak, hogy miért látjuk őt álmunkban, több oka is lehet.

Egyrészt előfordulhat, hogy valahogyan, valamiben segíteni kíván nekünk ez a visszatérő lélek. Valamiféle útmutatást kíván adni nekünk, amivel a jövőbeni boldogulásunkat egyengetheti. De az is lehet, hogy valamilyen közeledő veszélyre kíván figyelmeztetni bennünket.

Mi jellemző ezekre a szellemlátogatási álmokra? Többek között az, hogy:

 • nagyon intenzívek, dinamikusak;
 • álmunkban ilyenkor élénk színeket látunk, és a világos árnyalatok dominálnak benne;
 • az álom rendkívül valóságosnak tűnik, valamint
 • az álmodó kristálytisztán emlékszik rá a felébredést követően is.

Érdekes módon a mai álommagyarázók ezeket a visszatérő szellemet tartalmazó álmokat nem különösebben próbálják meg mélyebb magyarázatokkal megfejteni. Inkább azt tanácsolják: fogadjuk el, hogy valóban előfordulhatnak ilyen fantasztikus, spirituális parajelenségek. Azaz a túlvilági szellemek ily módon próbálnak meg kapcsolatot teremteni velünk, és ehhez az álmunkban történő megjelenés tökéletes lehetőség nekik.

Szellemmel álmodni, mit jelent?
Szellemmel álmodni, mit jelent?

További álom magyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →