Álomfejtés árok, mit jelent?

Álomfejtés árok kapcsán. mit jelent árkot látni álmunkban?

…némiképpen baljóslatú jelentésekkel…

Kinek, mi jut eszébe arról a szóról, hogy „árok”?

Bizonyára sokaknak az eső, útszél vagy netán egy kirándulós nap…Álomfejtés árok kapcsán akkor történhet, ha tudjuk, mit jelent az árok

Merthogy ugyebár mit is jelent tulajdonképpen az árok? Legegyszerűbben úgy lehet leírni az árkot, hogy egy vízelvezető mélyedés, melynek célja, hogy ne okozzon kárt az eső vagy árvíz. És persze az ilyen árok legtöbbször az utak szélén, házak mentén bukkanhat fel.

No mármost, könnyen előfordulhat, hogy valaki például útról álmodik. Ilyenkor az út álomfejtése mellett kíváncsiak lehetünk arra, hogy mi lehet az álomfejtés árok kapcsán. Úgyhogy tekintsük is át, hogy mit mond a legtöbb álomfejtés árokról való álmodás esetén! (Spoiler: nem túl sok kecsegtetőt, különösen a modern álomfejtés szerint…)

Álomfejtés árok, mit jelent?
Álomfejtés árok, mit jelent?Álomfejtés árok kapcsán a Nagy Álmoskönyv jelentésmagyarázataival

Amiről nem ír az Álmoskönyv, az gyakorlatilag nem is létezik, mondhatnánk. Szerencsére az árok nem ilyen: Krúdy Gyula örökzöld Nagykönyvében található álomfejtés árokról – nem is egy álom jelentésmagyarázatával.

Az álomfejtés árokról általában az Álmoskönyv szerint azt jelenti, hogy ártani akarnak az álmodónak.

További, árokkal kapcsolatos álomfejtések az Álmoskönyvben:

  • álomfejtés árok, ha tisztán látjuk, jelentése szerencse
    • de ha bele is esünk, jelentése: megcsalnak, elveszítenek;
  • álomfejtés árok, ami nagy, jelentése akadály szándékainkban;
  • álomfejtés árok ásása, jelentése esküvő;
  • álomfejtés árok átugrása, jelentése haladunk a pályánkon;
  • álomfejtés árok, ha a temetőben van, és benne fekszünk, jelentése részegség.Álomfejtés árokról bizonyos álombeli helyzetekben

Található továbbá az Álmoskönyvben álomfejtés árokról a következő álom kapcsán: árkon-bokron keresztülmenni álomban azt jelenti, régen óhajtott vágyunk fog teljesülni.

Illetve az 1756-os könyv egy egészen speciális, árkot tartalmazó álmot ír le, és adja meg a jelentését. Az álom a következő: olyan árkon akarsz átmenni szánon vagy kocsin, melyen félsz attól, hogy eldőlsz vagy megakadsz. Ez azt jelenti, hogy olyan baráttól lesz érdemes az előmeneteled remélni, akiben nem bíztál.

Mint látható, az Álmoskönyv szerint az álomfejtés árok kapcsán néha még valami jót is jelenthet az álmodó számára. No de ezzel szemben a modern álomfejtés árokról…

Álomfejtés árok, mit jelent?
Árokkal álmodni, mit jelent?Modern álomfejtés árokról: gond, lelkifurdalás, nyomasztás…

A mai álomfejtők a következőket állítják:

Az álomfejtés árokról megmutatja, hogy olyan nyomasztó gondokkal küzdesz, melyek nem hagynak nyugodtan aludni. Valami régi botlásod gyötri lelkiismeretedet, amit nem tudod elképzelni, hogy valaha is jóvá fogod tudni tenni.

Ha álmunkban ráadásul bele is esünk az árokba, akkor az álomfejtés árok kapcsán kiegészül. Méghozzá azzal, hogy ez a régi hibánk vissza fog ránk ütni: további gondokba, sőt adósságokba is fogunk keveredni miatta.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →