Koporsóval álmodni

Koporsóval álmodni mit jelent?

Koporsóval álmodni jobbat jelent, mint sejtenéd

A koporsó szó nemigen kelt valami vidám képzetet, ha valamilyen téma kapcsán szóba kerül. A koporsó tulajdonképpen egyet jelent valaki eltemetésével, a halállal, elmúlással, a hideg földben való, örökké tartó, visszavonhatatlan mozdulatlansággal.

És mivel álmodni nemcsak vidám és kellemes dolgokról szoktunk, hanem bizony rossz, félelmet keltő eseményekről, érzésekről, dolgokról – álmodhatunk koporsóról is. Például úgy is lehet koporsóval álmodás, hogy nem egy halott van benne, hanem vámpírok lakhelye.

De ami a legérdekesebb: koporsóval álmodni még akár úgy is, lehet, hogy szinte már kifejezetten jó jelentéssel kecsegtetheti az álmodóját. Hogy hogyan? Olvass tovább, és megtudhatod.Koporsóval álmodni az Álmoskönyv szerint azért nem mindig fenékig tejfel

Persze azért azt nem állítjuk, hogy koporsóval álmodni csakis és kizárólag örömöt és boldogságot jelenthet. Legrégebbi álomfejtéssel foglalkozó kézikönyvünk, az Álmoskönyv tartalmaz néhány baljóslatú lehetőséget, hogyan lehet úgy koporsóval álmodni, hogy ne legyen túl boldogító.

Így például: koporsóval álmodni, melynek során koporsóba esünk, jelentése csalás.

Vagy például lehet koporsóval álmodni úgy is, hogy csepegést hallunk egy lezárt koporsóból, mintha a halott élő lenne. Ez az álom többféleképpen is magyarázható. Egyrészt jelentheti az álmodó kedves ember, kedves szó utáni vágyát. Másrészt pedig imígyen koporsóval álmodni jelentheti az álmodó titkos, belső sírdogálását meghalt szülei felett bánatában.

Koporsóval álmodni mit jelent?
Koporsóval álmodni mit jelent?Koporsóval álmodni: még az Álmoskönyv szerint is jelenthet jót

No de térjünk inkább át arra, amit ígértünk, nevezetesen hogy koporsóval álmodni igenis, jelenthet jót is – még az Álmoskönyv szerint is.

Már eleve, csak úgy, önmagában koporsóval álmodni, nem jelent mást, mint: hosszú, boldog életet.

Aztán úgy is álmodhatunk koporsóval, hogy egy leány temetésén veszünk részt. De nem is akárhogyan: citromos(!) karddal kísérjük a koporsót – nos, az ilyen, koporsóval kapcsolatos álmok jelentését nehéz lenne kitalálni… De én elárulom: egy szerelmet ígér, méghozzá egy ártatlan lány részéről.

Látható hát, hogy Krúdy szerint sem eszik olyan forrón a kását: igenis lehet úgy koporsóval álmodni, hogy az jót jelentsen.Koporsóval álmodni napjainkban úgy, hogy ne jelentsen rosszat

És természetesen a ma emberének sem kell feltétlenül attól tartania, hogy koporsóval álmodni kizárólag rosszat jelenthet. Íme 2 pozitív példa arra, hogyan lehet koporsóval álmodni úgy, hogy ne vegye el életkedvünket:

  1. Koporsóval álmodni úgy, hogy látjuk a benne fekvő holtat is

Egészen meglepő módon az ilyen koporsós álmok jelentése nem remélt szerencse, váratlan nyereség az álmodó számára.

  1. Koporsóval álmodni úgy, hogy a halott kiszáll a koporsóból

Ugyancsak jó a jelentése: anyagi helyzeted javulni fog egy nem várt bevételnek köszönhetően.

Összefoglalva tehát: ahogyan saját halállal álmodni hosszú életet is jelenthet, nem kell megijedni a koporsóval való álmodástól sem.

Koporsóval álmodni mit jelent?
Koporsóval álmodni mit jelent?

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →