Halottat élve látni álomban mit jelent?

Halottat élve látni álomban: fejtsd meg az üzenetet!

A halál szele életünk minden egyes ébren töltött percét áthatja. Sőt, még az alváskor eltöltött időben, álomban is kísért a halottak árnya. Legyen szó egy közeli halott rokonunkról (édesapánkról) vagy távolabbi ismerősről, gyakorta feltűnnek az álomban. De még egyenesen az is előfordulhat, hogy saját magunkat látjuk halottan álomban. Ez pedig egy speciális esete annak, amikor a halottat élve látjuk álmunkban.

Vajon halottat élve látni álomban sokkal gyakrabban előforduló jelenség, mint halottan látni egy még élő személyt? Ki tudhatná ezt bizonyossággal? De annyit azért merhetünk kijelenteni, hogy utóbbi eset általában hosszú életet ígér az álombeli szereplőnek.

És vajon mi a helyzet akkor, ha az ellenkező eset valósul meg, amikor halottat élve látunk álmunkban? Kiről árul el valamit: az álomban élő, de halott személyről, vagy az álmodóról, aki a halottat élve látja? És vajon jót vagy rosszat hoz az álmodónak? Járjunk utána kicsit részletesebben a kérdésnek: mit jelent halottat élve látni álomban.

Halottat élve látni álomban az Álmoskönyvben

Az Álmoskönyv szerint csak úgy általánosságban meghalni és megelevenedni nagy tisztességet jelent, más esetben viszont nagy változást. Kicsit pontosítva azonban, azaz halott embert látni élve álomban már inkább nagy borult időt jelez.

További finomítások, mi mindenféleképpen lehet halottat élve látni álomban:

  • halott apát élve látni álomban, méghozzá úgy, hogy megelevenedik: az jelenti, újdonságot hallasz;
  • halottat élve látni álomban, akivel együtt járunk sötét éjjel, de hamar helybe jutunk: tűrhető bosszúságot, rövid haragot jelent;
  • halottat élve látni álomban, aki feleségünk volt, és sötét éjjel elevenedett meg: jelentése, hogy az, amit eddig nem tudtunk elintézni, ezután sikerülni fog.

És végül egy speciálisabb halottat-élve-látni-álom jelentése kisvárdai Blanche álmában. A halott, aki elevenné válik és haldoklik: közeli halálesetet hoz a családban.

Halottat élve látni álomban – mi a helyzet napjainkban?

Nagy valószínűséggel álmaink döntő többsége a halott személyt élve szokta lehunyt szemünk elé vetíteni. A ritkább eset az, amikor a holt ember – álomban is holt.

Ezekben a halottat élve látó álmokban az elhunyt személy gyakorta valami üzenetet küld nekünk. Ezt pedig mindenképpen érdemes alaposan átgondolni, hogy mi is lehet ennek az üzenetnek a pontos jelentése a mi életünkre nézve. Ezen a téren ugyanis régen is, most is nagy az egyetértés. Halottat élve látni álomban, aki üzen nekünk valamit, az rendkívül fontos, különösen, ha közeli hozzátartozónkról, leggyakrabban édesanyánkról van szó.

A valóságon túli világ egyelőre megfejthetetlen számunkra. Mégis, számos esetben kiderült, hogy a túlvilágról érkező üzenetek valamiképpen beteljesültek. Ehhez viszont az kell, hogy megtaláljuk a helyes megfejtését – amire leginkább csak maga az álmodó lehet képes.

Álom az álomban álomfejtés

Álom az álomban álomfejtés

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.