Halott apával álmodni mit jelent?

Temetéssel álmodni

Halott apával álmodni – tudd meg, mit jelenthet neked!

Míg az édesanya az embernek a feltétlen szeretetet, addig az édesapánk talán a példaképet és tökéletes biztonságot testesítheti meg számunkra.

Az apa a legközelibb családtagjaink egyike: nem véletlen tehát, ha nemcsak ébrenlétünkben, de álmunkban is találkozunk vele.

Édesapánkkal tehát gyakran álmodunk. De vajon ezek közül az álmok közül mit jelenthet számunkra az, ha édesapánk halottként jelenik meg?

Apával álmodni halottan vagy élve az Álmoskönyvben

Álmunkban a Krúdy-féle álommagyarázó könyv szerint édesapánkkal – csakúgy, mint édesanyánkkal – többféle formában és helyzetben találkozhatunk.

Míg az élő édesanya örömöt jelent, az apa boldog családi életet ígér álmunkban. Ha pedig kifejezetten élve látjuk, egészséget is jósol nekünk. Ha álmunkban édesapánk beteg, azt sugallja: újdonság fog történni életünkben.

Álmunkban apánkat betegként látni annyit jelent, ajándék vár bennünket éber életünkben. Ha viszont apánk holtan jelenik meg álmodásunk során, az bűnt és szégyent hozhat a jövőben.

A holtak gyakorta szoktak tanácsot is adni álmunkban. A halott apa tanácsa – csakúgy, mint halott édesanyánké – fontos üzentet hordozhat. Halott édesapánk tanácsa pedig ismét csak azt jelenti, hogy ha felébredtünk álmunkból, újdonság fog ránk várni.

Halott apával álmodni
Halott apával álmodni, mit jelent?

Apa halottként tér vissza hozzánk álmunkban: még mindig azÁlmoskönyv szerint

Édesapád a való életben él még, de te álmodban halottnak látod? Kerner szerint az álmunkban még élő személyek holtként való megjelenése minden esetben elveszettnek hitt ügyünk megnyerését ígéri ébredésünket követően.

De azt is állítja Kerner, hogy minden álombeli halott időváltozást is jegyez, vagyis halott édesapánk is, álmunkban. Holt embereket látni álmunkban megelevenedni – beleértve apukánkat is – nagyon borult időt mutat ébrenlétünkre. Ha édesapánk a valóságban már hosszú ideje a földben pihen, mi pedig frissen elhunytként látjuk álmunkban: közeli atyánkfia halálát jósolja.

Ha álmunkban halott édesapánk sírján ülünk, az féltékenyégről árulkodik való életünk során.

És végül: Shulsky Daisy álmában az ágy felett lógó, halott apjának arcképe jelent meg, úgy, hogy összetört az üvege. Krúdy ezt szerelmi jegyként magyarázta.

Halott apával álmodni

Halottal: apával álmodni, a mai korunk értékrendje szerint

Napjaink álommagyarázói nagyrészt egyetértenek abban, hogy halott szeretteink – legyen szó édesanyánkról vagy édesapánkról – mindig fontos üzenetet hordoznak álmunkban megjelenve.

Álmainkban az apa a védelmet és a tekintélyt jelképezi számunkra. Az, hogy hogyan értelmezzük a megjelenését, lássuk őt élve vagy holtan, nagymértékben függ attól, milyen volt kapcsolatunk a való életben.

Ha az álmunk kellemes, de legalábbis nem negatív, akkor számodra az édesapád a biztonságot és boldog családi életet testesíti meg. Ebben az esetben halott édesapáddal való álmod megnyugvást, örömet és szeretetet hozhat neked.

Ha azonban halott édesapád látványa álmodban felzaklat, és kellemetlen érzésekkel párosul, valószínűleg az igazi életben is beárnyékolta valami a kapcsolatotokat.

Halott gyerekkel álmodni

Halott anyával álmodni

Halálról álmodni

Koporsóval álmodni

Temetővel álmodni


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →