Halott anyával álmodni mit jelent

Halott anyával álmodni: eláruljuk, mit jelent

+1 érdekesség – Álomfejtés, álommagyarázat az álomszótárban

Édesanyánk mindnyájunk életében meghatározó szerepet tölt be, ezért nem csoda, ha nemcsak ébrenlétünk során, de álmunkban is találkozunk vele.

Furcsa módon az anyáról való álmodás akkor fordulhat elő nagyobb valószínűséggel, amikor sajnos élő mivoltában már nem lehet velünk. Ilyenkor álmunkban boldogan látjuk viszont újra elevenen szeretett szülőnket, és isszuk be nekünk adott fontos tanácsait.

De az is előfordulhat, hogy álmunkban holtan látjuk édesanyánkat, függetlenül attól, hogy a valóságban él-e vagy sem. Vajon ez milyen jelentést hordozhat a számunkra?

Halott anyával álmodni: fogadjuk meg szavait

Az Álmoskönyv a holtakról álmodás kapcsán azt írja úgy általában, hogy az rossz időt jósol. Kerner szerint pedig minden esetben időváltozást jelent.

Érdekes módon, amennyiben álmunkban a halott személy tanácsot akar adni nekünk, akkor Krúdy Gyula a következőt javasolja nekünk. Figyeljük meg a szavait, és ébren tegyük annak éppen ellenkezőjét – kivéve, ha az álmunkban látott halott az édesanyánk.

És ez talán nem is véletlen. Ugyanis álomban bármit is mond az édesanya – jelenjen meg nekünk akár élve vagy holtan – az bizony be fog teljesedni.

Halott anyával álmodni: fogadjuk meg szavait

Halott anyával álmodni: fogadjuk meg szavait

Halott anyával álmodni, ha nem a mi édesanyánk

Valójában egyébként nem biztos, hogy minden ember feltétlenül, csak és kizárólag a saját halott édesanyjáról álmodhat. Előfordulhat, hogy valaki más édesanyja látogat meg minket álmunkban holtan.

Az 1756-os álmoskönyv szerint álomban édesanyát holtan látni azt ígéri nekünk, hogy ha felébredünk, örömben lesz részünk.

Ha álmunkban valaki más édesanyja jelenik meg előttünk holtan, azt is jelentheti Krúdy szerint, hogy hamarosan váratlan viszontlátásban lesz részünk.

Halott anyával álmodni: az anya szavai minden korban szentnek számítanak

Hiába léptük át immár a huszonegyedik század küszöbét is, van, ami úgy látszik, nem avul el soha: szeretteink szava szent. Ugyanis ma is sokan vallják azt, hogy amit álmunkban halott édesanyánk mond nekünk, az be fog következni.

Tudniillik a napjainkbeli, tudományosabb megközelítésű álommagyarázatok is abból indulnak ki, hogy az álombeli elhunyt rokonok valami üzenetet hoznak a számunkra. Természetesen ez még inkább így van, ha az álmunkban megjelenő közeli rokon az édesanyánk.

Édesanyámmal álmodtam – mit üzenhet vajon?

Édesanyámmal álmodtam – mit üzenhet vajon?

Halott anyával álmodni: egy különös érdekesség

A vizsgálatok azt mutatják, hogy álmunkban édesanyánk halála után szeretett szülőnk szinte minden esetben egészségesen jelenik meg lehunyt szemünk mögött. Ilyenkor szinte a fénykorában, a legelőnyösebb külsejével mutatkozik meg nekünk. Ezzel mintha csak el szeretné feledtetni velünk azt az időszakot, amikor már öreg és beteg volt. Ennek talán az lehet az oka, hogy mi magunk is azt szeretnénk: így, szépnek, egészségesnek maradjon meg örökké az emlékezetünkben.

Édesanyámmal álmodtam

Halott gyerekkel álmodni

Halálról álmodni

Koporsóval álmodni

Temetővel álmodni


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.