Temetővel álmodni mit jelent?

Temetővel álmodni vajon baljóslatú jelentést hordoz?

A temető, valljuk be, éppenséggel nem a legszívderítőbb helyszín. Bár tény, hogy ott aztán nagy a csend – de ez a csend inkább baljóslatú, mintsem megnyugtató. Nem véletlen, hogy leginkább az ijesztő horrortörténetekben és szellemhistóriákban emlegetik.

Ennek ellenére, képzeld, ha valakinek az álmában a temető jelenik meg, az békét sugall álmodójának! Olvass tovább, és számos más, izgalmas részletet is megtudhatsz arról, mit jelent az, ha valaki temetővel álmodik.

Temetővel álmodni

Temetővel álmodni vajon baljóslatú jelentést hordoz?

Temetővel álmodni vagy temetéssel álmodni?

Érdekes például, hogy nem mindegy, hogy temetővel vagy temetéssel álmodunk. Előbbi egy passzív helyszín, míg az utóbbi inkább egy szomorú, de legtöbbször nagyon is meghatározó szertartás az életünk során. Lássuk most a rémhelyszínt, és azt, hogy miként vélekedik erről mint álombeli szimbólumról az Álmoskönyv.

Temetővel álmodni, nem is olyan félelmet keltő

Temetőben járni: vigasz. – állítja Krúdy Gyula híres könyvében. Ha viszont öregasszonnyal járjuk a temetőt, akkor az betegségre figyelmeztethet. Ha temetőben síró lányt látunk álmunkban, titkos szerelem vár reánk, míg a temetőárokban való fekvés részegségről árulkodik.

A régi temető elhalt szüleink emlékét eleveníti fel álmunkban, temetőkriptában lakni pedig az orosz álmoskönyv szerint öregséget jelez.

Végül pedig: sírok között járni álomban hosszú életet ígér.

Temetővel álmodni, mit jelent?

Temetővel álmodni, mit jelent?

Temetővel álmodni, manapság sem kell különösebben megijedni tőle

Hiába a rengeteg halottal, sírral, temetővel ijesztgető rémmese vagy horrorfilm, valójában a ma embere sem ijed meg tőle. Talán éppen azért, mert oly sokszor éltek már ezzel a trükkel, hogy immunissá váltunk rá.

A mi számunkra sem kellemetlenebb temetőről álmodni, mint elődeinknek volt régen. Ha semmi másra nem emlékszünk álmunkból, mint hogy temető szerepelt benne, arra utal, hogy kiegyensúlyozottak vagyunk. Életünk a maga medrében és irányában megy előre, nem kell attól tartani, hogy valami megzavarja ezt a nyugalmat, békés állapotot.

Az is előfordulhat, hogy már magában az álmodban is kellemes érzéseket kelt benned az, ha egy temetőben sétálsz. És ez valószínűleg egyáltalán nem is véletlen: azt mutatja, hogy tökéletesen rendben vagy magaddal. Kiegyensúlyozott az életed, és csakis kellemes emlékek merülhetnek fel benned.

Temetővel álmodni

Temetővel álmodni, manapság sem kell különösebben megijedni tőle

Temetővel álmodni, nem mindig jelent tökéletes boldogságot

Ha temetőt látsz álmodban, a múlttól való túlzott függőségre is utalhat. Fontos, hogy el tudj engedni, és meg tudj bocsátani, hogy új alapokról tudd folytatni az életedet.

Ha álmodban a temető látványa félelmet ébreszt benned, akkor bizony lehet, hogy ismerőseid jogos szemrehányásokkal fognak illetni. Emiatt nem kell ezért megsértődnöd: valós hibáidra fogják felhívni a figyelmedet, amelyekből érdemes leszűrnöd a megfelelő következtetéseket.

Ha eltévedsz a temetőben és álmodban, az viszont tapasztalatlanságodat mutathatja meg neked. Érzelmeid még nem kellően stabilak, szükség van egy kis érésre még ahhoz, hogy kellőképpen kiforrottak legyenek.

Temetéssel álmodni

Koporsóval álmodni

Halállal álmodni

További álom magyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.