Álomfejtés: magassarkú cipő

Álomfejtés: magassarkú cipő

Álomfejtés: magassarkú cipő, a hölgyek viselete álmainkban

Cipőről álmodni úgy általában rengetegféleképpen lehet. A cipő ugyanis ruhatárunk egyik alapvető darabja, ráadásul nagyon nem mindegy, milyen a cipőnk. Ha a cipőnk nem kényelmes, vagy nem jó minőségű, mert beázik, akkor bizony rendkívül kellemetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben.

És ez a cipővel kapcsolatos érzés – legyen az kellemetlen vagy éppen kellemes – könnyen visszaköszönhet az álmainkban is. Különösen a hölgyeknél fordulhat elő, az ő cipőiknél ugyanis nem elsősorban a kényelem a fő szempont. A legtöbb női cipő ugyanis magas sarkú cipő, és ezek nem arról híresek, hogy kellemes lenne a viselésük.

A magas sarkú cipő tehát elsősorban a nők esetében kiemelkedő jelentésű. De vajon ez azt jelenti, hogy csak ők álmodnak magas sarkú cipőről? Ez a kérdés sajnos valószínűleg örökre megválaszolatlan marad. De azt megtudhatjuk, ami amúgy is sokkal érdekesebb kérdés: mit mond az álomfejtés magas sarkú cipős álmok magyarázataként?

Magas sarkú cipő az Álmoskönyv álomfejtése szerint – nincs is?

Krúdy Gyula álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv természetesen foglalkozik a cipő álomfejtésével. Ebből egyértelműen kiderül, hogy rengetegféle cipőről lehet álmodni. A nagy cipőtől kezdve a rongyos cipőn át egészen a facipőig, mindenféle cipős álom álomfejtését megtudhatjuk belőle.

De mi a helyzet konkrétan a magas sarkú cipő álomfejtésével?

Nos, először kissé csalódottak lehetünk, ugyanis konkrétan magas sarkú cipős álom álomfejtése ugyanis nem található az Álmoskönyvben. De semmi ok az aggodalomra! Aki ugyanis figyelmesen, értőn olvassa, forgatja a könyvet, igenis fog találni álomfejtést magas sarkú cipőre.

Álomfejtés: magassarkú cipő
Álomfejtés: magassarkú cipő

Különféle magas sarkú cipők álomfejtései az Álmoskönyvben

Aki keres, az talál. A magas sarkú cipő álomfejtéséhez nem kell mást tennünk, mint átgondolni: milyen is egy magas sarkú cipő tulajdonképpen? És ezek után máris olvashatjuk az izgalmasnál izgalmasabb magas sarkú cipő álomfejtéseket.

  • a szűk cipő legtöbbször magas sarkú cipő – álomfejtése: szorult viszonyok jelzése, míg asszonynál gyanúsítás;
  • a báli cipő legtöbbször magas sarkú cipő – álomfejtése: betegség;
  • a menyasszony cipője legtöbbször magas sarkú cipő – álomfejtése: eltévesztett lépés.

Ugye, mennyi mindent jelenthet a magas sarkú cipő álomfejtése? De még más aspektusokból is megközelítetjük a magas sarkú cipő álomfejtését.

Álomfejtés: magassarkú cipő
Álomfejtés: magassarkú cipő

A magas sarkú cipő álomfejtése speciális tulajdonságai alapján

A magas sarkú cipő mindenekelőtt női cipő – és a másik legfontosabb tulajdonsága, hogy magas a sarka.

Mi lehet egy női magas sarkú cipő álomfejtése? S. Lonácska álmában a fekete, női magas sarkú lakkcipője Krúdy álomfejtése szerint azt mutatja, hogy: az álomnak folytatása lesz…

És végül a magas sarkú cipő álomfejtése a cipő sarka aspektusából. Az Álmoskönyv álomfejtése szerint cipősarok álomban azt jelenti, mulatságba hívnak (függetlenül attól, hogy magas sarkú cipő vagy sem).

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →