Álomfejtés ájulás mit jelent?

Álomfejtés ájulás: egy új élet kezdetének esélyét jelenti

Az alvás tulajdonképpen olyan, mint az ájulás. Elvégre álmunkban „eszméletlenek”, öntudatlanok vagyunk. De álmodhatunk is ájulásról: öntudatlan állapotban tudatosan álmodjuk, hogy elájultunk… Már csak az a kérdés, mit jelent elájulni álomban, mi az álomfejtés ájulás kapcsán?Álomfejtés ájulás kapcsán: az Álmoskönyv szerint elsősorban betegség vagy kacérság

Krúdy Gyula álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv természetesen nem felejti el, hogy kifejtse, mi az álomfejtés ájulás kapcsán. Persze azt azért nem igazán állíthatjuk, hogy túlzottan bőséges álomfejtéssel szolgálna az ájulás témájában. Az Álmoskönyv szerint ezek alapján az álomfejtés ájulás kapcsán kétféle lehet:

 • álomfejtés ájulás: jelentése betegség;
 • álomfejtés ájulás, ha ájult nőt látunk, jelentése: kacérságot tapasztalsz.

Álomfejtés ájulásról az Álmoskönyvben: szerelemmel kapcsolatosat is jelenthet

De ha alaposan átnézzük az Álmoskönyvet, akkor azért találhatunk még álomfejtést ájulás kapcsán – méghozzá a konkrét álmok jelentésmagyarázatai során. Eszerint az álomfejtés árulásról akár szerelemmel is lehet összefüggésben. Nézzük csak:

 1. konkrét álom álomfejtése ájulásról: T. Magdi álma

Az Álmoskönyv szerint ez egy szerelmi álom. A kisasszony az álma során majd elájul, mikor meglát egy férfit. Az álomfejtés ájulás kapcsán pedig a következő: azt jelenti, megszerelmesedni.

 1. konkrét álom álomfejtése ájulásról: Dr. Vass Béláné álma

Az Álmoskönyv erről az álomról azt mondja, hogy ez egy elsőrendű asszony-álom. És persze ezek után nem is lesz olyan meglepő, hogy ebben az esetben mi az álomfejtés ájulás kapcsán. Elájulni itt konkrétan (akkor, amikor az álmodó a cigányoktól úgy megijed, hogy elájul) szerelmi vágyat jelent.

Álomfejtés ájulás mit jelent?

Álomfejtés ájulás mit jelent?

 Álomfejtés ájulásról az Álmoskönyvben: mit jelent, ha elalélunk?

De itt még mindig nem ér véget az Álmoskönyvben szereplő, ájulással kapcsolatos álmok álomfejtése, jelentésmagyarázata. Megtalálhatjuk benne ugyanis az „alélni” címszót, ami pontosan az ájulás szinonimája. Ezek alapján álomfejtés ájulásról jelentheti még a következőket:

 • álomfejtés ájulás:
  • betegnek azt jelenti, nem jó,
  • egészségesnek azt jelenti, gyönyörben lesz mulatsága;
 • álomfejtés ájulás, valakit elalélni látni: azt jelenti, jót kapunk egy ismerősünktől;
 • álomfejtés ájulásról:
  • ha csak kicsi aléltság: azt jelenti, gyönyörben lesz részünk egy nőtől;
  • ha nagy aléltság, jelentése: reménybeli örökségünket más fogja örökölni.Álomfejtés ájulásról: magyarázatok a múltra, új élet kezdete

A modern álomfejtések, ahogyan azt már megszokhattuk, sokkal kevésbé kézzelfogható, sőt inkább elvontabb jelentést tulajdonítanak minden álmunk álomfejtésének. Nincs ez másként az ájulás álomfejtése esetében sem.

 1. Az ájulás álomfejtése, ha álmunkban mi ájulunk el:

Jelentése: újraélhetjük életünk egy régi eseményét, és egyúttal egy új élet kezdetének lehetőségét kínálja fel nekünk.

 1. Az ájulás álomfejtése, ha mást látunk elájulni:

Jelentése: egy gond miatt betegségbe, eszméletlenségbe, ájulásba menekülünk, hogy elkerüljük a felesleges küzdelmeket.

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.