Álomfejtés ájulás mit jelent?

Álomfejtés ájulás mit jelent?

Álomfejtés ájulás: egy új élet kezdetének esélyét jelenti

Az alvás tulajdonképpen olyan, mint az ájulás. Elvégre álmunkban „eszméletlenek”, öntudatlanok vagyunk. De álmodhatunk is ájulásról: öntudatlan állapotban tudatosan álmodjuk, hogy elájultunk… Már csak az a kérdés, mit jelent elájulni álomban, mi az álomfejtés ájulás kapcsán?Az álmok jelentése gyakran szubjektív és az egyén életéhez, élményeihez és érzéseihez kapcsolódik. Amikor ájulásról álmodsz, az általában a sebezhetőségedet, a fizikai és érzelmi állapotodat, valamint a stressz és a szorongás jelenlétét tükrözi az életedben.

Az ájulás általában az erőtlenség és a kontroll hiányának szimbóluma. Ha ájulásról álmodsz, ez arra utalhat, hogy valamely helyzetben úgy érzed, elveszíted az irányítást vagy nem vagy képes megbirkózni a kihívásokkal. Az ájulás álmában való megjelenése azt is jelezheti, hogy nem vagy tudatában vagy nem akarod észrevenni bizonyos érzéseket vagy helyzeteket az életedben.

További jelentései lehetnek:

 1. Önbizalomhiány: Az ájulás érzése azt sugallhatja, hogy nem érzed magad elég erősnek vagy képesnek bizonyos helyzetekkel megbirkózni.
 2. Kerülöd az elköteleződést: Lehet, hogy félre akarsz nézni vagy elkerülni egy nehéz helyzetet vagy érzelemmel való szembenézést.
 3. Fizikai egészség: Ha gyakran álmodsz arról, hogy elájulsz, ez arra is utalhat, hogy figyelmen kívül hagysz vagy nem veszel észre bizonyos fizikai tüneteket vagy problémákat.

Emlékezz rá, hogy az álom jelentése nagyban függ az álmodó életének konkrét körülményeitől. Ha az ájulásról szóló álmok rendszeresen visszatérnek, érdemes lehet szakemberrel is megbeszélni azt, vagy elmélkedni azon, hogy milyen érzések vagy helyzetek okozhatják ezt az álomszimbolikát az életedben.Álomfejtés ájulás kapcsán: az Álmoskönyv szerint elsősorban betegség vagy kacérság

Krúdy Gyula álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv természetesen nem felejti el, hogy kifejtse, mi az álomfejtés ájulás kapcsán. Persze azt azért nem igazán állíthatjuk, hogy túlzottan bőséges álomfejtéssel szolgálna az ájulás témájában. Az Álmoskönyv szerint ezek alapján az álomfejtés ájulás kapcsán kétféle lehet:

 • álomfejtés ájulás: jelentése betegség;
 • álomfejtés ájulás, ha ájult nőt látunk, jelentése: kacérságot tapasztalsz.Álomfejtés ájulásról az Álmoskönyvben: szerelemmel kapcsolatosat is jelenthet

De ha alaposan átnézzük az Álmoskönyvet, akkor azért találhatunk még álomfejtést ájulás kapcsán – méghozzá a konkrét álmok jelentésmagyarázatai során. Eszerint az álomfejtés árulásról akár szerelemmel is lehet összefüggésben. Nézzük csak:

 1. konkrét álom álomfejtése ájulásról: T. Magdi álma

Az Álmoskönyv szerint ez egy szerelmi álom. A kisasszony az álma során majd elájul, mikor meglát egy férfit. Az álomfejtés ájulás kapcsán pedig a következő: azt jelenti, megszerelmesedni.

 1. konkrét álom álomfejtése ájulásról: Dr. Vass Béláné álma

Az Álmoskönyv erről az álomról azt mondja, hogy ez egy elsőrendű asszony-álom. És persze ezek után nem is lesz olyan meglepő, hogy ebben az esetben mi az álomfejtés ájulás kapcsán. Elájulni itt konkrétan (akkor, amikor az álmodó a cigányoktól úgy megijed, hogy elájul) szerelmi vágyat jelent.

Álomfejtés ájulás mit jelent?
Álomfejtés ájulás mit jelent?Ájulásról álmodni általános álomfejtés

Az ájulás az álmokban gyakran a tehetetlenség és a kiszolgáltatottság érzését jelképezi. Álmodban az ájulás azt sugallhatja, hogy túlterheltnek, kimerültnek vagy képtelennek érzed magad egy adott helyzet megoldására.

Ájulásról álmodni az alábbiakat is jelentheti:

 1. Fizikai és érzelmi kimerültség: Az ájulás jelképezheti, hogy az ébredt állapotban kimerítetted magad, akár fizikailag, akár érzelmileg.
 2. Szembenézés a valósággal: Ha valamely élethelyzetben nem akarsz vagy nem tudsz szembenézni a valósággal, és inkább el akarod kerülni, ez is ájuláshoz vezethet álmodban.
 3. Kontrollvesztés: Az ájulás érzése azt is jelezheti, hogy egy helyzetben úgy érzed, elveszíted az irányítást.
 4. Egészségi állapot: Az ájulásos álmok az egészségeddel kapcsolatos aggodalmakat is tükrözhetik, különösen akkor, ha álmodban sportolás közben ájulsz el. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy egészségesen élsz-e, megfelelően táplálkozol-e és nem terheled-e túl magad.
 5. Érzelmi menedék keresése: Ájulás álmodban azt is jelezheti, hogy szükséged van egy kis szünetre és távolságra a mindennapi életed stresszesebb pillanataitól.Ájulással álmodni további álomfejtés

Azt álmodtad, hogy elájultál egy fontos értekezleten vagy vizsgán

Ha azt álmodod, hogy egy fontos értekezleten vagy vizsgán elájulsz, ez az önbizalomhiány vagy a teljesítménnyel kapcsolatos aggodalmak kifejeződése lehet. Az ilyen típusú álmok gyakran reflektálnak a valós életedben érzett stresszre és szorongásra.

 1. Önbizalomhiány: Lehet, hogy aggódsz, hogy nem vagy elegendően felkészült, és félsz a kudarctól vagy az elutasítástól.
 2. Teljesítménynyomás: Az álom azt is kifejezheti, hogy magasak a várakozások, és úgy érzed, hogy nehéz lesz megfelelni ezeknek az elvárásoknak.
 3. Félelem a megítéléstől: A nyilvános helyeken, mint egy értekezlet vagy vizsga, való ájulás gyakran a félelmet szimbolizálja attól, hogy rossz benyomást teszel másokra.
 4. Szükség a támogatásra: Az ájulás álomban való megjelenése jelezheti azt is, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged ahhoz, hogy leküzd a nehézségeket és az akadályokat.Azt álmodtad, hogy vezetés közben elájultál

Ha azt álmodod, hogy vezetés közben elájulsz, az a következőkkel kapcsolatos érzéseket tükrözheti:

 1. Kontrollvesztés: Az autóvezetés gyakran az irányítást és a kontrollt szimbolizálja az életedben. Ha vezetés közben elveszíted az eszméletedet, ez azt jelezheti, hogy félsz az irányítás elvesztésétől valamilyen aspektusában az életednek.
 2. Váratlan veszélyek: Az álom kifejezheti azt a félelmedet, hogy váratlan és váratlanul veszélyes helyzetekbe kerülsz, amelyekre nincs felkészülve.
 3. Felelősség és aggodalom: Az autóvezetés nagy felelősséggel jár. Ha elájulsz vezetés közben, ez a súlyos következmények iránti félelmet és a felelősség elmulasztását is kifejezheti.
 4. Stressz és kimerültség: Lehet, hogy az álom egyszerűen azt a fizikai és érzelmi kimerültséget tükrözi, amit érzel, és az agyad azt mondja neked, hogy pihenj és vedd komolyan a tested jelzéseit.

Azt álmodtad, hogy nyilvános helyen elájultál

Amennyiben azt álmodod, hogy nyilvános helyen elájulsz, az többféle dologra is utalhat:

 1. Nyilvánosság előtti félelem: A nyilvános helyen való ájulás azon félelmekkel kapcsolható össze, melyek a nyilvánosság előtt történő megmutatkozással, a mások által történő megítélés vagy a kudarc lehetőségével kapcsolatosak.
 2. Sebezhetőség és kitettség: Az ájulás sebezhetőséget és kiszolgáltatottságot is kifejezhet. Talán attól félsz, hogy gyengeségeid vagy titkaid mások előtt nyilvánvalóvá válnak.
 3. Túlterheltség: A nyilvános helyek gyakran zajosak és zavaróak, ezért az ájulás ezen a helyen arra is utalhat, hogy az életedben túl sok a káosz vagy a zűrzavar, és szükséged van egy kis csendre és nyugalomra.
 4. Kontrollvesztés félelme: Az ájulás elveszti a kontrollt, és azt álmodni, hogy ez nyilvános helyen történik, az a félelemmel is összefügg, hogy nem vagy képes az életed irányításának megőrzésére, különösen azokban a helyzetekben, amikor a leginkább szükséged lenne rá.Azt álmodtad, hogy elájultál a félelemtől

Ha azt álmodod, hogy a félelemtől elájulsz, az álom többféle érzést vagy helyzetet is kifejezhet:

 1. Elkerülési vágy: Az elájulás egy drasztikus elkerülési reakció lehet, ami azt jelzi, hogy szeretnél menekülni vagy elszakadni egy adott helyzettől, amely túlterhel vagy szorongást okoz számodra.
 2. Képtelenség a helyzet kezelésére: Az álom jelezheti, hogy olyan helyzettel szembesülsz, vagy olyan problémával küzdesz, amely túl nehéz vagy félelmetes számodra. Úgy érezheted, hogy nem vagy képes szembenézni vagy kezelni ezt a kihívást.
 3. Félelem az ismeretlentől: Az álmodban lévő félelem olyan dolgokra is utalhat, amelyekkel még nem találkoztál, de amelyektől félhetsz. Lehet, hogy aggódsz egy jövőbeni esemény vagy helyzet miatt.
 4. Tudatalatti konfliktusok: Az álom felszínre hozhatja azokat a tudatalatti konfliktusokat és félelmeket, amelyekkel nap mint nap nem vagy hajlandó vagy képes szembenézni.

Azt álmodtad, hogy elájultál a munkahelyeden

Ha azt álmodod, hogy elájulsz a munkahelyeden, ez többféle érzést vagy helyzetet is tükrözhet az életedben:

 1. Túlterheltség: Az álom jelképezi, hogy túlterhelt vagy a munkádban. Talán túl sok a felelősség, ami rád hárul, vagy úgy érzed, nem kapsz elegendő támogatást a kollégáidtól.
 2. Képességek kétségbevonása: Esetleg kétségeid vannak a saját képességeiddel vagy teljesítményeddel kapcsolatban, és attól tartasz, hogy kudarcot vallasz vagy nem felelsz meg a munkahelyi elvárásoknak.
 3. Szorongás: Az álom kifejezhet egy mélyebb szintű szorongást vagy félelmet a munkáddal vagy munkahelyeddel kapcsolatban. Talán félő, hogy elveszíted az állásod, vagy attól tartasz, hogy nem vagy képes lépést tartani a változásokkal.
 4. Elkerülés: Az elájulás az álomban az elkerülés vagy a valóságtól való elszakadás jele is lehet. Esetleg túl sokat gondolkodsz egy munkahelyi problémán, és szeretnél egy kis szünetet vagy menekülési utat keresni belőle.Rosszullétről és ájulásról álmodni

Ha rosszullétről és ájulásról álmodsz, ez az alábbiakat jelentheti:

 1. Belülről érkező nyomás: Az álom azt jelezheti, hogy túlterheltnek érzed magad és nem képes kezelni az életedben jelen lévő nyomást vagy stresszt. Talán nem találod az egyensúlyt a munka és a magánélet között, vagy egyéb problémákkal küzdesz, amelyeknek nem tudsz megfelelően eleget tenni.
 2. Önbizalomhiány: Az ájulásos álmok gyakran kapcsolódnak az önbizalomhiányhoz és az önértékelési problémákhoz. Ha attól tartasz, hogy nem vagy képes megfelelni mások elvárásainak vagy a saját elvárásaidnak, ezek az érzések megjelenhetnek az álmaidban is.
 3. Mentális kimerültség: Az álmodban megjelenő rosszullét és ájulás arra utalhat, hogy mentálisan kimerült vagy. Talán túl sok a gondolatod, vagy aggodalmad, és nem tudsz kikapcsolódni vagy pihenni.
 4. Elkerülés: Az ájulás mint az elkerülés szimbóluma is megjelenhet. Lehet, hogy van egy nehéz helyzet vagy döntés az életedben, amelyet el szeretnél kerülni vagy nem akarsz szembenézni vele.

Azt álmodtad, hogy túlhajszoltság miatt elájultál

Ha azt álmodod, hogy túlhajszoltság miatt elájultál, az alábbiakat jelentheti:

 1. Önkorlátozás: Az álom jelezheti, hogy önmagad számára állítottál fel irreális elvárásokat, és túl sok nyomást gyakorolsz magadra. Egy ébresztő hívás lehet, hogy újraértékeljed prioritásaidat és adj magadnak szünetet.
 2. Mentális és fizikai kimerültség: Az álmod jelezheti a jelenlegi fizikai és mentális állapotodat. Ha az ébredés után is kimerültnek és stresszesnek érzed magad, ez egy jelzés lehet arra, hogy változtatnod kell az életmódodon.
 3. Elkerülni a valóságot: Az ájulás egyfajta menekülés is lehet a valóságtól. Lehet, hogy az álmodban az elájulás azt jelenti, hogy valamelyik problémát el akarsz kerülni, és nem akarsz szembenézni vele.
 4. Igény a változásra: Az álom figyelmeztetés is lehet, hogy változtatnod kell az életed egyes aspektusain, például az életmódodon, munkahelyeden vagy a napi rutinodon.Azt álmodtad, hogy elájultál az éhségtől

Ha azt álmodod, hogy elájultál az éhségtől, ezek az alábbi érzéseket és helyzeteket tükrözheti:

 1. Szükségletek elhanyagolása: Az álom jelentheti, hogy nem vagy figyelmes a saját fizikai vagy érzelmi szükségleteid iránt. Lehet, hogy nem eszel rendszeresen vagy nem táplálkozol megfelelően, ami figyelmetlenséget és az öngondoskodás hiányát mutatja.
 2. Belső űr: Az éhség a valós életben és az álmokban is az egyik legmélyebb emberi érzés. Az álombeli éhség jelezheti a belső üresség érzését, egy hiányt az életedben, ami nem feltétlenül étellel kapcsolatos.
 3. Vágyak és törekvések: Az éhségtől való elájulás azt is kifejezheti, hogy vágyakozol valami után az életedben, ami most hiányzik belőle, és amelynek hiánya miatt gyengeséget érzel.
 4. Elutasítottság és izoláció: Az álom azt is tükrözheti, hogy elszigeteltnek vagy elhanyagoltnak érzed magad, és úgy érzed, hogy az emberek, akiknek a támogatására számítasz, nem veszik észre az igényeidet.

Azt álmodtad, hogy segítesz valakinek, aki elájult

Ha azt álmodod, hogy segítesz egy elájult személynek, az többféle értelmezést kaphat:

 1. Gondoskodás és támogatás: Az álom azt jelképezheti, hogy természetes hajlandóságot érzel arra, hogy másokat segíts és támogass. Önzetlen vagy és képes vagy a saját igényeidet háttérbe szorítani mások érdekében.
 2. Elismerés: Megismerni a képességeidet és azokat, melyek segítségével hozzájárulhatsz mások jólétéhez. Az álom azt is jelezheti, hogy felismered a környezetedben lévő emberek szükségleteit.
 3. Külső konfliktusok: Az elájuló személy ismerős lehet vagy ismeretlen. Ha ismerős, talán van valami, amit elmulasztottál észrevenni a való életben, vagy lehet, hogy aggódsz az illető jólétéért.
 4. Belső konfliktusok: Lehet, hogy te magad érzel késztetést a segítségkérésre vagy úgy érzed, hogy nem vagy képes szembenézni egy adott helyzettel. Az álom ebben az esetben azt jelzi, hogy képes vagy szembenézni a problémákkal és segíteni magadon.Azt álmodtad, hogy vért látva elájultál

Ha azt álmodod, hogy vért látva elájulsz, az álom mélyebb érzéseket és félelmeket tükrözhet:

 1. Gyengeség és Sebezhetőség: Az ájulás a gyengeség vagy a sebezhetőség szimbóluma lehet. Lehet, hogy nehézséget érzel azzal, hogy elfogadj bizonyos helyzeteket vagy érzelmeket az életedben.
 2. Túlérzékenység: Ha a vér láttán elájulsz az álmodban, ez azt is jelentheti, hogy érzékeny vagy bizonyos témákra vagy helyzetekre, és ezek a dolgok gyorsan túlterhelnek vagy eluralkodnak rajtad.
 3. Érzelmi Konfliktusok: Az álomban látott vér a benned lévő érzelmi feszültséget vagy konfliktust is tükrözhet. Talán vannak régi sebek, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy új kihívások, amelyek félelmet vagy aggodalmat okoznak számodra.
 4. Kerülés: Az elájulás az elkerülés vagy a tagadás akaratlan kifejezése is lehet. Talán vannak olyan dolgok, amelyekkel nem akarsz szembenézni, és az ájulás az álomban azt jelzi, hogy nem akarod szembe nézni ezekkel a kihívásokkal vagy érzésekkel.

Sérülés miatti ájulásról álmodni

Ha sérülés miatt ájulásról álmodsz, az többféle érzést és helyzetet is tükrözhet a való életben:

 1. Sérülékenység: A sérülés és az azt követő ájulás jelképezi az életed egy bizonyos területén érezhető sérülékenységedet. Talán féltesz valamitől vagy aggódsz valami miatt, amit nehéz elfogadnod vagy kezelned.
 2. Veszély érzése: Az álom azt is jelezheti, hogy veszélyben érzed magad, vagy úgy érzed, hogy nincs irányításod az életed felett. Lehet, hogy egy kiszámíthatatlan vagy nehéz helyzettel nézel szembe, és ez az álom tükrözi ezeket az érzéseket.
 3. Külső hatások: Az ájulás miatti sérülés arra is utalhat, hogy úgy érzed, külső tényezők vagy emberek okoznak sérülést vagy fájdalmat az életedben.
 4. Szükség a regenerációra: Az ájulás a szükséges pihenés vagy regeneráció szimbóluma is lehet. Lehet, hogy a testi és lelki erőforrásaidat kimerítették, és szükséged van egy kis időre és távolságra, hogy újra feltölthess.Azt álmodtad, hogy egy idegen elájult

Ha azt álmodod, hogy egy idegen elájul előtted, az különböző érzelmeket és gondolatokat tükrözhet vissza:

 1. Saját tehetetlenség: Az idegen elájulása jelezheti a saját érzelmi vagy fizikai gyengeséged érzetét. Ez az érzés arra utalhat, hogy valamilyen helyzetben vagy körülményben nem érzed magad elég erősnek vagy felkészültnek.
 2. Felelősség és segítségnyújtás: Ha nem tudsz vagy nem mersz segíteni az elájult idegenen, az azt is jelezheti, hogy kerülöd a felelősségvállalást vagy nem érzed magad elég bátraként, hogy cselekedj a való életben.
 3. Empátia és együttérzés: Az elájuló idegen szimbolizálhatja az empátia és az együttérzés hiányát. Talán nehézséget okoz számodra a mások helyzetének megértése, vagy úgy érzed, hogy nem tudsz kellőképpen törődni a körülötted lévő emberekkel.
 4. Tudatalatti érzések és gondolatok: Az idegen elájulása a tudatalatti érzéseid vagy aggodalmaid megjelenítése is lehet. Lehet, hogy vannak olyan dolgok, amelyekkel nem vagy hajlandó szembesülni vagy amelyeket elnyomsz, és ezek az álom révén próbálnak a felszínre törni.

Azt álmodtad, hogy a partnered elájul

Ha azt álmodod, hogy a partnered elájul, az különböző érzelmeket és gondolatokat tükrözhet a valóságos életedből. Néhány lehetséges jelentése az álomnak:

 1. Bizonytalanság a kapcsolatban: Az álmod azt jelezheti, hogy valamilyen mértékben aggódsz a kapcsolatod jövőjéért. Talán úgy érzed, hogy a kapcsolatod nem olyan stabil vagy erős, mint szeretnéd, vagy hogy a partnered nem elég elkötelezett.
 2. Aggodalom a partnered jólétéért: Az álom a partnereddel kapcsolatos aggodalmakat is tükrözhet. Lehet, hogy alattomosan érzed, hogy ő nem érzi jól magát, vagy hogy valamilyen nehéz időszakon megy keresztül.
 3. Projekció a saját érzéseidre: Az is lehet, hogy a saját érzéseidet és félelmeidet vetíted ki a partneredre az álom során. Talán úgy érzed, hogy te vagy az, aki nem képes megbirkózni egy adott helyzettel, és az álomban ez a partnered ájulásán keresztül jelenik meg.
 4. Kommunikációs problémák: A partnered ájulása álmodban arra is utalhat, hogy érzelmi vagy kommunikációs problémák vannak a kapcsolatotokban. Az ájulás jelképezheti a kommunikáció hiányát vagy a rejtett érzelmeket.Kimerültségtől való ájulásról álmodni

Ha álmodban a kimerültségtől ájulsz el, az általában arra utal, hogy a valós életedben is túlterhelt vagy, és az agyad azt próbálja jelezni, hogy időt kell szánnod a pihenésre és regenerálódásra.

Ez az álom a következő jelentésekkel bírhat:

 1. Figyelmeztetés a való életedre: Az álom jelezheti, hogy túlhajszolod magad fizikailag, érzelmileg vagy mentálisan, és időt kellene szakítanod az öngondoskodásra.
 2. Érzelmi kimerültség: Nem csak a fizikai kimerültséget jelezheti, hanem azt is, hogy érzelmileg kimerítetted magad, esetleg egy konfliktusos helyzet vagy problémás kapcsolat miatt.
 3. Elégtelenség érzése: Az álmodban történő ájulás jelezheti azt is, hogy úgy érzed, nem vagy képes megbirkózni az életed kihívásaival, vagy úgy érzed, nem vagy elég jó valamiben.
 4. Feladás: Az ájulás érzése azt is tükrözheti, hogy az élet egyes területein feladtad a harcot, például egy kapcsolat vagy munkahelyi projekt kapcsán.
 5. Elakadás érzése: Az ájulásos álom azt is jelképezheti, hogy úgy érzed, nem haladsz előre az életedben, és elakadtál egy bizonyos ponton.

Hányásról és ájulásról álmodni

Hányásról és ájulásról álmodni mély érzelmeket és félelmeket tükrözhet vissza az alvó személy számára. Ezek az álmok a következőket jelezhetik:

 1. Érzelmi és fizikai kimerültség: Az ájulás és a hányás gyakran a testünk és az elménk elérési határának jelei. Ha ezt álmodod, valószínűleg úgy érzed, hogy túlterhelt vagy vagy kimerült érzelmileg és fizikailag egyaránt.
 2. Megküzdési mechanizmusok: Az ilyen álmok azt jelezhetik, hogy küzdesz valamilyen nehéz helyzettel vagy érzelemmel az életedben, és az agyad megpróbálja feldolgozni és megérteni ezeket az érzéseket az álmokon keresztül.
 3. Bűntudat és félelem a megítéléstől: Az álmodban bekövetkező hányás és ájulás a bűntudat és a félelem a kritikától vagy a megítéléstől jelezheti. Talán valami titkot rejtesz el vagy félsz attól, hogy mások megismerik a valódi énedet.
 4. Érzelmi és pszichológiai zavarok: Ez az álom azt is tükrözheti, hogy küzdesz valamilyen belső konfliktussal vagy érzelmi zavarral, amely elnyomja és megzavarja az életedet.
 5. Személyes veszteség vagy trauma: Az ilyen álmok hirtelen veszteséget vagy traumatikus eseményt is tükrözhetnek, ami kihívást jelent a számodra és amit még nem sikerült teljesen feldolgoznod.

 Álomfejtés ájulásról az Álmoskönyvben: mit jelent, ha elalélunk?

De itt még mindig nem ér véget az Álmoskönyvben szereplő, ájulással kapcsolatos álmok álomfejtése, jelentésmagyarázata. Megtalálhatjuk benne ugyanis az „alélni” címszót, ami pontosan az ájulás szinonimája. Ezek alapján álomfejtés ájulásról jelentheti még a következőket:

 • álomfejtés ájulás:
  • betegnek azt jelenti, nem jó,
  • egészségesnek azt jelenti, gyönyörben lesz mulatsága;
 • álomfejtés ájulás, valakit elalélni látni: azt jelenti, jót kapunk egy ismerősünktől;
 • álomfejtés ájulásról:
  • ha csak kicsi aléltság: azt jelenti, gyönyörben lesz részünk egy nőtől;
  • ha nagy aléltság, jelentése: reménybeli örökségünket más fogja örökölni.Álomfejtés ájulásról: magyarázatok a múltra, új élet kezdete

A modern álomfejtések, ahogyan azt már megszokhattuk, sokkal kevésbé kézzelfogható, sőt inkább elvontabb jelentést tulajdonítanak minden álmunk álomfejtésének. Nincs ez másként az ájulás álomfejtése esetében sem.

 1. Az ájulás álomfejtése, ha álmunkban mi ájulunk el:

Jelentése: újraélhetjük életünk egy régi eseményét, és egyúttal egy új élet kezdetének lehetőségét kínálja fel nekünk.

 1. Az ájulás álomfejtése, ha mást látunk elájulni:

Jelentése: egy gond miatt betegségbe, eszméletlenségbe, ájulásba menekülünk, hogy elkerüljük a felesleges küzdelmeket.

Álmok jelentése
Álmok jelentése – Mit jelent ájulásról álmodni?

További álommagyarázatok, álomfejtés az álomszótárbanÁlmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →