Álomfejtés virág, mit jelent?

Álomfejtés virág: szerelmet vagy csalódást jelent?

„Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet” – tartja a régi mondás. És valóban, kevés ártalmatlanabb, szebb, kedvesebb jelenség létezik a mi kis harcedzett világunkban, mint egy színes kis virág, teremjen bárhol.

Ha tehát egy álomban virágot látunk, nagy valószínűséggel nem rémálomban, hanem valami békésebb jellegű álomban lehet részünk. Már csak az a nagy kérdés, hogy vajon az álomfejtés szerint is ilyen jót hozó jelkép a virág? Vagy esetleg, abból kiindulva, hogy az ellentétek vonzzák egymást, pont fordítva: szép virág álomban – kellemetlen megfejtés?

A válasz: lehet akár az egyik, akár a másik lehetőség is. Lássuk, milyen jelentésekkel ruházza fel az álomfejtés az álombeli virágot.A virágot tartalmazó álom megfejtése a halhatatlan álomfejtő kézikönyvünk szerint

…ami nem is lehet más, mint Krúdy Gyula műve, az Álmoskönyv. Ha végiglapozzuk, számos formában, számosféle álomban felbukkan a virág és annak különféle álomfejtései. Lássuk, mi mindent tudhatunk meg a virág álomejtéséről úgy általában.

A virág álomban elsősorban a gazdának jelenthet különlegeset, mégpedig nem mást, mint bő termést. De ha más is álmodik virágról, akkor leggyakrabban úgy, hogy virágot (legyen az bármilyen virág) szed. Ez ismét valami pozitív jelentéssel bír, mégpedig azzal, hogy az álmodónak tisztességben lesz része.Az álomban a virág megjelenhet bizonyosfajta virágként, és ezek álomfejtése eltérő

Szerencsére számosféle, -fajta, szebbnél szebb, színes virág létezik, hogy örömet hozzon szürke életünkbe. Így hát ugyanennyiféle virágot láthatunk álmainkban is, melyeknek mind-mind megvan a maga álomfejtése. Mindent felsorolni persze lehetetlen lenne, de nézzünk meg egy pár virágfajtát, ami megjelenhet álmunkban, és lássuk, mit jelenthetnek ezek.

  • babérvirág, álomfejtése: vágyaid teljesülnek;
  • búzavirág, álomfejtése: vigasztalódás a bánatban;
  • gyöngyvirág és lenvirág álomfejtése: szerelem;
  • hóvirág, álomfejtése: jó hír messziről;
  • kender kék virága álomfejtése: egy váratlan, szinte ostoba helyzet;
  • mályva, álomfejtése: a boldogság virága;
  • mécsvirág, álomfejtése: tavaszodó kedvünk;
  • orgonavirág, álomfejtése: vigasztalódás virága stb.A virág álomfejtése szinte csupa-csupa pozitív jelentéssel bír napjaink álmaiban

Manapság igazából csak egyféle módon lehet úgy álmodni virágról, hogy valami kellemetlen jelentése legyen. Méghozzá úgy, hogy az álomban ez a virág elhervadt: ebben az esetben sajnos az álmodó számára csalódást jelent. Aminthogy a valóságban is szomorúsággal tölthet el minket egy hervadó világ látványa.

Azonban minden más virág csakis jót hozhat. A szép, illatos virág álomfejtése nem más, mint mindenféle kellemes élmény, no és a boldog szerelem ígérete. De még csak egy átlagos virág formájában is csak jó érzetek köthetőek hozzá, mint a harmónia, barátság, nyugalom és optimizmus. Ahogyan a való életben is egy virág látványa máris felvidítja kedvünk.

Álomfejtés virág, mit jelent?

Álomfejtés virág, mit jelent?

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.