Álmoskönyv terhesség, mit jelent?

Álmoskönyv: terhesség

Álmoskönyv terhesség, mit jelent? Álomfejtés, álomszótár

A születés és a halál az élet legnagyobb eseményei. Sőt, tulajdonképpen egész életünk a születés és a halál mezsgyéjén halad át. A majdani anya teherbe esik, a terhesség eredménye a születés, az újszülött felnő, él, öregszik, majd meghal.
A születés és egyúttal a terhesség tehát minden embert kell, hogy valamilyen szinten foglalkoztasson. Még akkor is, ha férfi az illető – elvégre őt is anya szülte és hozta világra. Sőt! A terhességhez férfira is szükségünk van, a természeti törvények jelen állása szerint.

Márpedig az álmaink leggyakrabban valami olyanról szólnak, ami a való életben is foglalkoztat minket. Ez pedig azt is jelenti, hogy gyakorta álmodunk terhességről. És mivel az álmoskönyvek arra valóak, hogy megmagyarázzák a leggyakoribb álmaink jelentését…Álmoskönyv terhesség: a leggyakrabban felkeresett címszó?

A végkövetkeztetés ez alapján tehát az, hogy az álmoskönyv terhesség címszava ugyancsak sokféle magyarázatot ad az álombeli terhesség jelentéseire.

Lehet tehát terhességgel álmodni sokszor, sokféleképpen. Lehet terhességgel álmodni csak úgy, általánosságban, de lehet álmodni más terhességével is. De talán valószínűleg, legalábbis elsősorban a hölgyek esetében, leginkább az fordulhat elő, hogy a saját terhességükről álmodnak. Nagy eséllyel tehát a legtöbb álmoskönyv terhesség címszava az egyik leglátogatottabb címszó lehet az álmoskönyvek körében.

És vajon mit mondanak az álmoskönyvek arról, hogy mit jelent terhességgel álmodni? Mindenekelőtt nézzük meg az első számú Álmoskönyv terhességgel kapcsolatos magyarázatait.

Álmoskönyv: terhesség
Álmoskönyv: terhesség, mit jelent várandóssággal álmodni?
A Krúdy-féle Álmoskönyv terhességgel kapcsolatos álommagyarázatai

Legtöbbször tehát a hölgyek a saját terhességükről szoktak álmodni. A legismertebb Álmoskönyv, a Krúdy Gyula gyűjtésében kiadott Álmoskönyv szerint nemcsak azt kell nézni, hogy ki álmodik a saját terhességéről. Hanem azt is, hogy az illető szegény vagy gazdag-e. Ettől függően ugyanis mást mond az álmoskönyv terhességről gazdagnak, és mást a terhességről szegény embernek.

Az Álmoskönyv terhességmagyarázatai innentől kezdve szinte mesebeli fordulatot vesznek. A szegény emberek terhességről való álmai ugyanis jutalmat hoznak, míg a (mesebeli) gonosz gazdagoknak rossz hírt jelenthetnek.

  • Az álmoskönyv terhességjelentése a szegény asszonynak gazdagságot jelent, míg
  • a gazdag asszony álmában az álmoskönyv terhességmagyarázata szomorúságot hozhat neki.

Végül egy érdekesség: ha terhes asszony – ha nem terhességgel, de bajusszal álmodik – az a terhességével kapcsolatos fontos információt jelent. Azt mondja ugyanis az Álmoskönyv, hogy ez azt jelzi, fia lesz az álmodó terhes asszonynak.

Álmoskönyv: terhesség
Álmoskönyv: terhesség, mit jelent várandóssággal álmodni?
Néhány modern álmoskönyv terhességgel kapcsolatos nézetei

Modern korunk álmoskönyvei szerint leginkább saját terhességgel álmodunk. De ez nem feltétlenül azt jósolja, hogy a közeli jövőben teherbe fogunk esni. Inkább elsősorban tudatos vagy tudattalan gyermekáldás iránti vágyunkat mutathatja.

Sőt, elvontabb jelentésben úgy is értelmezhetjük, hogy termékeny időszak elé nézhetünk, ha terhességgel álmodunk. Az álmoskönyvek terhességgel kapcsolatos jelentései ugyanis a teremtéssel függenek össze.
További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →