Mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok?

Mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok?

Mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok?

Elmendegéltünk: midőn új szerelem beköszöntését ünnepeltük szívünkben, és elbaktattunk az
öregasszonyhoz, midőn régi szerelem csalódása, bánata, sírása riasztgatott fel fekvőhelyünkről.

(Krúdy Gyula: Álmoskönyv*)

A szerelem az egyik legfontosabb érzés az emberek számára. Nem létezik olyan ember, aki ne lett volna szerelmes legalább egyszer, de legtöbbünk kifejezetten sokszor volt már szerelmes.

Nem csoda hát, ha gyakran álmodunk szerelemmel. Az sem különösebben meglepő, hogy sokszor fordul elő az, hogy azzal álmodunk, akibe éppen szerelmesek vagyunk.

Vajon mit jelent az, ha valaki azzal álmodik, akibe szerelmes? Valljuk be: nem kell álomfejtőnek lenni, hogy ennek elsődleges jelentését megfejtsük.

De vajon mit mondanak erre azok, akik az álmok jelentésének valódi szakértői?

Mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok?
Mit jelent, ha vele álmodom?

Mit jelent az, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok? – az Álmoskönyv szerint

Krúdy Gyula híres álomfejtő könyvében a szerelemmel sokat foglalkozik. Ám konkrétan azzal, hogy mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok – nemigen: erre a kérdésre nem találhatunk benne választ.

Azért van egy-két olyan álommagyarázat, ami kicsikét segíthet abban, hogy megtudjuk, miként vélekedik Krúdy erről a kérdésről. Így például:

Tegyük fel, hogy azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok – méghozzá úgy, hogy az illető éppen bókol nekem álmomban. Erre az eshetőségre igenis felkészült Krúdy, és azt mondja, az ilyen, szerelmesünkkel való álom a szerelmesek számára kifejezetten jót jegyez.

Mit jelent az, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok? Veszélyben a szerelmünk…

A csók a szerelem egyik legfontosabb kifejeződése, a szerelmesek számára a mindennapi szerelem mannája. Ezért aztán mi sem valószínűbb annál, hogy úgy álmodok azzal, akibe szerelmes vagyok, hogy éppen csókolózok vele.

És itt ér bennünket az igazán nagy meglepetés az Álmoskönyvben. Eszerint ugyanis álmunkban azzal csókolózni, akibe szerelmesek vagyunk, azt jelenti – hogy új szerelem fog bekövetkezni életünkben…

Egy öregasszony (nagy valószínűséggel Krúdy nagymamája) szerint ugyancsak nem szerencsés jelentése van annak, ha azzal álmodunk, akibe szerelmesek vagyunk. Ez ugyanis a szerelmesek számára azt jelenti, hogy szerelmi viszály fogja felütni a fejét közöttük.

Mit jelent, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok?
Álmodok, akit szeretek, mit jelenthet?

Mit jelent az, ha azzal álmodok, akibe szerelmes vagyok napjainkban, a józan ész szerint?

Érdekes módon a mai álomfejtők is hasonlóképpen vélekednek. Szerintük, ha valaki azzal álmodik, akibe szerelmes, a szerelmespár között meghúzódó konfliktusra utalhat. Főleg akkor értelmezendő így ez az álom, ha az álmunk nem pozitív. Ha valami kellemetlen álmunkban álmodunk azzal, akibe szerelmesek vagyunk, akkor nyilvánvaló, hogy a kapcsolatunkkal vagyunk elégedetlenek.

De azért a legtöbb ilyen álom legfőbb jelentése mégiscsak az, hogy kedvesed fontos számodra. Ha azzal álmodsz, akibe szerelmes vagy, egyúttal abban is segíthet, hogy saját magad számára megerősítsd, az iránta való érzelmeidet.

* Utolsó megtekintés: 2021-03-15

További álommagyarázatok az álomszótárban


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →