Anyóssal álmodni mit jelent?

Anyóssal álmodni azt jelenti, boszorkánnyal álmodni…?

+1 anyósos érdekesség

Lássuk be, az hogy az anyós nem éppenséggel a legkedvesebbnek tartott rokonság egyike – különösen nem a vej számára…

És bizony, ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy létezik olyan álomfejtés, ami szerint, ha boszorkánnyal álmodunk, az anyósunkat jelképezi.

De ne szaladjunk ennyire előre: nézzük meg szép sorjában, mi mindent jelenthet anyóssal álmodni: mi az anyóst láttató álmok jelentése.Krúdy Gyula szerint igen érdekeset jelent anyóssal álmodni…

…a legismertebb álomfejtő kézikönyvünk, az Álmoskönyv tudniillik nagyon erős kezdéssel indítja azt, hogy mi mindent jelenthet anyóssal álmodni.

Anyóssal álmodni (az 1833-as könyv szerint) azt jelenti: jobb, mint a híre.

Ezt mind írja az Álmoskönyv arról, mit jelent anyóssal álmodni – rögvest utána ugyanis rátér arra, hogy mit jelent apával álmodni.

De szerencsére itt még valójában azért nem ér véget az olyan álmok jelentése, amiben anyós bukkan fel. Csak éppen nem mindegy, hogy milyen módokon tudunk még anyóssal álmodni.

Anyóssal álmodni mit jelent?

Anyóssal álmodni mit jelent?

Anyóssal álmodni különféle speciális formákban

Ha az ember végiglapozza az Álmoskönyvet, számos egyéb formákban találkozhat az anyóssal, illetve az anyóssal kapcsolatos álmok jelentésével.

Lehet például csapodár anyóssal álmodni, ebben az esetben ez azt jelenti az álmodónak, hogy szegénység vár rá.

Vajon lehetséges-e anyóssal álmodni, hogy csókot váltunk vele…? Nos, ezt nem tudni, mindenesetre az ilyen anyóssal kapcsolatos álmok jelentése veszekedés.

És talán a sokak számára leginkább vágyott cseleket anyósa kapcsán. Anyóssal álmodni oly módon, hogy álmunkban elverjük az anyósunkat – nem teljesen meglepő módon: örömöt jelent.

Érdekesség:

Tudtad-e, hogy a nagybőgő a hangszerek anyósa…? Legalábbis ezt írja Krúdy – ráadásul a kellemes álmok álomfejtése kapcsán…Anyóssal álmodni úgy, hogy nem anyóssal álmodunk

Még érdekesebb kérdés is létezhet azon kívül, hogy mit jelent anyóssal álmodni. Mégpedig az, hogy hogyan lehet anyós látni álomban úgy, hogy nem is álmodunk anyósról?

Szerencsére az Álmoskönyv megadja a választ erre a kérdésre is. Krúdy ugyanis kétféle olyan álmot említ meg, aminek az álomfejtése: szép anyós. Az egyik, amikor denevérhanggal álmodunk, a másik pedig, amikor álmunkban egy asszonyt látunk, doronggal a kezében.

Manapság anyós álomban valami meglehetősen homályosat jelent..

Napjaink álomfejtései nem mondhatni, hogy túlzásba viszik az anyóssal kapcsolatos álmok jelentéseit. Az anyóssal kapcsolatos álmok jelentésének magyarázata: az álmodó családi életében betöltött szerepére, netán társához való viszonyára utal az álombeli anyós. Anyóssal álmodni bizonyos esetekben halált is jelenthet.

Továbbá megtudhatjuk azt is, hogy boszorkánnyal álmodni lehet úgy is, hogy annak álomfejtése egy olyan idős személy, akitől tartunk. Női álomban pedig a boszorkány kifejezetten az anyóst testesíti meg, vagyis azt a személyt, aki lelki gyötrelmet okoz neki…

 

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.