Anyóssal álmodni mit jelent?

Anyóssal álmodni mit jelent?

Anyóssal álmodni azt jelenti, boszorkánnyal álmodni…?

+1 anyósos érdekesség

Lássuk be, az hogy az anyós nem éppenséggel a legkedvesebbnek tartott rokonság egyike – különösen nem a vej számára…

És bizony, ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy létezik olyan álomfejtés, ami szerint, ha boszorkánnyal álmodunk, az anyósunkat jelképezi.

De ne szaladjunk ennyire előre: nézzük meg szép sorjában, mi mindent jelenthet anyóssal álmodni: mi az anyóst láttató álmok jelentése.Az anyósról álmodni sokféle érzést és asszociációt hozhat fel bennünk, függetlenül attól, hogy a való életben milyen a kapcsolatunk vele. Azt, hogy mit jelent az álmodban megjelenő anyós, elsősorban az álom egyéb részletei és az érzéseid határozzák meg, amelyeket az álom során éreztél.

 1. Konfliktusos álom az anyósról: Ha az álmodban veszekedsz az anyósoddal vagy negatív érzelmeket érzel iránta, az tükrözheti a valóságban megélt feszültségeket vagy félelmeket azzal kapcsolatban, hogy nem felelsz meg elvárásainak.
 2. Pozitív álom az anyósról: Ha az álmodban jó kapcsolatban vagy az anyósoddal vagy ő támogató szerepet tölt be, akkor az azzal kapcsolatos vágyaidat tükrözheti, hogy harmonikusabb kapcsolatot szeretnél vele kialakítani, vagy hogy az életedben meg szeretnél oldani bizonyos konfliktusokat.
 3. Neutrális vagy rejtélyes álom: Az anyósod megjelenése az álmodban nem mindig kapcsolódik közvetlenül hozzá. Lehet, hogy az anyós csak egy szimbóluma annak, hogy szembe kell nézned bizonyos kihívásokkal, vagy hogy valamelyik élethelyzeteddel kapcsolatban változtatásra van szükség.

Az álmok értelmezése mindig egyéni és szubjektív. Ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk egy álom jelentéséről, érdemes alaposan végiggondolni az álom részleteit és a valós életben aktuális érzéseidet és helyzeteidet. Az is hasznos lehet, ha beszélsz valakivel az álmodról, és megosztod vele az érzéseidet, mivel a külső perspektíva segíthet jobban megérteni az álom üzenetét.Krúdy Gyula szerint igen érdekeset jelent anyóssal álmodni…

…a legismertebb álomfejtő kézikönyvünk, az Álmoskönyv tudniillik nagyon erős kezdéssel indítja azt, hogy mi mindent jelenthet anyóssal álmodni.

Anyóssal álmodni (az 1833-as könyv szerint) azt jelenti: jobb, mint a híre.

Ezt mind írja az Álmoskönyv arról, mit jelent anyóssal álmodni – rögvest utána ugyanis rátér arra, hogy mit jelent apával álmodni.

De szerencsére itt még valójában azért nem ér véget az olyan álmok jelentése, amiben anyós bukkan fel. Csak éppen nem mindegy, hogy milyen módokon tudunk még anyóssal álmodni.

Anyóssal álmodni mit jelent?
Anyóssal álmodni mit jelent?Anyósról álmodni általános álomfejtés

Az anyósról álmodni sokféle érzést és asszociációt válthat ki. Az alábbiakban felsorolunk néhány általános jelentést, amely az anyósról szóló álmok mögött húzódhat:

 1. Kapcsolatod az anyósoddal: Az álmok, ahol az anyósod szerepel, gyakran tükrözik a valós életben vele való kapcsolatodat. Ha gyakran veszekedtek, az álom konfliktusokat is tükrözhet. Ha viszont jó a kapcsolatotok, az álmodban ez a harmonikus viszony is megjelenhet.
 2. Bűntudat: Ha nem érzed jól magad az anyósoddal való kapcsolatod miatt, akkor az álmokban ez a bűntudat is megjelenhet, például azzal, hogy valamilyen negatív módon bánsz vele.
 3. Önbizalom és elégedettség: Ha álmodban te vagy valaki anyósa, ez önbizalomra és elégedettségre utalhat az életedben, jelezve, hogy elértél egy stabil és megelégedett életszakaszba.
 4. Félelem és változás: Az anyósod haláláról álmodni változással kapcsolatos félelmeket tükrözhet. Lehet, hogy aggódsz a házasságod vagy egyéb kapcsolataid stabilitása miatt.
 5. Pozitív kapcsolat és támogatás: Ha álmodban az anyósod kiszolgál vagy vigasztal, ez azt jelezheti, hogy a valóságban is támogató és segítő kapcsolatot ápolsz vele, vagy éppen ilyen kapcsolatra vágysz.


Még több álomfejtés az anyóssal álmodás során

Azt álmodtad, hogy anyósod meglátogat

Ha azt álmodod, hogy az anyósod meglátogat, az álom többféle érzést és gondolatot is kifejezhet:

 1. Készülődés és várakozás: Az álom arra utalhat, hogy valamilyen eseményre vagy változásra számítasz az életedben, és ez kihívást vagy feszültséget okozhat.
 2. Kapcsolati dinamikák: Ha az anyósoddal való kapcsolatod bonyolult vagy feszült, az álom kifejezheti a kapcsolatban lévő problémákat vagy a kettőtök közötti megoldatlan konfliktusokat.
 3. Elfogadás és elismerés: Pozitív élményként álmodni az anyósod látogatásáról azt jelentheti, hogy elismerést vagy elfogadást keresel tőle, vagy éppen ellenkezőleg, hogy te kész vagy elfogadni és elismerni őt.
 4. Kommunikációs kérdések: Az álom azt is jelentheti, hogy beszélni szeretnél vele valamiről, vagy hogy vannak ki nem mondott érzéseid és gondolataid, amelyekkel szembe kell nézned.Azt álmodtad, hogy anyósod beköltözik hozzátok

Ha azt álmodod, hogy az anyósod beköltözik hozzátok, az álom különböző érzéseket és gondolatokat tükrözhet.

 1. Terhelés és felelősség: Ez az álom arra utalhat, hogy úgy érzed, az anyósod, vagy általánosságban a család, nagy terhet ró rád, és ez növeli a felelősséget az életedben.
 2. Belső konfliktusok: Ha aggódsz az anyósoddal való kapcsolatod miatt, ez az álom azt is kifejezheti, hogy attól félsz, az ő jelenléte az otthonodban további feszültséget és konfliktust eredményezhet.
 3. A tér és a határok: Az álom tükrözheti a félelmeidet és aggodalmaidat a magánéleti tered elvesztésével kapcsolatban, és az igényedet, hogy megőrizd a saját teredet és határaidat.
 4. A változás iránti félelem: Azt is jelentheti, hogy félsz az életedben bekövetkező nagy változásoktól, és attól, hogy nem leszel képes kezelni azokat.Azt álmodtad, hogy megölted az anyósod

Ha azt álmodod, hogy megölted az anyósodat, ez nagyon erős és zavaró álom lehet. Ám az álmok gyakran metaforikusan fejezik ki az érzéseinket és belső konfliktusainkat, és nem feltétlenül tükrözik a valóságot vagy a szándékainkat.

 1. Érzelmi konfliktus: Ez az álom tükrözhet egy erős érzelmi konfliktust vagy feszültséget az anyósoddal vagy más családtaggal. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy fizikai kárt akarsz tenni neki, hanem azt, hogy szeretnél megszabadulni a kettőtök közötti negatív érzésektől vagy konfliktusoktól.
 2. Megfékezett érzések: Az álom arra is utalhat, hogy vannak elfojtott érzéseid vagy aggodalmaid az anyósoddal kapcsolatban, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem mertél kifejezni.
 3. Változás iránti vágy: Lehet, hogy azt szeretnéd, ha a kettőtök közötti kapcsolat megváltozna, és az álom ezt a vágyat szimbolizálja a legdrasztikusabb módon.

Azt álmodtad, hogy megloptad az anyósod

Ha azt álmodod, hogy elloptad valamit az anyósodtól, ez többféle érzelmet és helyzetet is tükrözhet:

 1. Bűntudat: Lehet, hogy a valóságban cselekedtél vagy mondtál valamit, amit megbántál, és emiatt bűntudatod van. Az álmodban az anyósodtól történő lopás csak a bűntudatod kivetülése lehet.
 2. Érzelmi konfliktusok: Az álom arra is utalhat, hogy érzelmi konfliktusaid vannak az anyósoddal, amit még nem oldottál meg. A lopás ebben az esetben egyfajta védekezési mechanizmus lehet, amivel a saját érzelmeidet próbálod elrejteni vagy védelmezni.
 3. Önértékelési problémák: Az álom azt is tükrözheti, hogy alacsony az önértékelésed, és úgy érzed, hogy nem vagy méltó a házastársad és az anyósod szeretetére vagy tiszteletére.
 4. Kommunikációs problémák: A lopás az álomban arra is utalhat, hogy nem érzed magad kényelmesen, amikor az érzéseidről beszélsz az anyósoddal, és inkább elrejted az igazságot előle.Álmodban segítettél az anyósodnak

Ha álmodban segítesz az anyósodnak, ez többféle érzésre és helyzetre is utalhat:

 1. Összefogás és együttműködés: Az álom azt jelezheti, hogy a tudatalattidban kész vagy meghallgatni és megérteni az anyósod nézőpontját, és együttműködni vele a közös jövőért.
 2. Felelősségvállalás: Talán úgy érzed, hogy nagyobb felelősséget kell vállalnod az anyósod iránt, vagy úgy érzed, hogy a család többi tagja nem törődik vele eléggé.
 3. Rejtett vágyak: Az álom azt is kifejezheti, hogy békét szeretnél kötni az anyósoddal, és harmonikusabb kapcsolatot szeretnél kialakítani vele.
 4. Támogatás és elismerés: Az álom azt is jelezheti, hogy mélyen belül elismered és értékeled az anyósod támogatását és jelenlétét az életedben, még ha nem is mutatod ezt mindig a hétköznapokban.

Azt álmodtad, hogy anyósod elől bújkálsz

Ha azt álmodod, hogy az anyósod elől bújkálsz, az többféle értelmezésben is kibontakozhat:

 1. Elkerülési magatartás: Az álom kifejezheti a való életben mutatott elkerülési magatartásodat, amelyet akkor mutatsz, amikor bizonyos témákról vagy konfliktusokról nem szeretnél beszélni az anyósoddal.
 2. Nyomás és várakozások: A bujkálás jelezheti azt is, hogy az anyósodtól érkező várakozások és nyomás túlságosan erős számodra, és egyfajta kimenekülési utat keresel ebből a helyzetből.
 3. Belső konfliktusok: Az álmod kifejezheti a belső konfliktusaidat az anyósoddal kapcsolatban. Talán vannak dolgok, amelyeket elrejtesz előle, vagy amelyekről úgy érzed, nem beszélhetünk nyíltan.
 4. Intimitási vágy: Az álom jelképezheti a vágyadat a magánéletre és a saját teredre, amit úgy érzel, hogy az anyósod nem tiszteletben tart.Azt álmodtad, hogy anyósod elől menekülsz

Ha azt álmodod, hogy menekülsz az anyósod elől, ezek a lehetséges értelmezések:

 1. A vágy a függetlenségre: Az álom kifejezheti a vágyadat, hogy függetlenséget szerezz magadnak azoktól a várakozásoktól vagy elvárásoktól, amelyeket anyósod támaszt veled szemben.
 2. Konfliktusok és kihívások: A menekülés az álomban a való életbeli konfliktusok vagy kihívások szimbolikus megjelenítése lehet, amelyekkel nem akarsz vagy nem tudsz szembenézni.
 3. Védelmi mechanizmus: Az álmodban történő menekülés a valóságban is előforduló védekező viselkedésed kifejeződése lehet, amikor úgy érzed, hogy veszélyben vagy.
 4. Szembenállás: Az álmodban történő menekülés kifejezi azokat az érzéseket, amelyeket a való életben is érzel, mikor úgy érzed, nem tudsz vagy nem akarsz szembenézni az anyósoddal vagy a vele kapcsolatos helyzetekkel.
 5. Személyes tér: Az álmod azt is kifejezheti, hogy nagyobb személyes teret szeretnél, vagy hogy úgy érzed, túlságosan beleavatkozik az életedbe.

Azt álmodtad, hogy anyósod beteg

Ha azt álmodod, hogy anyósod beteg:

 1. Félelem: Az álom kifejezhet egy mélyen gyökerező félelmet vagy aggodalmat, amelyet érzel a családod vagy anyósod jólétével kapcsolatban.
 2. Együttérzés és felelősség: Az álom tükrözheti az együttérzésedet és a vele szemben érzett felelősségedet, különösen, ha való életben is aggódsz az egészsége miatt.
 3. Egyensúlyhiány: Az álom a családi dinamikában vagy a vele való kapcsolatodban tapasztalt egyensúlyhiányra utalhat.
 4. Összehangolás az érzéseiddel: Az álom által feltárhatók azok az érzések vagy gondolatok, amelyekről talán nem voltál tudatában, vagy nem akartál szembenézni velük.
 5. Reflexió a változásra: Ha az álmodban látott betegség valóságnak tűnik, az azt jelentheti, hogy észreveszed az életedben bekövetkező változásokat, és elgondolkodsz rajta, hogyan befolyásolja ez a családi dinamikádat.Néhai anyósodról álmodni

Ha néhai anyósodról álmodsz:

 1. Feldolgozás és gyász: Az álmok néha a gyász feldolgozásának eszközei. Az álmok segíthetnek feldolgozni az érzéseidet és elengedni a fájdalmat.
 2. Bűntudat: Ahogyan már említetted, ha valami befejezetlen ügy vagy bűntudatod van kapcsolódva hozzá, ezek az érzések megjelenhetnek az álmaiddal.
 3. Tanács vagy útmutatás: Néha a szeretteink megjelennek az álmainkban, hogy tanácsot adjanak vagy útmutatást nyújtsanak valamilyen élethelyzetben.
 4. Emlékezés: Az álom egyszerűen csak egy emlék lehet róla, a közösen eltöltött időről vagy a kapcsolatotokról.
 5. Múltbéli problémák feldolgozása: Ha korábban konfliktusaid voltak az anyósoddal, az álom esetleg arra szolgálhat, hogy feldolgozd ezeket a konfliktusokat és továbblépj.

Azt álmodtad, hogy az anyósoddal táncolsz

Ez az álom számos érzést és gondolatot tükrözhet, attól függően, hogy milyen volt a tánc élménye az álomban és milyen a valós kapcsolatod az anyósoddal.

 1. Összhang és együttműködés: A tánc a harmónia és az összhang kifejezése lehet két ember között. Ebben az esetben az álom arra utalhat, hogy a két fél között kialakult egyfajta harmónia vagy megértés.
 2. Előrelépés a kapcsolatban: Ha a valós életben feszült a kapcsolatod az anyósoddal, az álom arra utalhat, hogy készen állsz a konfliktusok megoldására és a kapcsolat javítására.
 3. Öröm és megelégedettség: A tánc általában örömöt és ünneplést jelent. Lehet, hogy az álmod arra utal, hogy valami pozitív dolog történt vagy történik a kapcsolatotokban.
 4. Közös cél vagy érdek: A tánc együttműködést is jelenthet. Az álom kifejezheti a közös céljaitokat vagy a kölcsönös támogatást az élet kihívásaival szemben.
 5. Dinamika és változás: A tánc a változás, a mozgás és a dinamika kifejezése is. Az álom arra is utalhat, hogy a kapcsolatotok változik, fejlődik vagy új irányokba terelődik.Azt álmodtad, hogy megpuszilod az anyósod

Az álom, melyben megpuszilod az anyósod, sokféleképpen értelmezhető. Leggyakrabban a közeledés, a megbékélés vagy a kapcsolat mélyülésének kifejeződése lehet.

 1. Közeledés és elfogadás: A puszilás gyakran a közeledés és az elfogadás jele. Az álom arra utalhat, hogy készen állsz megbékélni az anyósoddal vagy jobb kapcsolatot kiépíteni vele.
 2. Érzelem és összetartozás: Az álom azt is tükrözheti, hogy mélyebb érzelmi köteléket érzel vagy szeretnél kialakítani vele. Ez egy pozitív jel arra nézve, hogy a jövőben harmonikusabb kapcsolatra törekszel vele.
 3. Kívánat vagy vágy: Ha az ébredt állapotban konfliktusban állsz az anyósoddal, az álom kifejezheti a békülés, az elfogadás vagy a jobb kapcsolat iránti vágyadat.
 4. Megbocsátás: Az álom azt is jelentheti, hogy készen állsz elengedni a múlt sérelmeit és új fejezetet kezdeni a kapcsolatotokban.

Azt álmodtad, hogy az anyósod megtámadott

Egy ilyen álom gyakran az érzelmi vagy pszichológiai feszültségek, konfliktusok kifejeződése, különösen az anyósoddal vagy a családdal való kapcsolatban. Az alábbi értelmezések lehetnek relevánsak:

 1. Védekezési mechanizmus: Az álom tükrözheti az önvédelem iránti igényt. Az ébredt állapotban tapasztalt konfliktusok vagy feszültségek miatt úgy érezheted, hogy meg kell védened magad az anyósod kritikájától vagy beavatkozásától.
 2. Elutasítás és megbecsülés hiánya: Lehet, hogy a valós életben úgy érzed, hogy az anyósod elutasít vagy nem értékel eléggé. Az ilyen álom ezeket az érzéseket és félelmeket is kifejezheti.
 3. Szembenézés a félelmekkel: Az álom tükrözheti a valóságbeli félelmeidet, például attól, hogy az anyósod beleszól a házasságodba vagy a családi életedbe.
 4. Harag és düh: Az álom kifejezheti a dühödet vagy haragodat az anyósod iránt, amelyet nem tudsz vagy nem akarsz kifejezni a való életben.
 5. Szükségesség a határok kijelölésére: Az álom azt is sugallhatja, hogy határokat kellene kijelölnöd az anyósoddal szemben és világosan kommunikálnod az érzéseidet és elvárásaidat vele kapcsolatban.Azt álmodtad, hogy anyósod sérteget téged

Az álom, amelyben az anyósod sérteget, az érzékenységed és sebezhetőséged kifejeződése lehet, különösen a kapcsolatok és a család terén. Ezt az álmot néhány lehetséges értelmezéssel közelíthetjük meg:

 1. Belső bizonytalanságok: Az ilyen álmok gyakran tükrözik a belső bizonytalanságokat és az önértékelési problémákat. Az anyósod itt lehet egy szimbolikus figura, aki ezeket az érzéseket hozza felszínre.
 2. Valóságban meglévő feszültségek: Az álom kifejezheti a valóságban meglévő feszültségeket és konfliktusokat az anyósoddal vagy más családtagokkal. Az álom figyelmeztetés lehet arra, hogy érdemes lenne foglalkozni ezekkel a problémákkal.
 3. Elutasítás és elismerés keresése: Az álom tükrözheti azt az igényt vagy vágyat, hogy elfogadják és értékeljék a veled való kapcsolatban lévő személyek, beleértve az anyósodat is.
 4. Kommunikációs problémák: Az álom jelezheti azt is, hogy nehézségeid vannak az érzéseid és gondolataid kifejezésében, és úgy érzed, hogy az anyósod nem érti meg vagy nem veszi figyelembe az érzéseidet.
 5. Önvédelem: Az álom lehet egy figyelmeztetés, hogy védd meg magad az érzelmi támadásoktól és próbáld megőrizni az önértékelésedet, akkor is, ha mások kritizálnak vagy sértegetnek.Azt álmodtad, hogy vitatkozol az anyósoddal

Az álmokban megjelenő viták gyakran tükrözik a valóságban meglévő feszültségeket, konfliktusokat vagy belső harcokat. Amikor az anyósoddal való vitatkozást álmodsz, ez többféle dolgot is jelenthet:

 1. Valós konfliktusok: Az álom közvetlenül tükrözheti a valós életben az anyósoddal meglévő feszültségeket vagy nézeteltéréseket. Ez azt jelezheti, hogy van valami, amit meg kell beszélned vele, vagy valami, amivel nem értesz egyet és ez zavar téged.
 2. Félelem a befolyástól: Az álom kifejezheti azt a félelmet, hogy az anyósod túlságosan beleszól vagy befolyásolja az életedet, különösen a párkapcsolatodat. Talán úgy érzed, hogy nem vagy elég erős vagy független, amikor vele van dolgod.
 3. Belső harc: Az álom nem feltétlenül tükrözi a valós kapcsolatodat az anyósoddal, hanem belső harcokat vagy félelmeket is kifejezhet. Például az álom jelezheti azt a belső harcot, amit azzal kapcsolatban érzel, hogy hogyan kellene viselkedned az anyósoddal vagy milyen kapcsolatot kellene vele ápolnod.
 4. Keresés az elfogadásért: Ha az anyósod az álmodban kritizál vagy nem ért egyet veled, ez azt is jelentheti, hogy mélyebben az ő, vagy mások elfogadását keresed, és aggódsz amiatt, hogy nem felelsz meg bizonyos elvárásoknak.Azt álmodtad, hogy lenéz az anyósod

Amikor álmunkban az anyósunk lenéz minket, ez az érzés valójában mélyebb jelentéssel bírhat, és sokféle érzés és élethelyzet kombinációját tükrözheti.

 1. Bizonytalanság és önértékelés: Az álom a saját értékrendeddel, önbecsüléseddel vagy önbizalmaddal kapcsolatos bizonytalanságokat tükrözheti. Talán úgy érzed, hogy valamiért nem vagy méltó a családtagjaid, különösen az anyósod tiszteletére.
 2. Kapcsolati problémák: Az álom az anyósoddal való valós életben lévő konfliktusokat vagy feszültségeket is kifejezheti. Talán úgy érzed, hogy nincs megfelelő kommunikáció kettőtök között, vagy úgy érzed, hogy az anyósod nem támogatja a házasságodat.
 3. Társadalmi változások: Ha azt álmodod, hogy az anyósod megvet téged, ez arra is utalhat, hogy aggódsz a körülötted lévő közösséggel vagy társadalmi helyzettel kapcsolatos változások miatt. Lehet, hogy aggódsz a jelenlegi társadalmi státuszod vagy a közösségi helyzeted elvesztése miatt.
 4. Önkritika: Ha álmában te lenézed az anyósodat, az az önkritikád kifejeződése is lehet. Talán úgy érzed, hogy nem vagy eléggé megértő vagy támogató vele szemben, és az álom a lelkiismeret-furdalásod vagy a felelősség érzésének kifejeződése.Anyóssal álmodni különféle speciális formákban

Ha az ember végiglapozza az Álmoskönyvet, számos egyéb formákban találkozhat az anyóssal, illetve az anyóssal kapcsolatos álmok jelentésével.

Lehet például csapodár anyóssal álmodni, ebben az esetben ez azt jelenti az álmodónak, hogy szegénység vár rá.

Vajon lehetséges-e anyóssal álmodni, hogy csókot váltunk vele…? Nos, ezt nem tudni, mindenesetre az ilyen anyóssal kapcsolatos álmok jelentése veszekedés.

És talán a sokak számára leginkább vágyott cseleket anyósa kapcsán. Anyóssal álmodni oly módon, hogy álmunkban elverjük az anyósunkat – nem teljesen meglepő módon: örömöt jelent.

Érdekesség:

Tudtad-e, hogy a nagybőgő a hangszerek anyósa…? Legalábbis ezt írja Krúdy – ráadásul a kellemes álmok álomfejtése kapcsán…Anyóssal álmodni úgy, hogy nem anyóssal álmodunk

Még érdekesebb kérdés is létezhet azon kívül, hogy mit jelent anyóssal álmodni. Mégpedig az, hogy hogyan lehet anyós látni álomban úgy, hogy nem is álmodunk anyósról?

Szerencsére az Álmoskönyv megadja a választ erre a kérdésre is. Krúdy ugyanis kétféle olyan álmot említ meg, aminek az álomfejtése: szép anyós. Az egyik, amikor denevérhanggal álmodunk, a másik pedig, amikor álmunkban egy asszonyt látunk, doronggal a kezében.

Manapság anyós álomban valami meglehetősen homályosat jelent..

Napjaink álomfejtései nem mondhatni, hogy túlzásba viszik az anyóssal kapcsolatos álmok jelentéseit. Az anyóssal kapcsolatos álmok jelentésének magyarázata: az álmodó családi életében betöltött szerepére, netán társához való viszonyára utal az álombeli anyós. Anyóssal álmodni bizonyos esetekben halált is jelenthet.

Továbbá megtudhatjuk azt is, hogy boszorkánnyal álmodni lehet úgy is, hogy annak álomfejtése egy olyan idős személy, akitől tartunk. Női álomban pedig a boszorkány kifejezetten az anyóst testesíti meg, vagyis azt a személyt, aki lelki gyötrelmet okoz neki…

Álmok jelentése
Álmok jelentése – Mit jelent anyósról álmodni?

További álommagyarázatok, álomfejtés az álomszótárban


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álomlexikon, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →