Boszorkánnyal álmodni mit jelent?

Mit jelent boszorkánnyal álmodni?

Anyóst vagy megszerelmesedést is jelképezhet az álomfejtések szerint

Ha a boszorkány, banya kifejezést halljuk, legtöbbször valami mese juthat eszünkbe róla. De a boszorkány általánosabb jelentése valamilyen öregasszony – és hát, valljuk be, olyasvalaki, akit nemigen szívelünk…

Ezek után nem is csoda, hogy ha valaki boszorkánnyal álmodik, az ilyen álmok jelentése akár anyósunkkal való kapcsolatunkra is utalhat… No, de ne szaladjunk ilyen messzire: nézzük meg, mit mondanak a különböző álomfejtések: mit jelent boszorkánnyal álmodni?Boszorkánnyal álmodni mit jelent

Boszorkánnyal álmodni mit jelent

Mit jelent boszorkánnyal álmodni az Álmoskönyv álomfejtései szerint?

Meg fogunk lepődni, hogy mi mindent jelenthet boszorkánnyal álmodni, ha megnézzük Krúdy Gyula Álmoskönyvének különböző, boszorkánnyal kapcsolatos álomfejtéseit.

Mindenekelőtt boszorkánnyal álmodni civakodást, családi viszályt, asszonyok perpatvarát jelentheti.

De Kerner például teljesen másként fejti meg a boszorkányos álmok jelentését. Az ő álomfejtése szerint, ha álmunkban boszorkányt látunk, eme álom révén kincset fogunk lelni. Ráadásul annak az álombeli boszorkánynak a kora sem mindegy. Fiatal boszorkánnyal álmodni ugyanis azzal jár, hogy az álmodót vagy a környezetében valakit valamiféle rágalom fogja érni.

Gvadányi Márton álomfejtése pedig különbséget tesz aközött, hogy az álomban a boszorkány éjjel vagy nappal mutatkozik az álomban. Boszorkánnyal álmodni, aki nappal bukkan fel, igen gonoszat jelent – ezzel szemben az éjjeli sötétségben látható álombeli boszorkány igen mulatságos…Boszorkánnyal álmodni: két igen különös álom az Álmoskönyvben

Bár nem valószínű, hogy napjainkban hasonló jellegű boszorkányos álmok gyakran előfordulhatnak, talán tanulságos lehet megnézni bizonyos különös álmok jelentését is.

Az Álmoskönyv szerint tudniillik imígyen is lehet boszorkánnyal álmodni, a hagyományos boszorkányos álmokon túl:

Boszorkánnyal álmodni, 1. számú különös álom:

Boszorkánnyal álmodni, aki a saját lányát áldozná fel férfiak kívánságának…

…ám ez nem következhet be, mivel az álom ekkor hirtelen ébredéssel befejeződik.

Az álomfejtés szerint az ilyen boszorkányos álom azt jelenti, hogy egy alattomos gondolat lappang valahol, valakiben egy bűn után.

Boszorkánnyal álmodni, 2. számú, még különösebb álom:

Boszorkánnyal álmodni, aki az esőcsatornán mászott be hozzád – szerelmeskedni –, de ebből hirtelen felébredünk.

Az álomfejtés azt mutatja, hogy ez bizony gonosz vágyat jelent, ami valahol ott lappang az álmodóban…

Érdekes megfigyelni, hogy mindkét boszorkányos álom tartalmaz erotikus elemeket, melyek nem következnek be, mert az álmodó hirtelen felébred…

Boszorkánnyal álmodni mit jelent

Boszorkánnyal álmodni mit jelentMit jelent boszorkánnyal álmodni napjaink álomfejtése szerint?

Boszorkánnyal álmodni a modern álomfejtés szerint általánosságban egy idősebb nőt jelent, akivel kapcsolatban rossz emlékeink vannak, és akit nemigen kedvelünk.

Boszorkánnyal álmodni női álmokban – legtöbbször a (nem túlzottan kedvelt) anyós jelképe. Ezzel szemben boszorkánnyal álmodni férfiak számára megszerelmesedést jelent.

Az elvontabb álomfejtők pedig a boszorkányt az ősi női archetípussal, belső démoni erőkkel, szeszélyes női természettel, egyetemes tudással is azonosítják.

 

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.