Szülés álomban, mit üzenhet nekünk?

Szülés álomban, mit üzenhet nekünk? Álomfejtés az álomszótárban

Egy új élet, lélek létrehozása, teremtése isteni feladat. Ám ez a természetfölötti lény nekünk, nőknek is megadta ezt a képességet: a szülés képességét, hogy gyermekeket hozzunk a világra.

Álmodunk-e vajon szüléssel, s ha igen, kik és milyen gyakran? De mindenekelőtt: vajon milyen jelentést hordozhat számunkra, ha álmunkban szülés eseménye forog fenn?

Szülés álomban, mit üzenhet nekünk?

Szülés álomban, mit üzenhet nekünk?

Szülés álomban: ki, mit, hol, hogyan?

Ha az Álomszótárt kérdezzük, sokféle válaszra lelhetünk a könyvben. Nézzük részletesen:

Álmunkban szülni egyet jelent a szükséggel, a szülési fájdalom pedig álmunkban magtalanságra utal. A legrégibb magyar álmoskönyvben pedig további izgalmas megfejtéseket találhatunk.

Álomban szülni egy jó barát halálát is jósolhatja az álmodónak. Meg aztán ott van, amikor születtetést látunk álmunkban. Nos, itt már attól is függ az álom megfejtése, hogy ki álmodik erről:

  • szegénynek: jó;
  • mesterembernek ellenben bánat;
  • gazdagnak pediglen bú;
  • szolgáknak jó;
  • vásárosoknak gonosz;
  • betegnek: saját halála.

Azután házasfelek tagjai is álmodhatnak szülésről – ez bizony szomorúságot, egyikük halálát hozhatja… Ha szülés előtt álló nő álmodik makkfejű gyermekkel, akkor valószínűleg fiúgyermeke lesz.

Szülés álomban, mit üzenhet nekünk?

Szülés álomban, mit üzenhet nekünk?

Mit szülünk álmunkban?

Ha például halat, az megnémulást, sőt halált lebegtet. Ikreket szülni álomban legtöbbször gond, szegénység, rossz időjárás, köztük árvíz hírnöke.

De álmodhatsz ikerszülésről például olyan különös formában is, hogy össze vannak nőve. Ez terméketlenségre utalhat.

Sőt! Mi van akkor, ha lidércfejű gyermek szüléséről álmodsz? Meg fogsz lepődni: az ugyanis kikapósságot ígér.

Hol szülsz álmodban? Netán istállóban? Ez megtiszteltetést fog hozni neked a való életben.

Mennyi mindent jelenthet a szülés álomban, és mennyiféle formában jelenhet meg nekünk!

Szülés álomban, mikor jelenti születendő gyermek eljövetelét?

Sokan azt gondolnánk: szinte mindig. Ám valójában éppen ennek az ellenkezője igaz: ritkán jósolja meg a gyermekáldást a szüléssel álmodás.

Az álombeli újszülött valóban gyakorta fejezheti ki a gyermek utáni vágyunkat. Ezzel szemben a szülés inkább valami alkotó tevékenység indirekt megjelenése álmunkban. Vagy éppenséggel annak jele, hogy való életedben valamiféle megújulásra vágysz.

Persze az sem mindegy manapság sem, hogy ki álmodik szülésről. Nyilván a hölgyek, főleg a termékeny korukban gyakrabban álmodhatnak ilyesfélékről, és valóban, ilyenkor utalhat közvetlenül a gyermek utáni vágyra. Nem véletlen, hogy férfiak ritkábban álmodnak ilyesfélékről. De ha mégis, akkor, akkor valamiféle problémára próbálnak értelmes megoldást találni, és ez fejeződik ki az álombeli szülésben.

Gyakori babona továbbá, hogy ha várandós hölgy álmodik szülésről, az megjósolja a születendő gyermek nemét. Ám éppen fordítva, mint ahogy várnánk. Ha az álomban fiú születik, a valóságban lánykának ad majd életet, míg a lányos álom után fiúgyermeknek örvendezhetünk majd.

További álom magyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.