Újszülöttel álmodni, mit jelent?

Újszülöttel álmodni, mit jelent?

Újszülöttel álmodni, mit jelent? Álomfejtés az álomszótárban

Vajon ha valaki újszülöttel álmodik, az azt jelentheti számára, hogy vágyakozik a gyermekáldásra?

Nem feltétlenül. De ha ennél egy kicsit tágabb értelemben vizsgáljuk a kérdést, az (újjá)születéshez már lehet valami köze… Nézzük, mit is üzenhet nekünk, ha újszülött bukkan fel az álmunkban!

Újszülöttel álmodni, ne keressük az Álmoskönyvben…

…hanem inkább keressünk mást: ugyanis ilyen címszót nem találunk Krúdy Gyula gyűjteményében.

Találunk ellenben néhány másik kifejezést, amelyek, ha jobban belegondolunk, valójában ugyanazt jelentik, mint az újszülött.

Ilyen például a „pólyás baba”. Ezt máris fellelhetjük, ha belelapozunk a könyvbe. Ez pedig nem sugall mást, mint „kis öröm”-öt. Felmerülhet a kérdés, hogy ez az álom vajon jót ígér-e, azaz „egy kevés” örömben lesz részünk, ezért jó hírt hoz. Vagy éppen ellenkezőleg: „kevés”, vagyis negatív előjelű lehet-e nekünk ez a jelenés.

No de keresgéljünk egy kicsit tovább – nézzük meg a „bölcső”-szócikket, hátha lapul benne egy csecsemő is… És valóban: gyerekkel öröm, gyerek nélkül viszont gond.

És ha már a csecsemőt említettük. Az csupa jó eseménnyel biztat minket: csak úgy, önmagában azt mutatja, hogy ha bajban leszünk, számíthatunk majd pártfogó barátaink segítségére. Ha csecsemőt fürdetünk álmunkban, az kettős találatot hozhat nekünk a szerencsejátékban. Még a szívszorító csecsemősírás is jót jelent: az is az eljövendő öröm egyik hírnöke.

Ha pedig kissé szélesítjük a látókörünket, akkor máris több információhoz juthatunk. Keressük meg, mit mondanak az örökbecsű álomfejtők a „gyermek” témakörében. Itt a számunkra legfontosabb információ a lipcsei álmoskönyv tolmácsolásában található. Ismeretlen szerzője ugyanis úgy tapasztalta, az álombeli kisgyermekek a veszekedés jelei.

Újszülöttel álmodni, mit jelent?
Újszülöttel álmodni, mit jelent?

Újszülöttel álmodni – és újjászületni

A régi mítoszok úgy tartják, az ember úgy általában a lélek szimbóluma. Az ifjú ember, azaz a csecsemő a testtől éppen elszakadt lelket jelképezi.

A mai álomfejtő szemlélet viszont már az újjászületést látja az újszülöttről szóló álmok kulcsának. Az álmodó számára változást ígér: valami régi lezárását, és ezzel egyidejűleg valami új kezdetét is. Ez pedig akár valami, a jelenlegi állapotnál jobb, kedvezőbb jövővel is kecsegtethet. Ha leány az újszülött, akkor kifejezetten valami rossz végét és egy másik, kellemesebb kezdetét ígéri nekünk. A fiúgyermek ezzel szemben csak a jövőre fókuszál, ami viszont feltétlenül pozitív. Akár egy új munkalehetőség, de egy ígéretes szerelem kezdete is lehet.

Újszülöttel álmodni, mit jelent?
Újszülöttel álmodni – és újjászületni

Újszülöttel álmodni – és visszatérni az ártatlanságba

Mások viszont az újszülöttben a (gyermeki) ősártatlanságot látják meg. A tiszta lélek, melyet még nem szennyezett meg semmiféle gonoszság, és csak a szeretet melegsége sugárzik belőle. De ha újszülöttel álmodunk, ők is úgy látják: csakis valami számunkra előnyös változás előszelét jelzi nekünk.

További álmok jelentése, álomszótár


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →