Sírás álomban mit jelent?

Sírás álomban: lehet, hogy örömteljes napunk lesz?

Sírás álomban. Valamelyik nap azt álmodtam, hogy – ki tudja, miért – keservesen sírok. Semmi másra nem emlékszem, és sosem derült ki, mi volt az oka. De arra emlékszem, hogy miután felébredtem, valami óriási megkönnyebbülés áradt el bennem. Mintha megszabadultam volna egy már régóta gondot okozó problémámtól.

Vajon mit jelenthet a sírás, ha megjelenik egy álomban?

Sírás álomban és Krúdy Gyula Álmoskönyve

Krúdy Gyula nemcsak az ő Szindbádjáról és annak kulináris élvezeteiről volt ismert, hanem mindmáig népszerű Álmoskönyvéről is. Nézzük, ő miként vélekedett az álomban való sírásról!

Sírni álomban – örömteljes nap – indítja rögtön a sírással való álmodásról szóló szócikket. Ha viszont álmunkban minden ok nélkül sírunk, az szerelmi nyavalyáról árulkodik (lehet, ez volt az ok, amiért sírtunk álmunkban?). Sírni egy asszonyért hiábavaló fáradság és kár – nemcsak a valóságban, de álmunkban is.

Ha álmunkban a sírás egy halottunk miatt van, akkor az egy beteg ember számára meggyógyulást hozhat.

Sírás álomban

Sírás álomban mit jelent?

Sírás álomban: egyéb álmoskönyvek és különleges sírós álmok

Radics Mária, Krúdy nagymamája a sírásról való álmodást úgy tartotta, hogy az utazáshoz köthető. Főleg, ha úgy álmodjuk, hogy álmunkban sírva járkálunk fel és alá. De ez megint csak jó hírt hozhat: azt jelenti ugyanis, hogy örömünk lesz abban a bizonyos tervezett utazásunkban.

A régi orosz álmoskönyv, Zadeka Márton gyűjtésében, egy ugyancsak különös álom formájában emlékszik meg a sírásról való álmodásról. Eszerint az álomban a sírás történhet a font húsért, amit a farkas vitt el előlünk. Az ilyen álom jelentése pedig nem más, mint az, hogy az álmodót megerőltetés, kimerültség fogja érni ébredését követően.

Sírás álomban

Sírni álomban mit jelent?

Sírás álomban: lehet jó, rossz és semleges jelentése is

Ha a sírás kerül szóba, legtöbbször valami szomorúsághoz szoktuk kötni. Pedig a sírás lehet valami pozitív dolog eredménye is, nemcsak negatívé. Lehet egy nagyon mulatságos történet következménye a sírás: akkorát kacagunk rajta, hogy még a könnyeink is kicsordulnak.

Sőt. Lehet teljesen véletlen, semleges okból is sírni. Ilyen például, amikor nagy a hideg, és emiatt magától elkezd folyni a könnyünk.

Hasonló a helyzet a sírás álomban való megjelenésének magyarázatával is. Freud, a híres pszichoanalitikus azt állította, hogy ha egy hölgy álmában sírni lát minket, egy nagy vágyunkra utal. Azt jelenti, itt az ideje, hogy gyermeket vállaljunk.

De vannak olyan 20. századi pszichológusok, álomfejtők, akik szerint a sírás álomban jelenthet rosszat. Valami konfliktus, probléma eljövetelét jósolja meg nekünk.

De a sírás alapvetően inkább pozitívumokat ígér, ha álmunkban látjuk: legtöbbször szerencsét. De az is lehet, hogy egyszerűen csak sírással vezetjük le álmunkban a bennünk lakozó feszültséget. És ha mást nem, legalább egy kis megkönnyebbülést várhatunk tőle.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.