Nappal álmodni mit jelent?

Nappal álmodni, mit jelent?

A nap álomfejtése energia, szerelem, erő, gyógyulás is lehet

Ha valamelyik égitest, hát a Nap mindenképpen fontos szerepet játszik életünkben. Sőt, manapság kiemelt téma a nap, napsugárzás és ennek negatív hatásai jövőnkre nézve.

Az egyes bolygók, csillagok, egyéb égitestek mindig is mozgatták az emberek fantáziáját. A Nap, a Hold, a Mars, a Vénusz egyaránt életre kelt a mítoszokban, és isteni tulajdonsággal ruházták fel őket eleink. Csodálkozhatunk-e ezek után azon, hogy az álmainkban is kiemelt jelentőséggel bírhatnak? Nézzük most meg például, hogy mit mondanak az álomfejtések: mi mindent jelenthet nappal, a legnagyobb égitesttel álmodni?

Nappal álmodni mit jelent?

Nappal álmodni mit jelent?

Nappal álmodni általában, és egyéb napos álmok jelentése az Álmoskönyvben

Ha meg akarjuk tudni, mi mindent jelenthet nappal álmodni, mindenekelőtt fel kell ütnünk az Álmoskönyvet, Krúdy etalonnak tekinthető álomfejtő kézikönyvét.

Nappal álmodni általánosan, vagyis napsütéssel álmodni az Álmoskönyv álomfejtése szerint hű szívet jelent. De lehetnek a napnak az álomban egészen egyedinek mondható megjelenési formái is. Az ilyen különleges, nappal kapcsolatos álmok jelentése is számos meglepetést tartogathat a számunkra:

  • piros nappal álmodni királyságot jelent;
  • elfátyolozott nappal álmodni azt jelenti, meghal a kormányzó;
  • égről leeső nappal álmodni ugyancsak valamilyen veszedelmet jelent a kormányzóra;
  • az égen sok nappal álmodni ugyanannyi örömteljes napot jelent.

Mit jelent nappal álmodni, ha bizonyos módon süt a nap?

Nehéz lenne olyan, nappal kapcsolatos álmot elképzelni, ami ne sütne valamiképpen… De az már nem mindegy, hogy miképpen is süt az a bizonyos nap a fejünk felett. Lássuk, hogyan, miként tud álmunkban sütni a nap, és mi lehet mindezen sütő napos álmok jelentése.

Radics Mária álomfejtései különböző napsütéses álmokról:

  • házba sütő nappal álmodni, azt jelenti, szerencse megy a házba;
  • a hátunkra sütő nappal álmodni azt jelenti, hogy valahol elfelejtenek minket;
  • ezzel szemben a hasunkra sütő nappal álmodni igen jó egészséget jelent.

És még tovább is sorolhatnánk a különféle, nappal kapcsolatos álmok jelentéseit. Álomban napon heverni például kis bánatot jelent, míg ha álmodban napba lépsz, annak álomfejtése betegnek gyógyulás lehet.

Nappal álmodni mit jelent?

Nappal álmodni mit jelent?

 

Nappal álmodni szerelmet is jelent napjaink álomfejtései szerint

A modern álomfejtés is elsősorban az erőt, energiát, hatalmat látja a nappal kapcsolatos álmok jelentésében. Így tehát úgy általánosságban nappal álmodni égitest formájában azt jelenti az álmodónak, hogy ő van a hatalom birtokában. Körülötte sok tisztelő megfordul, aki mind az ő energiájából akar táplálkozni.

De a nappal kapcsolatos álmok jelentése a szerelmi életről is árulkodhat. Általánosságban nappal álmodás sikeres szerelmet, sok kalandot jelent, míg a felkelő nap álomban a szerelem elmúltát jelentheti az álmodó számára.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.