Lencsével álmodni mit jelent?

Lencsével álmodni mit jelent?

Lencsével álmodni sok pénzt jelent?

…Vagy csak az újévi babona tartja így…?

Az idő múlása mindig foglalkoztatta az emberiséget. Amióta feltalálták az órát, az idő mérésére alkalmas eszközt, ez rendkívül fontossá vált az életünkben. Olyannyira hogy minden egyes év elteltét hatalmas ünnepléssel búcsúztatunk el, szerte az egész világon.

És nemcsak a jelen lakói, hanem az elmúlt idők emberei sem feledkeznek meg a szilveszter, vagyis az óév újévvé alakulásáról. Számos babona fűződik a szilveszterhez is, mint annyi minden, számunkra fontos eseményhez.

Lencsével álmodni mit jelent?
Lencse álomban mit jelent?

Lencse álomban, avagy étellel kapcsolatos babonák újévkor

És persze ezeknek a babonáknak a nagy része érdekes módon az evéshez kapcsolható. Tudjuk jól: karácsonykor sem mindegy, hogy mit eszünk szentestén. Ugyanígy, nem meglepő módon, az is befolyásolja következő évünk szerencséjét, hogy mi kerül az asztalra újév napján.

A babonák szerint a két legfontosabb étel, ha jó évet akarunk, a lencse és a disznó. Míg a sült malac szerencsét hoz, még akkor is ha csak álmodunk róla, a lencse evése gazdagságot hozhat.

Különböző egyéb ételek mellett lencsével álmodni is jelenthet valami érdekeset?

De mi a helyzet, ha nem esszük a lencsét, hanem inkább lencséről álmodunk? Hiszen számos olyan étel van, ami nemcsak babonákban, hanem az álmokban is különleges jelentéssel bír.

Vajon lencsével való álmodás ugyanazt jelenti, mint a babonákban, vagyis gazdagságot hozhat? Mit jelent lencsével álmodni? Mi minden lehet a lencsével kapcsolatos álmok jelentése?

Lencsével álmodni mit jelent?
Lencsét látni álomban mit jelent?

Mit jelent lencsével álmodni az Álmoskönyv szerint?

Ha meg szeretnénk tudni a lencsével kapcsolatos álmok, jelentését, azok álomfejtését, mindenekelőtt érdemes fellapozni Krúdy Gyula Álmoskönyvét.

Eszerint lencsével, ha álmodunk, nem jelent mást, mint haragot – legalábbis, ha „közönségesen” fogjuk fel a kérdést.

Radics Mária a babonákkal ért egyet: lencsével álmodni, főleg, ha eszik, szerencsét jelent a meglátása szerint. Ezzel szemben Kerner álomfejtése: a lencsével kapcsolatos álmok jelentése éppen ellenkezőleg: nem nagy szerencsét hozhat álmodójának.

Mit jelent a lencse álmunkban, ha egyéb érdekes módokon álmodunk róla?

Az Álmoskönyv alapján lehet még lencsével álmodni kevésbé megszokott módokon is.

Lehet lencsével úgy is álmodni, hogy nem megesszük, hanem fordítva: kijön belőlünk. Ha álmunkban a lencsét kiadjuk magunkból – az ilyen álmok jelentése egy betegségtől való megszabadulás.

Az álombeli lencse álomfejtése, ha testrészünkből nő ki, ellenkezőleg: megbetegedés. Kivéve, ha álmunkban a lencse a fülünkből nő, mert akkor lánynak hazug szerelmi vallomást, férfinak elárultatást jelent.

Lencsével álmodni napjainkban jelentheti ugyanazt, mint a babonák

Lencse álomban napjainkban is szoktunk, álomfejtése kétféle is lehet.

  1. Lencsét látni álomban jelenthet váratlanul érkező szerencsét vagy pénzhez jutást.
  2. Lencsével álmodni jelentheti a testünk-lelkünk táplálását – de lehetőleg nem túlzott, hanem éppen a kellő mértéktartással.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →