Csók álomban, mit jelent?

Csók álomban: a spirituális kommunikációt jelenti?

Mit is jelent a csók pontosan? Amikor ajkunk megérint valamit. Ha például egy másik ember arcát, netán kezét érinti, akkor az talán inkább puszi. De ha a másik embernek az ajkát éri ajkunk – ez az a bizonyos, valódi csók.

De persze sokszor szokták a csókot tágabb értelemben is használni – ahogyan a csók is számos formában jelenhet meg az álomban. És nagy valószínűséggel ahányféleképpen álmodunk csókról, annyiféle különböző jelentésmagyarázatot is lehet adni rá. Nézzük meg, mi mindent.

Csók álomban férfitól nőnek – nőnek férfitól

Már a nagy sikerű Álmoskönyv is számos formáját írja le és magyarázza meg a csók álombeli megjelenésének.

Ha álomban a csók szerelmesünknek jár, az új szerelem ígéretét adja nekünk. Sőt! A csók álomban egy esős éjjelen ugyancsak egy régi szerelem megújulását jelzi előre. Ám sajnos ez a szerelem nem fog szerencsésen végződni…

Csókot adni férfinak: szomorúság – míg csókot adni nőnek elég jó álomban. Ellenben nagyon vigyázzunk arra, hogy ne álmodjunk csókot egy idegen nőtől álmunkban! Ez ugyanis a halál baljóslatú jelentését hordozhatja számunkra. Csókot lopni életben sem szép dolog, így hát ha ezt álomban tesszük, akkor civódást hozhat nekünk, miután felébredtünk.

Csók álomban

Csók álomban – na de miféle csók?

Persze eddig csupa-csupa olyan álombeli csókról ejtettünk szót, ami különösebben nem meglepő: akár álmon kívül, a való világban is megeshet.

De mi a helyzet például akkor, ha álmunkban málnaízű csókot kapunk? Különösen oly módon, hogy felébredésünkkor annak ízét érezzük ajakunkon? Hát bizony ez – öregembernek fiatal szeretőt jegyez…

A csók azután lehet nedves is – akár ébrenlétben, akár álomban. Utóbbi esetben az jelenti számunkra, hogy nagy féltékenység támadhat bennünk.

Vajon került-e már valaki olyan helyzetbe, hogy egy zápfogat csókolt meg? Valószínűleg nem, de álmodni attól még bárki álmodhat róla. Krúdy Gyula azt mondja, ha álomban a csók zápfogat ér, az öregasszonyt mutat.

Csók álomban

Csók álomban: erotikus vágyak vagy spirituális kommunikáció?

Manapság úgy látszik, eggyel kevésbé vagyunk romantikus hajlamúak, ha a csók álombeli magyarázatára kerül sor. A csók álomban modern korunkban inkább a szexualitásra, szexuális vágyakra utal, mintsem romantikus (és akár plátói) szerelemre. Főleg, ha fiatal korunkban jelenik meg álmunkban a csók. De ha partnerünk is álmodik csókról, az jót jelenthet számunkra: hasonló érzelmeket.

Másrészt a csóknak álomban érdekes módon egyfajta lelki kommunikáció is lehet. A csókot adó átadja erejét, sőt, akár új életet is teremthet csókjával. Ha pedig a csók álomban egy ajkat ér, az meg aztán a spirituális kommunikáció netovábbja. De akár valami megállapodás megpecsételődésének jele is lehet. Az alku mindkét fél számára elégedetten zárult: ezt jelenti az álombeli ajakcsók.

További álommagyarázatok az álomszótárban. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.