Bolhával álmodni mit jelent?

Bolhával álmodni mit jelent?

Bolhával álmodni, mit jelent?

” bolhát messziről látsz: pénzt találsz” – ez akár egy rigmus kezdete is lehetne, pedig nem az. Nem versecske ez, hanem az egyik magyarázata annak, amikor valaki bolhával álmodik.

De ezen kívül számos izgalmas jelentése van a bolhával való álmodásnak. Máris meséljük, mi mindenre utalhat még.

Bolhával álmodni – mit üzen nekünk az Álmoskönyv szerint?

Ha az ember bolhával álmodik, az röviden, tömören szólva annyit jelent: hiú remény. De természetesen, ha fellapozzuk a Krúdy-féle Álomfejtő könyvecskét, számos más érdekes magyarázatot találhatunk a bolhát tartalmazó álmainkra.

Például: a sok bolha – logikusan – sok bánatot jegyez. De jelezhet türelmetlenséget, méghozzá olyan esetben, mikor valamit szeretnénk elérni, de valamiért ez nem sikerül nekünk.

A bolhacsípés veszekedés vagy szükség előjele. Ha útonjáró látja, az egyik elkövetkező éjjele álom nélküli lesz, valamely veszteség miatt. Álomban bolhát fogni a pör jele is lehet.

De azért az álomban megjelenő bolha nem feltétlenül csak rossz hírt üzenhet nekünk. Ha esetleg álmodban rengeteg bolha van rajtad, az biztató előjel: reményeid gyümölcsözni fognak. Ugyancsak jó hír a fentebb említett pénztalálás is.

Bolhával álmodni mit jelent?
Bolhával álmodni mit jelent?

Bolhával álmodni: mit jelent a szerelmesek számára?

Ha valaki álmában bolhát fog, meseszerű események is várhatnak reá: egy hősbe való szerelmesedést. Ha egy szerelmespár egyik tagja csukott szemei előtt megjelenik a bolha, az arra inti őket: vigyázzanak, leselkedhetnek rájuk.

Az özvegyasszony számára a bolhának álmában az a rossz híre van. Mégpedig az, hogy a várva-várt kérő bizony nem fog felbukkanni a közeljövőben.

Ha kedvesünk arcán látunk álmunkban szeplőt, melyről kiderül, valójában az egy bolha: a bánat jegyét hordozza.

De a bolha még az időseknek is tud üzenetet sugallni, ha megjelenik álmukban. Öregasszonynál az egyedüllétet jósolja, az öregemberről ugró bolha pedig mindig gonosz.

Bolhával álmodni mit jelent?
Bolhával álmodni mit jelent?

Bolhával álmodni, az időjárás jele

Krúdy szerint a bolha még az időjárást is meg tudja jósolni, ha megjelenik álmunkban. Ha Szent András napján álmodunk róla, akkor enyhe téllel biztat, József napján pedig meleg tavasszal ámít bennünket.

Bolhával álmodni, mit jelenthet még?

Látható, hogy már Krúdy Gyula idejében is jelentések tárháza volt, ha az akkor élő ember bolhát látott álmában.

De ezen túl is léteznek rá még magyarázatok. Jelezhet például némi ambivalens érzést, ha bolha jelenik meg álomidőnk alatt. Bizonyos feszültségeket keltő gondolatokra utal, amelyeket egyrészről elutasítanál, de valahol mélyen valójában mégis inkább vágynál rájuk.

Sőt, akár ennél komolyabb érzelmi állapotokat is mutathat. Az álmodó helyzete nehéz, mert ellenségek kerítik be őt. De van esélye a győzelemre: nem kell mást tennie, mint megtalálni az önmagában rejtőző erőt. Ha sorra elpusztítja a bolhákat, legyőzheti ellenfeleit. Ez pedig kiváló példa arra, hogyan lesz egy pusztán rossz álom gyógyító hatású. Az álmodó ugyanis azzal, hogy felvállalja a küzdelmet, enyhítheti a rá nehezedő nyomást.

Álomfejtés az álomszótárbanÁlmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →