Álomfejtés robbanás mit jelent?

Álomfejtés robbanás mit jelent?

Álomfejtés robbanás: sosem találod ki, mit jelent valójában

+1 tudományos érdekesség

Számos olyan rossz álom létezik. Ezeket hívják összefoglaló néven rémálomnak, és sokan megtapasztalhattuk már valamelyiket életünk során. Ezek közé tartozik például az, amikor fulladással álmodunk, vagy álmunkban lezuhanunk valahova. De ennél kevésbé félelmetes álmok is lehetnek rémálomszerűen borzongatóak, mint amikor álmunkban kihullik a fogunk vagy csak elkésünk valahonnan.

Az ilyen rémálmok nemcsak kellemetlenek, de legtöbbször a jelentésük sem feltétlenül túlzottan örömteli. Ám itt egy üdítő kivétel. Ha valaki robbanásról álmodik, nemhogy nem kellemetlen, de valami egészen rendkívüli magyarázattal szolgálnak az okára az álomfejtők.

Álomfejtés robbanás mit jelent?
Álomfejtés robbanás mit jelent?

Az Álmoskönyv meglepő álomfejtése azokra az álmokra, melyekben robbanás szerepel

Leghíresebb álomfejtőnk, Krúdy Gyula adja ezt a meglehetősen meglepő álomfejtést a robbanásos álmokról. Az Álmoskönyv egy rendkívül rövid – konkrétan egyszavas – magyarázattal szolgál:

Álomban robbanást hallani – szerelem.

Vajon hányan gondoltak volna arra, hogy az álombeli robbanás megfejtése ezt jelenti?

Álomfejtés robbanás mit jelent?
Álomfejtés robbanás mit jelent?

Az álombeli robbanás kézenfekvőbb álomfejtései

Sosem fogjuk már megtudni, hogy mi lehet annak az oka, hogy Krúdy a szerelemmel magyarázta a robbanásos álmokat. Manapság azért ennél egy kicsivel több összefüggést találhatunk az álombeli robbanás és napjainkban elterjedt álomfejtése között.

A modern álomfejtők az álombeli robbanást valamiféle veszélyjelzésnek, indulatok kifejeződésének tartják. Egyesek úgy vélik, hogy heves érzelmeink felhalmozódtak, melyek valahogyan ki akarnak törni belőlünk: ez lehet a robbanásos álom megfejtése.

Ezek az elfojtott indulatok lehetnek a saját személyiségünkön belüli konfliktusok robbanásszerűen kitörni készülésének intő jelei. Ennek oka az lehet, hogy kívülről mindenáron igyekszünk higgadtnak, józannak tűnni, de belül kitörni készül az indulat. Ez az indulat pedig valószínűleg a legrosszabbkor, egy teljesen váratlan helyzetben fog kirobbanni belőlünk. Ezért érdemes a robbanásos álmot intő jelnek tekintenünk, és mielőbb elkezdeni azon dolgozni, hogy heves érzelmeinket a megfelelő mederbe tereljük.

De a robbanás lehet ugyanilyen heves indulat kifejeződése – csak éppen kívülről, mások felől, amit az álmodó viselkedése váltott ki belőlük. Ha robbanásról álmodunk, miután ismerőseinktől nem várt reakciókat tapasztaltunk, gondoljuk át, mi lehet a heves indulatok oka, és tegyünk ellene.

Álomfejtés robbanás mit jelent?
Álomfejtés robbanás mit jelent?

+1 érdekesség: a robbanó fej szindróma

Létezik egy olyan jelenség, mikor valaki elalvás után hirtelen felriad álmából egy robbanásszerű hangra, legtöbbször valamilyen különleges fényhatás kíséretében. Ez arra utal, hogy az álmodó alvászavarban szenved, és azon belül is egy különleges és ritka betegségben. Úgy nevezik, hogy robbanó fej szindróma. A betegek elmondása szerint ez a „robbanás” többször előfordul, de nem minden éjjel. Érdekesség még, hogy leginkább az ötvenéves nők körében fordul elő ez az alvászavar. Valószínűleg legtöbbször a stressz okozza, de szerencsére nem súlyos, és viszonylag könnyen meg lehet szüntetni: lazítással, különböző relaxáló tevékenységekkel, pihenéssel.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.

 

 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →