Elkésni álomban mit lelent?

Elkésni álomban mit lelent?

Elkésni álomban: mit üzenhet vajon nekünk?

Sokféle rémálom létezhet. A legjellemzőbbek talán az álombeli zuhanás, a kihullott fog vagy éppenséggel a menekülés valami félelmetes dolog vagy élőlény elől vagy elkésni álomban.

Meg aztán lehet például arról is álmodni, hogy elkésünk valahonnan – például egy fontos találkozóról. Hogy az elkésés álomban mennyire számít rémálomnak, azon lehet vitatkozni, de ez elsősorban az álmodó személyiségétől függ. Vannak, akik az életben mindig igyekeznek pontosak lenni, és betartani minden szabályt. Azok számára bizonyára az egyik legkellemetlenebb rémálom az elkéséssel való álmodás.

De vajon mit üzenhet nekünk az, ha álmunkban elkésünk valahonnan?

Elkésni álomban mit jelent?
Elkésni álomban mit jelent?

Elkésni álomban a múlt században: mit mond erről az Álmoskönyv?

Amióta az emberiség fejlett civilizáció formájában létezik, az idő fontossága mindenki számára egyértelmű. Így tehát már az elmúlt korokban is a legtöbben igyekezetek elkerülni azt, hogy elkéssenek valahonnan. Ha pedig ez egy fontos betartandó szabálynak számított, akkor nem csoda, hogy az emberek álmában is felbukkant az elkésés jelensége.

Krúdy Gyula ezt írja az álomban elkésésről az Álmoskönyvben: az álombeli elkésés haragot jelent, se többet, se kevesebbet.

Elkésni álomban, vagy álmodni valamit, ami elkésést jelent

Arról tehát, hogy mit jelent az, hogy elkésünk valahonnan álmunkban, az Álmoskönyvben mást már nemigen tudhatunk meg. De azért érdemes még egy picit tanulmányoznunk a könyvet. Vannak ugyanis olyan álmok, melyek jelentése az, hogy el fogunk késni valahonnan.

Így például: ha galuskáról álmodsz, azt jelenti, el fogsz késni valahonnan. Ha álmunkban sikoltást hallunk, akkor egy levél fog elkésni, amit mi fogunk késve kézhez kapni.

Ha béna embert látunk álmunkban, akkor mi fogunk elkésni, a munkánkkal. Végül pedig, ha egy hölgy berekedésről álmodik, azt mutatja, hogy egy vendége fog késve érkezni hozzá.

Elkésni álomban mit jelent?
Elkésni álomban mit jelent?

Elkésni álomban, mit üzen a ma emberének?

Az elkéséssel álmodás napjainkban kifejezetten egy szorongást kifejező álomként van elkönyvelve, és a leggyakoribb szorongásos álmok között van számon tartva.

Álmodjon az ember arról, hogy lekésik egy fontos találkozót, lekési a repülőt, elkésik a munkából – mind a félelmünket mutatja. Valami nyomasztó gond terheli a lelkét, és ez nyilvánul meg a késésről szóló álmaiban. Ez a teher lehet bármiféle lelki gond, de akár a jövőtől, változástól való félelem kifejezése is.

Elkésni álomban, visszatérő álom is lehet

Érdekes módon az elkésésről álmodás nagyon sokszor, sok embernek nem egyszeri, hanem rendszeresen visszatérő, kellemetlen álomjelensége lehet.

Ha valaki sokszor, gyakran egymás után álmodik elkésésről, akkor érdemes nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy ráleljünk a helyes értelmezésére. Ilyenkor nézzünk egy kicsit magunkba, és gondoljuk át az aktuális életünket, kapcsolatainkat, gondjainkat. Próbáljuk meg megtalálni az összefüggést: az elkésésről való álmunkat azzal, ami a leginkább nyomaszthat bennünket.

További álommagyarázatok az álomszótárban


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →