Álom orvos, mit jelent?

Álom orvos, mit jelent?

Álom, amiben orvos szerepel – betegséget jelent?

Az orvos, lehet bármennyire kedves ember, azok közé tartozik, akit önként nem valami szívesen látogatnánk meg. Ha orvoshoz kell mennünk, azt jelenti, valami baj van, fáj valamink vagy kellemetlenül érezzük magunkat. Persze az orvos előbb-utóbb segíthet rajtunk, de addig is, előírhat olyan gyógymódokat is, melyek egy időre még kellemetlenebbé tehetik életünket.

Orvossal álmodni tehát nagy valószínűséggel viszonylag gyakran, sokan szoktunk. Vagy azért, mert – ha máshol nem is, de a tudatalattinkban – érezzük, hogy szükség lenne rá. Vagy éppen ellenkezőleg, orvossal álmodunk, mert isten ments, hogy szükség legyen rá!

Ám legyen az oka bármi annak, hogy sokan, sokszor szoktunk orvossal álmodni, most nézzük meg, mit mondanak a hozzáértők. Jót hozhat-e nekünk, ha orvossal álmodunk, vagy orvossal álmodni valami baljóslatút jelent?

Az orvossal kapcsolatos álom legalábbis kétesélyes, az Álmoskönyv jelentései szerint

Először is, üssük fel az Álmoskönyvet, az álomfejtés honi bibliáját. Természetesen nyilván már Krúdy idejében is gyakran álmodtak az emberek orvossal, mert külön találhatunk rá álommagyarázatokat az „orvos” címszó alatt.

Eszerint orvossal álmodni egyrészt jelenthet valami kellemeset, biztatót. Ha például úgy álmodunk orvossal, hogy egészségesek vagyunk, és beszélgetünk vele, akkor vidám reménységet hoz, ami megtölti szívünket.

Na de azért nem olyan mindegy ám az, hogy hogyan beszélgetünk álmunkban az orvossal. Ha ugyanis álmunkban az orvos kedélyesen megszólít bennünket, akkor annak már korántsem ilyen idilli a jelentése: betegséget jósol. De az sem túl jó, ha az orvos álmunkban hallgat. Bár az is igaz, hogy ebben az esetben nem az álmodónak szánja a rossz előjelet – hanem inkább barátai egyikének.

Ha pedig titkos vágyad az, hogy orvos lehess, és ez úgy nyilvánul meg, hogy álmodban magadat orvosnak látod… Nos, az sem ígér túl sok jót: későbbi életedben lesz várható sok nyugtalanság. Orvossal álmodni Kerner (egy másik orvos) szerint még helyváltoztatást, szomorú vándorlást is jelenthet akár.

Álom orvos, mit jelent?
Álom orvos, mit jelent?

Az olyan álom, amiben orvos van, valóban a betegséggel van összefüggésben

…legalábbis a mai álomfejtők szerint az orvos álomban a betegség valamilyen formában való felbukkanását jelenti az álmodó környezetében.

Az orvos álomban jelentheti valamilyen betegség fenyegető veszélyét, ami az álmodót vagy családtagjai valamelyikét támadhatja meg. Már amennyiben egészséges ember álmodik orvossal. Ha beteg ember álmában szerepel orvos, akkor eggyel pozitívabb üzenetet hordoz: annak reményét, hogy a gyógyulás már nincsen túl messze.

Az orvosos álmok által üzent betegségek egyébként egyaránt jelenthetnek testi bajokat vagy lelki eredetű megbetegedéseket. A mai, modern kori álomfejtők azt is hozzáteszik az orvossal kapcsolatos, betegségre utaló álommagyarázatokhoz, hogy ezt jó jelként is értelmezhetjük. A betegség elfogadása ugyanis az első lépés a gyógyulás útján.

Álom orvos, mit jelent?
Álom orvos, mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →