Álmoskönyv úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?

Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?

Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk? Álomfejtés az álomszótárban

Vízzel álmodni bizonyára sokan szoktunk, hiszen a víz mindennapjaink része.

De vizet nem csak fogyasztani lehet – a vízben úszni is lehet. Nem beszélve arról, hogy úszni sok minden egyébben is lehet. Mit jelent az, ha úszásról álmodunk, mit mondanak erről a bölcs álmoskönyvek?

Álmoskönyv: úszás – mit jelent vízben vagy úgy általában úszni?

Ha pedig álmoskönyvekről beszélünk, akkor mindenekelőtt arra a bizonyos, legismertebb, Krúdy Gyula-féle Álmoskönyvre gondolunk rögvest. Nézzük, mivel magyarázza ő az álomban történő úszást!

Eszerint vízen által úszni álomban annyit jelent, hogy amit kívánsz, megnyered valami nehezen. De álomban úszni (nem tudni, miben) önmagában: gonosz. Viszont ha azt álmodjuk, hogy úszunk, majd háttal elmerülünk, az valami büntetésfélét jegyez számunkra.

Úszni lehet tóban, tengerben és persze folyóban is – csakúgy a valóságban, mint álmunkban is. Ha arról álmodunk, hogy átúszunk egy folyót, akkor valamiféle erőszakos szerencsére számíthatunk ébredésünket követően.

Ezeken kívül persze létezhetnek egészen egyedi álmok is, még az úszással összefüggésben is. Mint mondjuk, ha álmunkban borban úszunk. Ha kimenekülni sem tudunk belőle, az azt üzeni nekünk, hogy közeli betegségtől kell majd tartanuk.

Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?
Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?

Álmoskönyv: úszás – nem csak mi úszhatunk az álomban

Tovább nézegetve az Álmoskönyvet, egyéb dolgokról is szó esik, melyeket álmunkban úszni láthatunk.

Így például álmodhatunk úszó tutajról. Ez arról árulkodik, hogy korábban cselekedhettünk valamit, amit már megbántunk. De láthatunk akár vízen úszó párnát is álmunkban, ez meg megkönnyebbülésünket mutatja.

Álmoskönyv: úszás jelentése más álmoskönyvek szerint

Természetesen nem csak Krúdy Gyula foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy mit jelenthet az, ha álmunkban felbukkan az úszás tevékenysége. Nézzünk most meg néhányat.

Artemidorus szerint, ha úszásról álmodunk, vigyázzunk, mert veszély fenyeget bennünket. Astrampsychos könyve szerint, ha viharos tengerben úszunk, bánat, gyász veszélye fenyeget.

Vannak olyanok is, akik az álomban úszást úgy magyarázzák, hogy az a sikert jelképezi. De van olyan értelmezés is, ami szerint, ha úszásról álmodsz, akkor valamilyen régen nem látott ismerőssel fogsz találkozni a valóságban.

Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?
Álmoskönyv: úszás – mit jelent, ha erről álmodunk?

Álmoskönyv: úszás jelentése mai szemmel

Miről árulkodik vajon nekünk, modern kori embereknek az, ha megjelenik álmunkban az úszás?

Úszni alapvetően valamiféle – leginkább folyékony – anyagban lehet. Ez az anyag, amiben álmunkban úszunk vagy lebegünk, vagy éppenséggel sodródunk, a lelkünket formázzák. Az, hogy milyen módon haladunk benne álmunkban, az aktuális lelkiállapotunkról árulkodik. Ha könnyedén úszunk, lebegünk, vagy csak hagyjuk magunkat sodortatni az áramlattal, kiegyensúlyozott lelkiállapotra utal. Ha valami miatt inkább nehézkesen úszunk, haladunk álomban, az valamiféle lelkünkben létező, gátló tényezőt enged sejtetni. Annak magyarázata viszont, hogy pontosan miféle lehet ez az akadály, mindenkinek a saját, egyéni, egyedi, konkrét álmában rejlik.

További álommagyarázatok, álomfejtés az álomszótárban.


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →