Szivárvánnyal álmodni mit jelent?

Szivárvánnyal álmodni csupa-csupa jót jelenthet nekünk

Ha egy kiadós eső során a Nap is előbukkan, akkor valami csodálatos jelenségben lehet részünk.

Ez nem más, mint a szivárvány. Szivárványt látni gyakorlatilag mindenki számára öröm és boldogság. Egy szépséges szivárvány minden rosszkedvet elfúj, még a legnagyobb boldogtalanság közepette is képes mosolyt csalni az arcokra.

Mindez szép és jó, de rögvest felmerülhet egy kérdés, főleg az álmok iránt érdeklődő kedves olvasóink számára. Vajon a szivárványnak ez a szívderítő hatása csak a való életben nyilvánul meg, vagy akkor is, ha álmodunk a szivárvánnyal? Nemcsak szivárványt látni a valóságban, hanem szivárvánnyal álmodni is csodálatos jelentésekkel bírhat?

Mit jelent szivárvánnyal álmodni, mi jót hozhat nekünk a szivárvánnyal kapcsolatos álmok jelentése? Mit mondanak az álomfejtések a szivárványt tartalmazó álmok jelentéséről?Szivárvánnyal álmodni nemcsak az Álmoskönyvben jó jegy…

…hanem minden más könyvben, álomfejtés szerint csupa jó a szivárvánnyal kapcsolatos álmok jelentése.

…Legalábbis az Álmoskönyv szerint. Legismertebb hazai álomfejtő kézikönyvünk ugyanis szó szerint, pontosan ezt tudatja velünk, ha fellapozzuk, a „szivárvány” szócikknél:

Szivárvány. Minden könyvben jó jegy.

Hiába akarnánk egyéb, részletesebb magyarázatot kapni arra a kérdésünkre, hogy mit jelent szivárvánnyal álmodni.

No de szerencsére azért nem eszik olyan forrón a kását. Még az Álmoskönyv is megoszt velünk néhány információt a szivárványos álmok jelentése kapcsán.

Szivárvánnyal álmodni mit jelent?

Szivárványt látni álomban mit jelent?Mit jelent szivárvánnyal álmodni bizonyos körülmények között?

…Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint egy kicsit továbblapozni az Álmoskönyvben.

A legrégebbi álmoskönyv például ugyancsak szót ejt arról, mit jelent szivárvánnyal álmodni, de nem ám akárhogyan álmodni szivárvánnyal.

Eszerint szivárvánnyal álmodni úgy, hogy a szivárványt keleten látjuk, az rosszat jelent, míg ha nyugatra álmodjuk a szivárványt, jót jelent.

De tegyük fel, hogy még ennél többet is szeretnénk megtudni arról, mit jelent szivárvánnyal álmodni. Ez esetben jó hírünk van: még valamit megtudhatunk a szivárványt mutató álmok jelentéséről az Álmoskönyvben.

Mégpedig Szindbád üzenetei között, melyeket konkrét emberek konkrét álmainak álomfejtéseként adott meg. Eszerint Berényi Márta álmában egyebek mellett szivárvánnyal álmodni könnyű rosszullétet jelent.

Szivárvánnyal álmodni mit jelent?

Szivárványt látni álomban mit jelent?Szivárvánnyal álmodni nemcsak jót jelent, de szép ébredést is ígér…

…legalábbis a mai modern álomfejtések szerint.

Napjain álomfejtői tudniillik a szivárványt egyfajta hídnak tartják, ami összeköt. Szivárvánnyal álmodni szerintük nemcsak az Ég és a Föld közötti hídnak megtestesülése, hanem egyúttal az ellentéteket egységesítő útnak is.

De jelentheti még szivárvánnyal álmodni a kedvező változások előszelét, sőt, még ennél is többet-jobbat. Szivárvánnyal álmodni ugyanis az álmodó gazdag képzeletvilágát, kreativitását is jelképezheti.

Ugyancsak lehet szivárvánnyal álmodni a lakásunkban is: ez pedig nem mást hozhat el számunkra, mint a boldog családi élet esélyét.

Kívánunk tehát mindenkinek szép szivárványos álmokat, és egyúttal boldog ébredést is!

Szivárvánnyal álmodni mit jelent?

Szivárványt látni álomban mit jelent?

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.