Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni – és tisztának maradni?

Álmodni nemcsak szép, tiszta dolgokról lehet. Álmodni lehet félelmet keltő, gonosz, de akár undorító vagy koszos jelenségekről is. Kérdés, hogy a csúnya, rossz, koszos álomképek csúnya, rossz, koszos jelentéssel rendelkeznek-e? Ha példának okáért sárral álmodunk – akkor arra utal, hogy valami tisztátalanság uralkodik bennünk vagy a környezetünkben?Sárral álmodni: jelentése attól függ, hogyan álmodjuk

Sárral álmodni (mint minden más egyébbel) sokféleképpen lehet. Nézzük például, hányféle saras álom magyarázatát lelhetjük fel Krúdy Gyula Álmoskönyv című könyvében.

Csak úgy, általában sárral álmodni betegséget jelent.

De ezen kívül legtöbbször úgy álmodunk sárról, hogy valamiféleképpen érintkezésbe lépünk vele. Ha álmunkban a testünket borítja rengeteg sár, akkor az is a betegség előjele lehet. Ha viszont álmunkban megtisztítjuk testünket a sártól, akkor az utazásról adhat hírt számunkra.

Netán sárban hentergünk álmunkban? Akkor igencsak meg fogunk lepődni a jelentésén: arról árulkodik, hogy szerelmünk nem találtatik viszonzásra. Krúdy saját jegyzete szerint álomban sárban fulladozni nagy örökséget hozhat nekünk.

Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni: sarat enni álomban

A sárral való álmodás kapcsán legtöbbször talán az álombeli sárevésről olvashatunk.

Álomban sarat enni a szerelmeseknek igen jót jelent, míg másoknak akár pénzt is hozhat. Ha valaki arról álmodik, hogy egy asszony sárral eteti, az titkos szerelmet jelenthet. Ha álmunkban az étel, amit fogyasztunk, sárrá változik, akkor Kernerék szerint elveszettnek hitt ügyünk fog jóra fordulni. Sárban fulladozni pedig nagy betegséget hozhat álmodójának.

Sárral álmodni: egyéb furcsa saras álmok

Krúdytól már talán megszokhattuk, hogy az egyes álommagyarázatok között akadnak igencsak szokatlan álomleírások is. Ilyen furcsa saras álmok is előfordulhatnak például:

Ha álmunkban a sarat rejtegetünk ágyunkban, akkor elárultuk magunkat: megbánt szerelmünket leplezi le ez a furcsa álom. A sárral bekent fal álmunkban titkos kívánságunkat fedi fel, míg az embersárról való álmodás jelentése sok pénzt jelent.

És végül, de nem utolsósorban, egy igazán érdekes saras álom: álmunkban sárból asszonyt építeni. Ez pediglen nem jelenthet mást, mint hogy az álmodó meg fog szabadulni egy kínzó szerelemből.

Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni napjainkban nem túl sok jót jelenthet

Mi a helyzet velünk, a mában élő emberekkel, vajon álmodunk-e sokszor sárral? Valamelyest bizonyára. És hogy mi minden jelenthet mai szemmel a sárral való álmodás?

Hát nem túl sok jót. Alapvetően elmondható, hogy a sárral álmodás fő üzenete a saját magunktól való rettegésünket hozza napvilágra. Csupa-csupa olyan tulajdonságunkra hívja fel a figyelmet, ami eddig öntudatlanul zavart minket magunkat. A túlzott pedantériánk – a kosztól, sártól való irtózás mutatkozhat meg benne, a mindenbe belekötés hajlama, hogy mindent túl komolyan veszünk.

Nők esetében pedig a sárral álmodás utalhat elfojtott szexuális vágyakra és az emiatt megnyilvánuló különleges prüdériára is.

Sárral álmodni mit jelent?

Sárral álmodni mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.