Miért álmodok az exemmel?

Miért álmodok az exemmel?

Miért álmodok az exemmel?

+3 speciális exünkkel való álom jelentése

A szerelem egy olyan érzés, ami még akkor is foglalkoztat, ha már lezárult. Hiába szeretünk már mást, sokszor előfordul, hogy gondolunk az exünkre, sőt, gyakran álmodunk is vele. Vajon mit jelenthet az, ha az exünkkel álmodunk, és mi lehet az oka a vele való álmodásnak?Mit mond Krúdy, miért álmodok az exemmel?

Krúdy Gyula alapvetően nem lélekbúvárként vonult be irodalmunk panoptikumába. Így hát ne várjuk, hogy álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv belemenjen a mélylélektani elemzésekbe. De természetesen azt várhatjuk, hogy ad magyarázatot arra, hogy mit jelent az, amikor az exünkkel álmodunk.

Az Álmoskönyv a legrégibb álmoskönyvet idézi ezzel kapcsolatban. Eszerint az exszeretővel álmodni annyit jelent, hogy valami vigasság vár ránk, ami egyben nagy gondot is okozhat.

Miért álmodok az exemmel?
Miért álmodok az exemmel?Miért álmodok az exemmel, ha az férfi vagy nő?

Attól függően, hogy az álmodó férfi vagy nő, az exe, akiről álmodik, ugyancsak lehet férfi vagy nő.

Ha tehát nő álmodik, és álmában férfi exe jelenik meg, akkor az Krúdy szerint jó egészséget hozhat.

De álmodhat férfi is az exével, aki lehet nő. Ha a férfi álmában exével enyeleg, akkor ha az exe szőke volt, bánatot hoz neki. Míg ha kövér, enyelgő exe szerepel az álmában, az ifjúsággal kecsegteti.

Miért álmodok az exemmel?
Miért álmodok az exemmel?Hogy miért álmodok az exemmel? Hogy magamról tudjak meg többet

Manapság azt a kérdést, hogy miért álmodok az exemmel, nem az álomfejtők vizsgálják, hanem inkább a pszichológusok. Ők pedig, jól tudjuk, gyakorlatilag mindent, amit álmodunk, vagy a tudatalattinkban történik, saját személyiségünkre vezetnek vissza. Így nem csoda, ha azt is eszerint válaszolják meg, hogy miért álmodunk az exünkkel.

Tehát a szakértők szerint minden álmunk saját magunkról szól. Ha pedig az exünkkel álmodunk, az csak egy szimbólum a számunkra, vagyis nem az exünkről, hanem magunkról árul el információkat. Ezek leggyakrabban az elfojtott vagy nem felismert érzelmeink lehetnek, vagy érzelmeink valamiféle változása.

Miért álmodok az exemmel?
Miért álmodok az exemmel?Miért álmodok az exünkkel: attól függ, melyik exünkkel

Arra, hogy miért álmodunk az exünkkel, akkor tudunk pontos magyarázatot adni, ha kicsit konkretizáljuk ezt az exet. Ezek közül most három speciális esetet nézünk meg.

Az első szerelem, első exünk mindenki szívében különleges helyet foglal el. Ha bármikor az első exünkkel álmodunk, az bizonnyal a nosztalgia, a varázslat elmúlásával kapcsolatos érzelmekre vall.

Ha álmunkban a legutolsó partnerünkkel, utolsó exünkkel, álmodunk, arra utal, hogy még nem biztos, hogy teljesen lezártuk ezt a kapcsolatot. Lehetnek még tisztázatlan érzéseink vele szemben, de valószínűleg ez előbb-utóbb el fog múlni.

Ha azt álmodjuk, hogy az exünk újrakezdené kapcsolatotokat, az azt jelzi, hogy mi magunk fontolgatjuk ezt a kérdést a valóságban.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →