Felhővel álmodni mit jelent?

Felhővel álmodni azt jelenti, aggódunk valamiért?

A felhő sokszor okozhat az emberben valamiféle baljóslatú érzést. Ha a napot egy felhő takarja el, a látási viszonyok csökkennek, elborul az idő – és legtöbbször a kedvünk is. Nem csoda, hogy a „viharfelhők gyülekeznek” kifejezést gyakorta használjuk, amikor úgy érezzük, hogy valami rossz esemény fog történni.

Kérdés, hogy a valós felhők látványa más hatást vált-e ki, mint ami egy felhővel való álom álomfejtése lehet? Mit jelenthet vajon felhővel álmodni? Jók vagy rosszak lehetnek-e a felhővel, felhőkkel kapcsolatos álmok jelentései?Ne akarjuk tudni, mit jelent felhővel álmodni az Álmoskönyv szerint…

…Krúdy Gyula álomfejtő kézikönyve ugyanis nem sok jót tartogat azzal kapcsolatosan, hogy mit jelent felhővel álmodni… De nézzük meg pontosan, mi mindent is ír az Álmoskönyv a felhőt tartalmazó álmok jelentéséről:

  • felhővel álmodni, és álomban fehér felleget látni: jelentése hiábavaló félelem;
  • felhővel álmodni és álomban fekete felleget látni: jelentése nyomorúság…
Felhővel álmodni mit jelent?

Felhővel álmodni mit jelent?Kerner szerint sem jelent sokkal jobbat felhővel álmodni…

Kerner szerint ugyanis felhővel álmodni egészen pontosan a következőket jelentheti:

  • gond,
  • szakítás,
  • nagy betegség…

…és a végére egy azért némi pozitívabb kicsengésű álomfejtés a felhőről való álmodásról: felhővel álmodni azért jelenthet váratlan örökséget is.

Felhővel álmodni másképpen: jót jövendölő felhős álmok jelentése az álmoskönyvben

 

No de felhővel álmodni nemcsak úgy általában vagy feketén-fehéren lehet. Ha utánakeresünk az egyéb felhőt tartalmazó álmok jelentéseinek, már az Álmoskönyv álomfejtése szerint is árnyaltabb lesz a kép.

Így például gazdának hajnalcsillaggal álmodni, ami felhők közül mutatkozik, jó reményt jelent a bajban. Szűrszabó az olyan felhős álmok jelentéséről tesz említést, melyben fehér hajót látunk fehér felhők felett. Ily módon felhővel álmodni pedig nem jelent mást, mint jó egészséget.

Aztán tudunk úgy is felhővel álmodni, hogy ezen felhővel kapcsolatos álmok jelentése lehet akár jó, akár rossz. Ezek egyike, amikor felhővel álmodni uralkodóváltozást jelent: amikor is az álmunkban lóval vágtatunk felhők között.

A másik eggyel kétesebb kimenetelt jósol. Felhővel álmodni úgy, hogy felhős mennyboltozatot látunk, bizonytalan jövőt jelent.

…És ez egy tökéletes végszó arra, hogy rátérjünk arra: mit jelent felhővel álmodni napjainkban.

Felhővel álmodni mit jelent?

Felhővel álmodni mit jelent?Felhővel álmodni napjainkban jelenthet aggodalmat és a valóságtól elszakadást

Felhővel álmodni mainapság általánosságban arra utal, hogy az álmodó érzékeny lelkületű ember; de jelenthet aggodalmat, szorongást is. A felhővel kapcsolatos álmok jelentése rendszerint a valóságtól vagy akár a külvilágtól való elszakadás iránti vágyat mutatja.

Gyakran azt, hogy mit jelent felhővel álmodni, az magyarázza meg, hogy milyen a felhő. A viharfelhő álomfejtése értetlen és rideg környezet, míg bárányfelhővel álmodni azt jelenti, tudod, hogy hibáztál, mégis mentséget keresel magadnak.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.