Csillaggal álmodni mit jelent?

Csillaggal álmodni mit jelent?

Csillaggal álmodni mit jelent?

Reményt vagy akár vígasságot is hozhat nekünk

A csillag, a csillagos égbolt látványa rendkívül kedves, harmonikus, megnyugtató érzetet tud bennünk kelteni. Már maga a szó: „csillag” is kellemesen cseng a fülünknek. Pedig a rengeteg, égen található csillag is csak égitest, olyan, akár a nap vagy a hold, közömbösen tekint le ránk. És valószínűleg még jóval azután is ott lesz minden csillag az égen, amikor nekünk már az emlékünk is feledésbe merült.

De vajon mit jelent, ha csillaggal álmodunk, mit jelent csillaggal álmodni? Mit üzennek nekünk a csillagok, amikor nem az égen, hanem lehunyt szemünk mögött látjuk őket? Egyszóval: nézzük meg a csillagot tartalmazó álmok jelentését először a régi, majd a mai embere számára.

Csillaggal álmodni mit jelent?
Csillagot látni álomban mit jelent?

Mit jelent csillaggal álmodni, mit mond Krúdy Gyula álomfejtése?

Ha rákeresünk az Álmoskönyv álomgyűjtésében a „csillag” szócikkre, számos érdekes, izgalmas álomfejtéssel lep meg bennünket.

Mindenekelőtt a csillaggal kapcsolatos álmok jelentése úgy általában máris jó hírrel szolgál: örömöt hoz az álmodónak. De ez még nem minden, további kellemes események várnak ránk, mikor azt keressük, mit jelent csillaggal álmodni. A csillahullás álomban például – nem túl meglepő módon – az jelenti, váratlan szerencse, a csillag az égen pedig a vigalom jegye.

De ez még nem minden. Ha továbbolvassuk, mit jelent csillaggal álmodni, újabb ígéretes álomfejtéseket találhatunk. Csillaggal álmodni égzengésben a békét jelenti, csillag álomban az ég közepén nagy vidámságot hozhat az álmodónak.

De a csillaggal kapcsolatos álmok jelentése még valami ennél is örömtelibb álomfejtést tartogat nekünk az Álmoskönyvben.

 

 

Csillaggal álmodni mit jelent?

Csillaggal álmodni mit jelent azoknak, akik magányosak?

…nekik igazán jó hír, hogy az Álmoskönyv szerint csillagokkal álmodni jelenthet valami közelgő szerelemmel kapcsolatos eseményt is.

Csillaggal álmodni úgy, hogy álomfejtése a szerelemmel kapcsolatos, többféleképpen lehet:

  • csillaggal álmodó útonjárónak: jelentése szép szerelem;
  • vízben látható csillaggal álmodás: jelentése visszatérő régi szerelem;
  • Kos jegyében csillagokkal álmodni annyi, mint: megszerelmesedni…

Sőt a csillag álomban még akár a szerelem gyümölcsének előhírnöke is lehet! Álomban csillag egy fa tetején: gyermekáldást, míg szilveszterkor: unokákat jelent.

Csillaggal álmodni mit jelent?
Csillagot látni álomban mit jelent?

Mit jelent csillagot látni álomban a ma embere számára?

Természetesen napjainkban is lehet csillagot látni álmunkban, és a különféle csillaggal kapcsolatos álmok jelentései között ugyancsak akadnak örömteliek.

A csillag mint jelkép elsősorban és főleg az álmok jelentése terén a remény, lehetőségek megtestesítője. Hullócsillaggal álmodni például azt jelenti, van esély arra, hogy rendbe hozz valami kellemetlent az életedben, vagy megszabadulj valamilyen rossz szokásodtól.

A pragmatikusabb álomfejtőktől pedig azt is megtudhatjuk, mit jelent csillagokkal álmodni, ha férfi álmában jelenik meg. Ez is jó hírekkel kecsegtet: előmenetelt, karrierjük felívelését jósolja az álmodó férfiembernek.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →