Fecskével álmodni mit jelent?

Fecskével álmodni nemcsak jó idő eljövetelét jelentheti

…hanem szerelmet is jelent

…Bizony, bizony, a fecske nem csupán egy kedves madár, amely – főleg több fecsketársával együtt – nyarat csinálhat.

Vagyis nemcsak a való életben szerethetjük a fecskét, hanem az is kifejezetten jót tehet nekünk, ha lehetőségünk nyílik fecskével álmodni. Mert a fecskével kapcsolatos álmok jelentése akár szerelmet is jósolhat álmodójának. Márpedig lehet-e ennél kellemesebb, pozitívabb jelentése egy álomnak, mint a szerelmes szárnyalás ígérete?

Nézzük most meg kicsit részletesebben, mi minden jóval – és rosszal…? – kecsegtethet minket a fecskét tartalmazó álmok álomfejtése!Fecskével álmodás szinte csak csupa-csupa jót jelenthet

Néha olyan érzésünk lehet, mintha álmaink szinte mindig csak rosszak lehetnének. Sőt, nemcsak álmaink, hanem a bármilyenféle álmok jelentése is csak csupa-csupa nehézséget, gondot, bajt hozhatna. Főleg, ha valamilyen madárról, állatról van szó, könnyen előfordulhat, hogy nemcsak álmodni rossz vele, de az álmok jelentése is kellemetlen.

De örömmel jelenthetjük, hogy ezúttal nem kell ilyen baljóslatú álmoktól, álomjelentésektől tartanunk! 🙂 Mert fecskével álmodni szinte csakis jót jelenthet, legalábbis a legtöbb álomfejtés szerint. Íme, most megtudhatod, mi minden jót jelenthet fecskével való álmodás az álomfejtések szerint.

Fecskével álmodni mit jelent?
Fecskével történő álmok, mit jelenthet?Fecskével álmodni mindenekelőtt szerelmet jelent az Álmoskönyv szerint

Krúdy Gyula álomfejtő kézikönyve valójában nem valami hosszasan taglalja, mit jelent fecskével álmodni. De legalább mindaz a kevés, amit megtudhatunk annak kapcsán, mit jelent fecskével álmodni, mind jó jelentést hordoz.

Fecskével álmodni először is, és mindenekelőtt: szerelmet jelent. További szuper hírek azoknak, akik a fecskével kapcsolatos álmok jelentésére kíváncsiak:

  • fecskével álmodni szerencsét jelent;
  • fecskével álmodni jóakaratot jelent.

De ezzel még a fecskés álmok pozitív álomfejtéseinek nem értünk a végére. Lássuk, mit üzenhetnek még az egyéb, valamilyen konkrét formában megjelenő fecskés álmok jelentései.

Fecskével álmodni mit jelent?
Fecske álomban mit jelent?Fecskével történő álmodás többféleképpen is lehet, és azok is mind jót jelentenek

Az Álmoskönyv még két további, fecskével kapcsolatos álom jelentését mutatja meg nekünk. Ez alapján fecskével álmodni ilyen formákban is lehet még:

  • repülő fecskével álmodni – jelentése váratlan út;
  • csicsergő fecskével álmodni – jelentése: szerelmesnek igen jó.

…Ennyit tudhatunk meg az Álmoskönyvből, mi mindent jelenthet fecskékkel álmodni, vagy csak egy fecskével álmodni. Így hát elérkezett az idő, hogy megnézzük: mi mindent jelenthet fecskével álmodni a ma emberének.

Fecskével álmodni mit jelent?
Fecskével álmodni mit jelent?

Mit jelent fecskével álmodni a modern álomfejtések szerint?

…Szinte kizárólag mindenféle szépet és jót.

Artermidóros* szerint például, akinek tanait sok modern álomfejtő követi napjainkban is, fecskével álmodni nőtlen férfinak zeneértő feleségre lelést jelenthet.

Háztetőn fészkelő fecskével álmodni pedig ugyancsak szerencsét jelent, mind a háznak, mind pedig az embernek, akinek szerencséje volt fecskével álmodni.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.* Utolsó megtekintés: 2023-03-21

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →