Álomfejtés utca mit jelent?

Álomfejtés utca mit jelent?

Álomfejtés utca mit jelent?

Szerelmi csalódást vagy eseménydús életet jósol nekünk?

Az utca egy olyan találmány, amit ritkán veszünk számba – kivéve, ha keresünk egy bizonyos utcát. Amúgy leginkább csak használjuk az utcát, arra, amire való.

Így hát ezek után nehéz elképzelni, hogy léteznek olyan álmok, melynek konkrétan az utca a főszereplője. Azt viszont annál gyakrabban, hogy olyan álmot látunk, amelynek során az utca felbukkan valamilyen formában. Ami azt jelenti, hogy az álomfejtés utca kapcsán biztosan fog tudni adni nekünk többféle álommagyarázatot.Mindenekelőtt a Krúdy-féle álomfejtés utcára vonatkozóan

Tulajdonképpen bátran kijelenthetnénk, hogy ha valamire nincsen álomfejtés Krúdy Gyula: Álmoskönyv című, örökérvényű álomfejtő kézikönyvében – akkor olyan álom nem létezik.

Szerencsére az utca nem ilyen. Létezik álomfejtés utca kapcsán, azaz szoktunk álmodni utcáról, és ennek megvan a maga álomfejtése. Krúdy például ilyeneket mutat be:

  • álomfejtés utca: jelentése kellemetlenség;
  • álomfejtés utca, amin mosakodnak: jelentése leány számára szép ismeretséget ígér; és végül a legérdekesebb:
  • álomfejtés utca, amin valaki valami illetlenséget követ el: közeli szerelmet jelent (legalábbis Radics Mária szerint).
Álomfejtés utca mit jelent?
Utca álomban mit jelent?Álomfejtés utca kapcsán – további utcás ínyencségek Krúdy könyvéből

De ezzel még nem ér véget a Krúdy-féle álomfejtés utca kapcsán.

Ha például lármáról álmodunk, ami az utcáról hallatszik, az jó hírt jelent egy idegen ember útján. És hogy az utca szerepe fontos az álomfejtésben, az azt mutatja, hogy nem mindegy, honnan halljuk álmunkban a lármát. Ha nem az utcáról, hanem az udvarról, akkor az más jelentéssel bír.

És végül egészen különös, utcával kapcsolatos álmok is előfordulhatnak. Legalábbis erre utal Krúdy egy álomfejtése utca kapcsán, ebben az álomban: idegen városban tartózkodni, ahol mezítelen emberek járnak az utcákon.

Ebben az álomban az álomfejtés utca kapcsán azt mondja, hogy ez az álom egy eltévelyedésre utal. Az álmodó ezen eltévelyedése azután olyan következményekkel fog járni, aminek meg kell adnia az árát.

És végül, Rökk Marika álma is tartalmaz utcát. Az Álmoskönyv álomfejtése utca kapcsán ebben az esetben a következőket árulja el nekünk. Álomban szerelmeskedés az utcán illetlenség – helyett leküzdhetetlen szemérmességet jelent.

Álomfejtés utca mit jelent?
Utca álomban mit jelent?Álomfejtés utca kapcsán – napjaink utcáin

Természetesen ma is előfordulhat, hogy álmunkban felbukkan az utca valamilyen formában. Mit mond a mai álomfejtés utca kapcsán? Kétféle megközelítés is létezik.

  1. Álomfejtés utca: a civilizáció jelképe

Az álomfejtés szerint az álombeli utca arra inti az álmodót, hogy le ne térjen róla.

  1. Álomfejtés utca: az utca jellegétől függően
  • Ha álmunkban az utca üres: álomfejtése szerelmi csalódás, az ember nélküli utca nyomasztó volta miatt.
  • Ha az utca zsúfolt, álomfejtése: eseménydús élet az álmodónak.
  • Ha az utca ki van világítva, álomfejtése: titok, ami az álmodóból kikívánkozik.
Álomfejtés utca mit jelent?
Álomfejtés utcát látni mit jelent?

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →