Rózsával álmodni mit jelent?

Rózsával álmodni romantikát vagy felemás érzelmeket jelent

A rózsa talán az egyik legismertebb és legnépszerűbb virágok közé tartozik világszerte. És ez nem is csoda, hiszen egészen különleges szépségű és illatú lehet, bármelyik rózsafajtával is hoz össze minket a sors.

Így hát nagy valószínűséggel sokak álmában felbukkanhat a rózsa valamilyen formában. Sőt, esélyesen főleg a hölgyek szoktak többször rózsával álmodni – főleg, ha szerelmesekMert a tavasszal nyíló rózsa és azon belül különösen a vörös rózsa mégiscsak a szerelem, a romantikus szerelem hivatalos virága. Ez pedig ad némi támpontot arra, hogy vajon mit is jelent rózsával álmodni…

Ha mindig kíváncsi voltál rá, mi lehet a rózsával kapcsolatos álmok jelentése, most megtudhatod. Elmeséljük, mi mindent mondanak az álomfejtések arról, mit jelent rózsával álmodni.

Rózsával álmodni mit jelent?

Rózsával álmodni mit jelent?Az Álmoskönyv álomfejtése szerint rózsával álmodni szerelmet jelent

Krúdy Gyula könyvében, az Álmoskönyvben ez az első, amit megtudhatunk arról, mit jelent rózsával álmodni: a rózsa a szerelmesek virága.

De valójában az Álmoskönyv szinte minden rózsával kapcsolatos álomfejtés valamilyen módon köthető a szerelemhez vagy a szerelmesekhez:

  • virágzó rózsával álmodni: jelentése szerelmeseknek nagyon jó jegy;
  • rózsával álmodni úgy, hogy álmunkban rózsaillatot érzünk, jelentése váratlan szerelem;
  • fehér rózsával álmodni, jelentése ártatlan leány szerelme;
  • sárga rózsával álmodni a szerelem jelvényét jelenti;
  • rózsával álmodni, ami a szájunkon nő ki, jelentése szerelmi vallomást fogunk hallani;
  • rózsával álmodni úgy, hogy megesszük: kiélt szerelmet jelent;
  • rózsával álmodni úgy, hogy rózsát ültetünk, szerelmi bánat elől való menekvést jelent…

…és még hosszasan sorolhatnánk a rózsával kapcsolatos álmok jelentéseit, melyek valamilyen formában a szerelemhez köthetőek…

De még a bazsarózsa is szerencsés szerelmet jelent álmainkban…

Rózsával álmodni mit jelent?

Rózsával álmodni mit jelent?Rózsával álmodni – úgy, hogy nem szerelemmel kapcsolatos a jelentése

Találhatunk azután olyan, rózsával kapcsolatos álmokat is az Álmoskönyvben, mely álmok jelentése csak közvetetten kapcsolatos a szerelemmel.

Így például hervadt rózsával álmodni azt jelenti, elfelejtenek. Vagy többek között:

  • rózsát látni álomban jó szerencsét jelent;
  • rózsával álmodni, vagyis rózsát kötni álomban: vigasztalódást jelent.

És végül, ha nagyon kutakodunk olyan rózsás álmok jelentése után, aminek tényleg semmi köze a szerelemhez. Rózsával álmodni úgy, hogy rózsát töltünk zsákba – betegséget jelent.Rózsával álmodás napjainkban is szerelmi kapcsolatunk alakulását jelenti

A modern álomfejtések között sem igen akad olyan, ami ne a szerelemmel, szerelmi kapcsolatainkról árulkodna.

Nőknek rózsával álmodás jelentheti még a családjukhoz való érzelmeit, míg a rózsás álmok jelentése férfiak álmaiban biztonság iránti vágyukat sugallják.

Egyéb esetekben manapság rózsával álmodni ugyanúgy romantikus szerelmet, partnerkapcsolati problémákat, szerelem utáni vágyakozást jelentenek.

Vagyis a szerelem örökké gondolataink középpontjában marad, ahogyan a rózsával kapcsolatos álmok jelentései is a szerelem utáni vágyunkat fogják megmutatni.

Rózsával álmodni mit jelent?

Rózsával álmodni mit jelent?

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.