Nyúllal álmodni mit jelent?

Nyúllal álmodni mit jelent?

Nyúllal álmodni, mit jelent? Álomfejtés, álomszótár

„Nyuszi ül a fűben, ülve szundikálva…” – bizonyára mindenki ismeri ezt a népszerű gyermekdalt.

A nyúl az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb háziállat, és ráadásul még a húsvét ünnepe is szorosan kapcsolódik hozzá.

De mit jelenthet az, ha valakinek az álmában jelenik meg ez a kedves kis tapsifüles állatka?A nyúl álomjelentése változhat az egyéni érzelmektől és tapasztalatoktól függően, de itt vannak néhány lehetséges magyarázat:

 1. Ösztönzők és kockázatok: Amint említetted, a nyulak gyakran a sebezhetőséggel és óvatossággal hozhatók összefüggésbe. Ha álmodban nyulakat látasz, lehet, hogy alávetettnek érzed magad valamilyen helyzetben, és az álom arra figyelmeztet, hogy óvatosan közelítsd meg a dolgokat. Az álmodban megjelenő körülmények és érzelmek segíthetnek pontosabban értelmezni ezt az üzenetet.
 2. Termékenység és vágyak: Mint mondtad, a nyulak a termékenységgel és a szexuális vágyakkal is összekapcsolhatók. Ha nők álmodnak nyulakról, az is utalhat arra, hogy érzik vagy vágyják a termékenységet vagy az intimitást az életükben. Ez lehet általánosabb jelentésű, nem feltétlenül a gyermekvállalásra korlátozva.
 3. Szimbólumok és metaforák: Az álmok gyakran metaforikusak, és az álom egyik elemét szimbólumként használhatják, hogy kifejezzenek valamit az alattomosabb vagy mélyebb érzésekről. A nyúl álombeli megjelenése egyedi élettapasztalataidhoz és érzéseidhez kapcsolódhat.

Fontos megjegyezni, hogy az álmok értelmezése személyes, és az álmok kontextusától és az egyéni érzelmi állapottól függ. Az álom jelentését jobban megértheted, ha átgondolod, hogyan érzed magad az álom során, és milyen események vagy gondolatok vezethettek az álomig.Nyúllal álmodni félelmet jelez? Mit mond az álmoskönyv?

Nézzük mindenekelőtt, mit mond a mi örök tanácsadónk, minden álom ismerője, Krúdy Gyula.

Hát érdekes módon, nyúllal álmodni rendszerint félelemre utal. Ez talán kapcsolatban állhat a gyakran használt „gyáva nyúl” kifejezéssel: talán a nyuszi félős állat voltára hívja fel a figyelmet.

És még jobban nőhet a csodálkozásunk: szinte csak negatívumokat találunk, kivéve talán azt, hogy a házinyúl takarékosságra utal. De még itt is kiegészíti álomfejtőnk, hogy akár tűzvészt is jelenthet az álomban megjelenő nyúl…

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha nagyon keresünk valami kellemes jelentést a nyúllal álmodásban, akkor csak akad azért valami. Jelenthet például szerencsét – de nem a nyuszinak. Ugyanis akkor remélhetjük ezt, ha álmunkban lelőjük szegény tapsifülest. A zsákba álmodott nyúl is csak a szerelmeseknek lehet jó, másokra ellenben inkább törvényszék vár…

A kisnyúl vagyis „nyúlfiók” az álomban szaporodást jósolja. A terhes asszonyok viszont inkább imádkozzanak, hogy alvás során ne lássanak nyulat, ugyanis igen nagy veszedelembe kerülhetnek! Ha pedig jóban akarunk maradni kedves barátainkkal, akkor is kerüljük a nyúllal való álmodást, legalábbis a nyuszi megevéséről valót.

A nyúl, mint tudjuk, egy igencsak sebesen futó négylábú. Nem csoda hát, hogy nem érdemes versenyezni vele – még álmunkban sem, főleg, ha inkább kerülnénk a nagy megpróbáltatásokat. A nyuszi ürüléke álmunkban pedig a méretében számít: minél kisebb, annál kevesebb szerencsét ígér.

Nyúllal álmodni mit jelent?
Nyúllal álmodni mit jelent?Mit jelent nyúlról álmodni általános jelentések

Itt vannak a nyúl álmok lehetséges jelentéseinek változatai:

 1. Boldogság és bőség: Nyulak a szerencsét, a termékenységet és a bőséget szimbolizálják. Ha nyúllal álmodsz, lehet, hogy boldogságra és gazdagságra vágysz az életedben.
 2. Jó hírek: Ha a kezedben tartasz egy nyulat az álmodban, ez jó híreket jelezhet egy közel álló személytől. Ellenkező esetben, ha a nyúl elszalad, ez azt sugallhatja, hogy valaki, aki fontos számodra, távolodik tőled.
 3. Boldog és elégedett élet: Ha a nyulakat ugrálni látsz az álmodban, ez azt jelentheti, hogy boldog és elégedett életet fogsz élni. Különösen, ha nő vagy, barátok és csodálók vesznek majd körül.
 4. Túl sok irányba húznak: Ha nyulat kergetsz az álmodban, az azt sugallhatja, hogy túl sok irányba húznak téged az életedben, és nehéz döntéseket hozni.
 5. Siker és türelem: Ha nyulat eszel az álmodban, azt jelzi, hogy hamarosan szerencsét és sikereket tapasztalsz. Azonban türelemmel kell bírnod az eredmények eléréséhez.
 6. Jólét és boldogság: Nyúllábat tartani a kezedben jólétet és boldogságot szimbolizálhat az életedben.
 7. Sikeres emberek támogatása: Ha nyúllábat adsz valakinek az álmodban, azt jelenti, hogy szeretnéd, ha másoknak is sok sikerük lenne az életükben.
 8. Hiányzó lehetőségek: Ha elveszíted a nyúllábat az álmodban, az arra utalhat, hogy úgy érzed, hiányoznak a lehetőségek az életedben, vagy csalódott vagy a közelmúltbeli események miatt.
 9. Többre vágysz: Az óriásnyúl azt jelképezi, hogy többre vágysz az életedben, mint ami jelenleg van.
 10. Húsvéti nyúl: A húsvéti nyúl a termékenységet és az új életet jelképezi. Fehér húsvéti nyúziról álmodni azt jelezheti, hogy a gyermekvállalás iránti vágyad hamarosan teljesülni fog.
 11. Barátság és támogatás: Ha egy csapat nyulat látsz futkározni az álmodban, az azt jelentheti, hogy hamarosan találkozol néhány jó barátoddal, akikre számíthatsz, ha szükséged van rájuk.Nyúllal álmodás különféle aspektusai

Különböző színű nyúlról álmodni

Különböző színű nyúlról álmodni érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Fekete Nyúl: Fekete nyúlról álmodni a halál és szerencsétlenség előjele lehet, és azt sugallhatja, hogy veszélyben vagy. Ebben az álomban az óvatosság és a figyelem fontos lehet az életedben.
 2. Barna Nyúl: Ha barna színű nyúlról álmodsz, az azt jelentheti, hogy hamarosan boldogság és szerencse vár rád. Pozitív változások és jó események következhetnek be az életedben.
 3. Fehér Nyúl: Fehér nyúl álmodban azt jelezheti, hogy óvatosnak kell lenned az ellenségekkel szemben, akik megpróbálhatnak ártani neked vagy hamis vádakkal illetnek. Az álom arra emlékeztet, hogy figyelj azokra, akik körülötted vannak.
 4. Szürke Nyúl: Szürke nyúlról álmodni a motiváció hiányát vagy a közömbösséget jelképezheti a céljaid elérésében. Lehet, hogy éppen mostanában motiválatlannak érzed magad, és úgy érzed, hogy nehéz előrehaladni az életedben.
 5. Piros Nyúl: A piros szín általában az örömöt, a szerelmet, a szenvedélyt és a romantikát szimbolizálja. A piros nyúl álmodban pozitív változásokat és örömteli eseményeket jelezhet a kapcsolatodban vagy életedben. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy a piros nyúl arra utal, hogy hamarosan találkozhatsz egy új partnerrel.

Az álom értelmezése az álmodó élethelyzetétől és érzéseitől függ. Az álom kontextusa, valamint az álom során megjelenő részletek és érzelmek is segíthetnek abban, hogy mélyebb megértést nyerj az álom üzenetéről és annak hatásáról az életedre.Álmodban egy nyulat simogattál

Az álomban való nyúl simogatása pozitív üzeneteket hordozhat:

 1. Élvezd az életet: Az álomban megjelenő nyúl simogatása azt jelképezheti, hogy képes vagy élvezni az élet apró örömeit és szépségeit. Az álmod pozitív érzésekkel és örömmel tölt el, és arra emlékeztet, hogy érdemes élvezni az életet.
 2. Sikeres terhesség: Ha terhességre vágytok, az álom arra bátorít, hogy folytassátok a próbálkozást. A nyúl a termékenység szimbóluma, és az álom arra utalhat, hogy hamarosan pozitív eredményeket érhettek el a terhességet illetően.

Kisnyulakról álmodni

Kisnyulakról álmodni valóban pozitív jelentést hordozhat:

 1. Szerencse és új kezdetek: Az álomban megjelenő kisnyulak szerencsét és új kezdeteket szimbolizálhatnak az életedben. Ez az álom jelezheti, hogy kedvező időszak következik, és lehetőségeid vannak arra, hogy új dolgokba fogj.
 2. Családalapítás: Ha gyermeket vársz vagy a családalapítás előtt állsz, az álomban megjelenő kisnyulak a jövőbeli családod vagy gyermeked érkezését is jelezhetik. Ez az álom a boldog családi események előzetes érzékelését is kifejezheti.
 3. Üzleti vállalkozás: Ha vállalkozást indítasz vagy új üzleti lehetőségekkel foglalkozol, az álom azt is sugallhatja, hogy sikeres leszel az új vállalkozásodban. A kisnyulak jelképezhetik az új projektek és kezdeményezések sikeres fejlődését.
 4. Rugalmas kezelés: Ha már családot nevelsz vagy vállalkozást vezetsz, az álom arra emlékeztethet, hogy rugalmasan és gondosan kell kezelned azokat, akik fontosak az életedben. A kisnyulak a figyelem és a gondoskodás szükségességére utalhatnak.Sok nyúlról álmodtál

Sok nyúlról álmodni valóban érdekes üzeneteket hordozhat:

 1. Stressz és felelősségek: Az álomban megjelenő sok nyúl az élet követelményei és a túl sok felelősség jelképei lehetnek. Lehet, hogy érzékenyen éled meg a stresszt az életedben, és úgy érzed, hogy túlterhelt vagy a feladataiddal vagy kötelezettségeiddel.
 2. Család és támogatás: A nyúlkolónia szimbolizálhatja a családot vagy egy olyan közösséget, amelyben fontos szerepet játszol. Az álom azt sugallhatja, hogy támogatásra és útmutatásra van szükséged az emberektől, akik fontosak az életedben.
 3. Függetlenség és menekülés: A nyúlkolónia a függetlenség és a felelősségtől való menekülés vágyát is kifejezheti. Lehet, hogy úgy érzed, hogy csapdába ejtették az aktuális helyzeted vagy kötelezettségeid, és szeretnél megszabadulni azoktól.

Nyúl vásárlásáról álmodtál

Nyúl vásárlásáról álmodni érdekes üzeneteket hordozhat:

 1. Erő és akadályok legyőzése: Az álomban való nyúlvásárlás azt sugallhatja, hogy rendelkezel az erővel és a képességekkel ahhoz, hogy legyőzd az életedben előforduló akadályokat és kihívásokat. Az álom arra emlékeztet, hogy bízol magadban és képes vagy sikeresen kezelni a körülötted lévő helyzeteket.
 2. Békesség és könnyedség: A nyúlvásárlás azt is jelezheti, hogy hamarosan békés és könnyed időszak következik az életedben. Az álom arra utalhat, hogy képes leszel elérni vágyaidat és céljaidat a jövőben.
 3. Szerencse és jólét: Ha az álomban nyúl tulajdonosa vagy, az azt jelentheti, hogy a közeljövőben szerencse és jólét fog kísérni. Lehetséges, hogy pozitív változásokat tapasztalsz az életed különböző területein.
 4. Szexuális vágyak: Az álom arra is utalhat, hogy aggódhatsz a saját szexuális vágyaid miatt, és talán azok kielégítését is fontosnak tartod az életedben.Azt álmodtad, hogy ellopsz egy nyulat

Az álomban való nyulalopás értelmezése érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Irígység és gyanakvás: Ha álmodban nyulat lopsz, ez arra utalhat, hogy irigy és gyanakvó vagy azokkal szemben, akik látszólag szerencsésebbek vagy sikeresek nálad. Az álom arra figyelmeztet, hogy ne engedd, hogy az irigység vagy a negatív gondolatok befolyásolják az életedet.
 2. Kemény munka és türelem: Ha valaki ellopja a nyuladat az álmodban, az azt sugallhatja, hogy keményen kell dolgoznod azért, hogy sikereket érj el egy bizonyos területen az életedben. A türelem és a kitartás kulcsfontosságú lehet, és fontos lehet kihasználni a megfelelő lehetőségeket és pillanatokat.

Nyulak vadászatáról álmodtál

Az álomban való nyúlvadászat további érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Elakadás és céljaid elérése: Az álom azt is kifejezheti, hogy úgy érzed, nehezen tudsz előre haladni az életedben, és nehézségekbe ütközöl a céljaid elérése során. A nyúlvadászat azt szimbolizálhatja, hogy valamilyen akadály vagy kihívás áll az utadban.
 2. Bűntudat és rossz cselekedetek: Az álom másik értelmezése az, hogy félsz attól, hogy rajtakapnak valami rossz cselekedeten vagy tettén. Lehet, hogy valamilyen múltbeli hibát vagy rossz döntést érzel, ami miatt bűntudatot érzel. Az álmod a lelkiismereted és a helyes út keresése közötti konfliktust is kifejezheti.
 3. Hatalom és irányítás: Ha az álomban fegyvert használsz a nyúlvadászathoz, ez a hatalmat és az irányítást szimbolizálhatja. Lehet, hogy az életedben olyan helyzetben vagy, ahol kontrollálnod kell valamit vagy valakit, és ez a hatalmi helyzet az álmodban jelenik meg.Elpusztult nyúlról álmodni

Az álomban való elpusztult nyúl értelmezése a következő lehet:

 1. Nem találod az élet értelmét: Az elpusztult nyúl álma arra utalhat, hogy pillanatnyilag elveszettnek, céltalannak vagy értelmetlennek érzed az életedet. Lehet, hogy úgy érzed, hogy az általad végzett tevékenységek vagy a céljaid nem hoznak elégedettséget vagy boldogságot.
 2. Befejezetlen ügyek: Az elpusztult nyúl megjelenése arra is utalhat, hogy vannak befejezetlen ügyek vagy problémák az életedben, amelyeket még meg kell oldanod. A nyúl halálának látomása azt jelképezheti, hogy ezeket a problémákat vagy kihívásokat nem kezeled megfelelően.
 3. Szembenézés és megoldás: Az álom üzenete az is lehet, hogy szembe kell nézned valamilyen nehézséggel vagy problémával az életedben, mielőtt az további negatív hatásokat okozna. Az elpusztult nyúl szimbolizálhatja azt, hogy elkerülhetetlenül foglalkoznod kell a helyzettel.

Egy nyúl megöléséről álmodni

Az álomban való nyúl megölése érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Belső konfliktus és döntéshozatal: Az álom azt jelezheti, hogy belső konfliktust élsz át az életedben. Lehet, hogy két különböző életút vagy lehetőség között vacillálsz, és nehéz döntést hozni. A nyúl megölése szimbolizálhatja ezt a belső konfliktust és a választásokkal járó nehézségeket.
 2. Rossz hírek érkezése: Ha az álom során megöltél egy nyulat és bűntudatot érzel miatta, ez az álom azt sugallhatja, hogy hamarosan rossz hírek érkeznek az életedbe. Lehet, hogy aggódsz valamilyen kellemetlen vagy negatív fejlemény miatt.
 3. Szenvedélyek és vágyak kontrollálása: Az álom azt is kifejezheti, hogy attól félsz, hogy nem tudod kontrollálni a szenvedélyeidet vagy vágyaidat az életedben. Lehet, hogy úgy érzed, hogy valamiben túlságosan belemerülsz, és ez problémát okozhat. A bűntudat a vágyaid és tetteid közötti konfliktust is szimbolizálhatja.
 4. Bűntudat és felelősségvállalás: Az álom azt is jelentheti, hogy bűntudatot érzel valamiért, amit tettél vagy mondtál az életedben. Ez lehetőséget adhat a felelősségvállalásra és az érzelmekkel való foglalkozásra.Nyúlról álmodtál, ami elmenekült előled

Az álomban megjelenő elmenekülő nyúl értelmezése a következők lehet:

 1. Félelem a cselekvéstől: Az álomban történő nyúlmenekülés azt sugallhatja, hogy félsz valamit megtenni az életedben. Lehet, hogy egy olyan helyzetben vagy, amelyben úgy érzed, kényszerítik valamire, amit nem akarsz, és ezért nem tudsz cselekedni.
 2. Irányítás elvesztése: Az álom azt is kifejezheti, hogy úgy érzed, elvesztetted az irányítást az életed felett, és mintha csapdába estél volna egy olyan helyzetben, amit nem tudsz megváltoztatni.
 3. Sürgető szükség: A nyúl elmenekülése arra is utalhat, hogy érzed, sürgető szükség van valamire az életedben, és úgy érzed, hogy kevesedet az idő, hogy cselekedj.
 4. Az irányítás visszaszerzése: Ha elkezded kergetni a nyulat az álmodban, ez azt jelentheti, hogy készen állsz arra, hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett, és megpróbálod megoldani a felmerült problémát vagy helyzetet.

Nyúlüregről álmodni

Nyúlüregről álmodni valóban változást és átalakulást sugallhat az életedben:

 1. Változás szükségessége: Az álomban megjelenő nyúlüreg arra utalhat, hogy változtatásra van szükséged egy bizonyos helyzetben vagy élethelyzetben. Lehet, hogy érzed, hogy az eddigi módszereid vagy döntéseid nem vezetnek el a kívánt eredményekhez.
 2. Kiút keresése: A nyúlüreg azt jelképezheti, hogy kiutat keresel egy olyan helyzetből, amelyben úgy érzed, beszorultál. Az álom arra emlékeztethet, hogy mindig van lehetőség az új lehetőségek felfedezésére és az életed irányának megváltoztatására.
 3. Újjászületés és átalakulás: Az álom azt is sugallhatja, hogy valamiféle újjászületésen vagy átalakuláson mész keresztül az életedben. Ez lehet személyes fejlődés, új kezdet vagy a régi dolgok elengedése.Azt álmodtad, hogy egy nyúl megharapott téged

Az álomban való megharapott nyúl további érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Tehtetlenség és védekezési készség hiánya: Ha a nyúl megharap az álmodban, ez azt is kifejezheti, hogy tehetetlennek érzed magad egy adott helyzetben. Lehet, hogy úgy érzed, nincs elég erőd vagy eszközöd ahhoz, hogy megvédj magadat vagy megállj az adott helyzetben.
 2. Kihasználtság érzése: Az álomban történő megharapás azt is sugallhatja, hogy valaki vagy valami kihasznál téged az életedben. Lehet, hogy túl kedves vagy segítőkész vagy másokkal, és valaki ezt kihasználja a háttérből.
 3. Igazságtalanság érzése: Ha az álom során a nyúl megharap és vérzel, ez az igazságtalanság érzését kifejezheti. A seb és a vér azt jelentheti, hogy valaki vagy valami igazságtalanul bánt veled vagy sérülést okozott neked.

Álmodban egy nyúl megtámadott

Az álomban való rádtámadó nyúl lehetséges értelmezése a következők:

 1. Stressz és túlterheltség: Az álom azt sugallhatja, hogy a való életben stresszelnek vagy túlterhelnek a kötelezettségeid. A rádtámadó nyúl az élet kihívásait vagy egy adott helyzetben álló nehézségeket is jelképezheti. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nincs elég időd vagy erőforrásod ahhoz, hogy megbirkózz ezekkel a kötelezettségekkel.
 2. Ellenség vagy ellenfél: Az álomban megjelenő nyúl az ellenség vagy ellenfél szimbóluma lehet. Ez azt jelentheti, hogy valamilyen konfliktusban vagy versengő helyzetben találod magad, ahol úgy érzed, hogy valaki vagy valami téged támad.
 3. Kontrollvesztés: Az álomban való támadás azt is jelezheti, hogy valamilyen szempontból elveszítetted a kontrollt az életed felett. Lehet, hogy úgy érzed, hogy valami vagy valaki fenyeget téged, és nehezen kezeled ezt a helyzetet.Sérült nyúlról álmodtál

Az álomban megjelenő sérült vagy beteg nyúl többféle érzelmi és szimbolikus jelentést hordozhat:

 1. Személyes sebezhetőség: A sérült nyúl álombeli megjelenése arra utalhat, hogy az életedben valamivel kapcsolatban sebezhetőnek és érzékenynek érzed magad. Ez lehet egy aktuális helyzet, amelyben veszélyben vagy, vagy egy olyan érzelmi sebezhetőség, amellyel meg kell birkóznod.
 2. Bűntudat és megbánás: Az álom arra is utalhat, hogy bűntudatot érzel valami miatt, amit megtettél vagy elmulasztottál tenni az életedben. A sérült nyúl a lelkiismeretedet jelképezi, és az álomban segítségnyújtás vagy gondoskodás iránti vágyad is megjelenhet.
 3. Sikertelenség érzése: Attól függően, hogy mit teszel az álomban, a sérült nyúl jelentheti azt is, hogy érzed, sikertelen vagy valamilyen területen az életedben. Ha nem segítesz a nyúlnak, akkor azt sugallhatja, hogy nem leszel szerencsés, és esetlegesen kudarcot vallasz.
 4. Segítőszándék: Ha az álmodban segítesz a sérült nyúlnak, az azt fejezheti ki, hogy szeretnél másokon segíteni és boldogságot hozni az életükbe. Ez lehet egy pozitív jel arra vonatkozóan, hogy empátiával és segítőkészséggel rendelkezel.
 5. Saját érzelmi állapot: A beteg nyúl álomképe a saját érzelmi állapotodra is utalhat. Lehet, hogy szorongsz vagy lehangolt vagy valamilyen okból, és az álom azt tükrözi, hogy próbálsz megbirkózni ezekkel az érzelmekkel.

Egy nyúl etetéséről álmodni

Az álomban való nyúl etetése további érdekes jelentéseket hordozhat:

 1. Érzelmi irányítás: Ha nyúlt etetsz az álmodban, ez azt jelentheti, hogy megtanultad, hogyan kezelj érzelmeidet és érzéseidet annak érdekében, hogy hatékonyabban kommunikálj és kapcsolatot építs másokkal. Ez a képesség segíthet abban, hogy kifejezd az igényeidet és elérhesd, amit szeretnél.
 2. Önzetlenség és önfeláldozás: Az álomban nyúl etetése azt is kifejezheti, hogy hajlandó vagy önzetlenül segíteni másoknak, és számukra fontos vagy. Azonban emlékezned kell arra is, hogy ne felejtsd el gondoskodni saját szükségleteidről és jólétédről is.Nyúl elkapásáról álmodni

Az álom, amelyben elkapod a nyulat, azt sugallhatja, hogy valamilyen módon próbálsz lépést tartani vagy felzárkózni másokhoz az életedben. Érezheted, hogy versenyben vagy valakivel vagy valamivel, és keményen dolgozol azért, hogy azonos szintre vagy jobb szintre emeld magad.

Ha sikerül az álmodban elkapnod a nyulat, ez pozitív üzenet lehet. Arra utalhat, hogy az erőfeszítéseid meghozzák a várt eredményeket, és jó úton jársz az életedben. Az álmod arra emlékeztet, hogy folytasd a jelenlegi tevékenységeidet, mert azok vezetnek a sikerhez és a fejlődéshez.

Ez az álom lehetőséget adhat arra is, hogy átgondold, milyen célokat próbálsz elérni, és megerősítse a döntéseidet azok elérésének érdekében.

Nyúllal álmodni, mit jelent a pszichoanalitikusok szerint?

A lélekbúvárok nem tulajdonítanak különösebb fontosságot a nyúl híres gyorsaságának. Sőt, a gyakran emlegetett „gyáva nyúl” sem említésre érdemes tulajdonsága a szemükben.

Ők a nyúlban elsősorban a szaporaságot látják, amennyiben mi, emberek álmodunk róla. A nyuszi is egyik szimbóluma a Freud-féle tüzes, ám elfojtott szexualitásnak és az állati termékenységnek, csakúgy, mint annyi más állat.

Ha tehát egy modern, mai szemléletű álomfejtőt kérdezel, hogy mit jelenthet, ha nyúllal álmodtál, valószínűleg elfojtott szexuális vágyként fogja magyarázni. És ez talán nem is csoda. Mai világunkban ugyanis már a gondolkodásunk fontos része a nemi kapcsolat. Jól tudjuk: ha nincs megfelelően kielégítve, az gondot okozhat. Gyakran tehát úgy tör fel a vágy tudatunk mélyéről, hogy álmainkban valamilyen ősi állati szimbólumokkal üzen. Ennek egyik megjelenési formája pedig a szapora nyuszi. Ha tehát te is álmodtál már tapsifülessel, ezen az úton is megpróbálhatod megfejteni, mivel tehetnéd jobbá az életedet.

Nyúllal álmodni mit jelent?

 

Álomszótár, álomfejtés, álmok jelentéseÁlmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →