Macskával álmodni mit jelent?

Macskával álmodni: mit jelent?

Macskával álmodni: mit jelent, ha szereted, és mit, ha nem? Álomfejtés, álomszótár

Éjjeli alvásunk, álmodásunk során rendkívül sokféle állat felbukkanhat lehunyt szemhéjunk mögött. Persze ezek leggyakrabban olyan állatok, amelyek körülvesznek minket a mindennapjaink során, például háziállataink, a kutya vagy cica.

Macskával – és minden egyéb más állattal – álmodni számos módon, alakban, helyzetben, formában lehet. Többek között ez is, a macska megjelenésének módja álmunkban, határozza meg azt, hogy mit is jelent az álmunk. De még az sem mindegy, hogy milyen a mi személyiségünk. Ahogyan az sem, hogy a valóságban milyen érzelmekkel viseltetünk a macskák iránt.Macskával álmodni: miképpen lehet az Álomszótár szerint?

Az Álmoskönyv, Krúdy fantasztikus álomfejtő-gyűjteménye a macskában mindenekelőtt a viharos szenvedélyeket: féltékenységet és lángoló szerelmet látja. Minden egyebet, amit a macskával történő álmodásról tudni lehet még, a sokkal bájosabb „cica” címszó kapcsán sorol fel.

De macskával álmodni még úgy is lehet, hogy nem maga a macska álmunk főszereplője, hanem valami más kapcsán jelenik meg. Nézzük meg, Krúdy szerint milyen helyzetek lehetnek ezek.

Macskát látni álmunkban lehet úgy is, hogy legfőbb ellenségével (legalábbis az emberek szerint): a kutyával hadakozik. Ha álmunkban a macska ebbel veszekszik, az oltalmat jelent az álmodó számára.

Ha álmunkban edény szerepel, és ebben macska frissen született kölykei vannak, az sajnos szerencsétlenség fenyegető árnyát hordozza.

Macskával álmodni: mit jelent?
Macskával álmodni: mit jelent?A legrégebbi álmoskönyvek szerint macskával álmodni paráznaságra utal.

Az álmunkban tetőn heverésző macska titkos viszonyuk elárulásának baljós előjele lehet. Álomban tengeri macskát látni betegséget és kedvetlen dolgot okozhat.

Macskával álmodni: mit jelent?
Macskával álmodni: mit jelent?Álmoskönyv macska:  a konkrét álmok magyarázata

Krúdy Gyula könyvében nemcsak címszavak álombeli jelentését találjuk, hanem néhány hozzáforduló ember konkrét álmainak magyarázatát is. Ezekben is jó néhányszor felbukkan a macska.

Sz. Margit egy érdekes álmában a macska egy ismeretlen állattal viaskodik, ami olyan pletykaságra utal, mely az álmodó hasznára válhat. Később az álmodó nyakán és vállán bukkan fel a macska, ez is igen jó jegynek számít.

Egy tisztviselőnő álmában a macska úgy bukkan fel, hogy egérrel viaskodik, ami ugyancsak jó jegynek számít. Bár itt inkább a macska helyett az egér jelent konkrétan egy bizonyos embert az álmodó életében.

Az álmaink gyakran tükrözik a belső érzéseinket, félelmeinket és vágyainkat. A macskák a kultúránktól és személyes tapasztalatainktól függően különböző dolgokat jelenthetnek.

Álmodni egy macskával gyakran a nőiesség, az intuíció és a függetlenség szimbóluma. Ha kedveled a macskákat a valóságban, akkor általában pozitív érzéseket társítasz hozzájuk, míg ha nem, akkor valószínűleg negatív értelmezésben látod őket az álmaidban.Mit jelent macskával álmodni?

Néhány gyakori értelmezés a macskával kapcsolatos álmokhoz:

 1. Általános jelentése: A macskák gyakran a függetlenséget, az önbizalmat és az intuíciót jelképezik. Egy független nő vagy egy öntudatos személy is azonosulhat egy macskával álmában.
 2. Veszély és árulás: Néha a macskákra úgy tekintenek, mint rejtélyes és kiszámíthatatlan lényekre. Ha álmodban macska támad meg vagy megharap, ez azt jelezheti, hogy valaki, akiben megbízol, elárulhat.
 3. Fekete macska: Sok kultúrában a fekete macskát balszerencsének tekintik. Ha fekete macskát látsz az álmodban, az félelem vagy aggodalom jele lehet. Ugyanakkor a fekete macska is jelentheti az intuíció és a belső erő szimbólumát.
 4. Játékos macskák: Ha álmodban látod, hogy macskák játszanak, az arra utalhat, hogy ideje lazítani és élvezni az életet.
 5. Kétfejű macska: Az ambivalencia és a döntésképtelenség jele lehet. Ha kétfejű macskát látsz, az azt sugallja, hogy nehézségeid vannak egy döntés meghozatalában vagy két irány közötti választásban.Macska az álomban további álomfejtés az álomszótárban

Fekete macskával álmodni

Ha fekete macskával álmodtál, az álomnak többféle jelentése is lehet a kulturális hátteredtől és a személyes érzéseidtől függően.

A fekete macskáknak hosszú történelmük van a babonával és a népi hiedelmekkel kapcsolatban. Sok kultúrában a fekete macskát a balszerencse és a varázslat szimbólumaként ismerik el. Azonban az álmaid nem feltétlenül kötődnek ezekhez a hiedelmekhez.

 • Belső intuíció: A fekete macska az intuíció és a belső bölcsesség szimbóluma lehet. Az álom arra ösztönözhet, hogy hallgass a belső hangodra és az ösztöneidre.
 • Női energiák: A macskák gyakran kapcsolódnak a női energiákhoz és a miszticizmushoz, így a fekete macska a női erőt és a mélységet is képviselheti.
 • Árnyékos aspektusok: A fekete szín gyakran az árnyékot, az elutasított vagy megtagadott érzéseket jelképezi. Az álom felszínre hozhatja ezeket a rejtett érzéseket vagy problémákat, amelyekkel foglalkoznod kell.
 • Rejtély és misztérium: A fekete macska az ismeretlen és a rejtély szimbóluma is lehet. Lehet, hogy mostanában érdekel valami ismeretlen vagy misztikus téma.

Összességében a fekete macskával álmodni sokféle értelmezést kínál. A legfontosabb, hogy figyelj a saját érzéseidre és intuíciódra az álom jelentésének megértésében.Kóbor macskával álmodtál

Ha kóbor vagy vadmacskáról álmodtál, az álomnak többféle értelmezése is lehet:

 • Magány: A kóbor macska az álmodban a magányosságot és az elszigeteltséget jelképezheti. Talán mostanában érzed magad elszigeteltnek vagy nem érzed, hogy hova tartozol.
 • Önállóság és függetlenség: Egy kóbor macska képes egyedül is megélni. Az álmod azt is jelentheti, hogy erős és független vagy, és képes vagy megállni a saját lábadon, még a nehéz körülmények között is.
 • Védelem: Egy vadmacska esetében a védekezés és a túlélés ösztönei jöhetnek elő. Lehet, hogy alapvető ösztöneidre kell hallgatnod, vagy olyan helyzetekkel nézel szembe, ahol a védelmi mechanizmusaidat kell alkalmaznod.
 • Szexualitás: Ahogyan említetted, az állatok, így a macskák is, gyakran kapcsolódnak a szexualitáshoz álmokban. Ebben az esetben a vadmacska a rejtett vagy kifejezetlen vágyakat vagy érzéseket is szimbolizálhatja.
 • Rejtett veszély: Egy vadmacska az álomban a rejtett veszélyt vagy az ismeretlen kihívásokat is jelezheti.

Azt álmodtad, hogy egy macska fial

Ha azt álmodtad, hogy egy macska fial, az a termékenységet, az új kezdeteket és az élet csodáját is szimbolizálhatja. Az álmodban megjelenő macska fialás az életed egy új fejezetének kezdetét is jelezheti, vagy azt, hogy hamarosan valami új és pozitív dolog fog bekövetkezni az életedben.

Ezenkívül az ilyen típusú álmok gyakran összefüggnek az anyaság és a gondoskodás érzéseivel. Ha a közelmúltban gondolkodtál a családalapításon, vagy már van gyermeked, ez az álom a tudatalattidban rejlő érzéseid és félelmeid kifejeződése is lehet.

Összességében ez az álom a növekedés, fejlődés és az új lehetőségek iránti vágyat is tükrözheti, és arra biztat, hogy fogadj el és ölel fel az élet ajándékait.Kiscicákról álmodni

Kiscicákról álmodni gyakran az ártatlanságot, a gyengédséget és az új kezdeteket szimbolizálja. Ha kiscicákról álmodsz, az azt is jelezheti, hogy gondoskodó és szeretetteljes vagy.

Egy ilyen álom gyakran az odafigyelésre és a támogatásra való vágyat is tükrözi. Talán vannak körülötted olyan emberek vagy helyzetek, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, hogy szükségük van rád, és tudod, hogy képes vagy nekik segíteni.

Ezen kívül a kiscicák az álmokban azt is jelezhetik, hogy egy új ötlet, tervek vagy lehetőségek vannak a látóhatáron, amelyekre érdemes odafigyelned. Az újszülött kiscicák az új kezdetek, a remény és a jövő iránti optimizmus szimbólumai is lehetnek.

Egy álomban feltűnő kiscicák ébredhetnek gondoskodásra, segítségre és támogatásra való vágyból is, és arra sarkallnak, hogy legyél figyelmes a környezeteddel, valamint azokkal, akik rászorulnak a segítségedre.

Egy csapat macskával álmodni

Egy csapat macskával álmodni azt jelentheti, hogy körülötted sok különböző energia és érzelem található, és ezekkel kell egyensúlyba kerülnöd. A macskák az álmokban gyakran intuíciót, nőiességet és függetlenséget szimbolizálnak. Ha egy csomó macska jelenik meg az álmodban, az azt jelezheti, hogy sokféle intuíciós üzenettel vagy érzelemmel találkozol az életedben.

Egy másik magyarázat szerint az álmod azt is kifejezheti, hogy sok olyan személlyel vagy körülvéve, akik magukat csak az érzelmeik alapján vezettetik, és neked ebben az érzelmi „zűrzavarban” kell megtalálnod a helyedet.

Ezenkívül az álmod arra is utalhat, hogy sokféle kisebb probléma vár megoldásra az életedben, melyek közül egyik sem jelentős, de együttesen nagy teherként hatnak rád.Álmodban egy macska nyávogott

Ha álmodban egy macska nyávogott, az azt jelentheti, hogy van valaki a környezetedben, aki próbálja felhívni a figyelmedet egy fontos ügyre vagy problémára. A nyávogó macska gyakran a belső érzések kifejezése és a kommunikáció szimbóluma.

Az álmodban hallott nyávogás figyelmeztető jelzés is lehet, ami arra hívja fel a figyelmedet, hogy valamire több odafigyelést kell fordítanod, amit eddig elhanyagoltál vagy nem vettél észre. Lehet, hogy valaki próbál közvetíteni vagy segíteni neked, de valamiért nem hallod vagy nem érted meg az üzenetét.

Fontos, hogy hallgass a belső hangodra és az intuíciódra, mert az álmodban a nyávogó macska gyakran a belső hangodat és az intuíciód kifejezését jelenti. Próbáld megérteni, mit próbál mondani neked az álom, és figyelj a részletekre, mert ezek az információk segíthetnek megérteni az álmod üzenetét.

Azt álmodtad, hogy megvertél vagy megöltél egy macskát

Ha arról álmodtál, hogy megvered vagy megölsz egy macskát, az álomnak többféle értelmezése is lehet:

 1. Harag és aggresszió: Az álom jelezheti, hogy elnyomott haragot vagy agressziót érzel valaki vagy valami iránt az életedben, amit nem tudtál kifejezni vagy kezelni a valóságban.
 2. Kontroll és hatalom: A macska elleni erőszakos cselekedetek azt is jelezhetik, hogy vissza akarod szerezni az ellenőrzést és a hatalmat az életedben egy olyan helyzetben, amelyben korábban tehetetlennek érezted magad.
 3. Szembenézés a félelmekkel: Egy macska megölése vagy bántalmazása az álomban azt is jelezheti, hogy szembe néztél a félelmeiddel vagy nehéz helyzetekkel az életedben.
 4. Elveszett intuíció: Mivel a macskák gyakran az intuíciót és a nőiességet szimbolizálják, az álom azt is sugallhatja, hogy elszakadtál a belső érzéseidtől vagy az intuíciód nem működik jól mostanában.Azt álmodtad, hogy megsimogatsz egy macskát

Ha arról álmodtál, hogy megsimogatsz egy macskát, az álomnak többféle értelmezése is lehet:

 1. Nyugalom és megnyugvás: A macska simogatása gyakran nyugalmat és megnyugvást hoz. Ez az álom jelezheti, hogy keresed a belső békét, vagy már megtaláltad azt bizonyos területeken az életedben.
 2. Intuíció és önismeret: A macskák gyakran az intuíciót és az önismeretet szimbolizálják az álmokban. Ebben az esetben az álom azt sugallhatja, hogy kezded elfogadni és értékelni a saját belső tudásodat és érzéseidet.
 3. Pozitív kapcsolatok: Az álom azt is jelezheti, hogy jelenleg pozitív és támogató kapcsolatok vesznek körül az életedben, és értékelsz és gondoskodsz róluk.
 4. Önbizalom: Ha a macska hagyja, hogy megsimogasd, az azt jelezheti, hogy nő az önbizalmad és kezded magabiztosabbnak érezni magad a bőrödben.

Arról álmodtál, hogy egy macskát etetsz

Ha arról álmodtál, hogy egy macskát etetsz, az álomnak többféle értelmezése is lehet:

 1. Gondoskodás és támogatás: Az étetés általában gondoskodást és támogatást szimbolizál. Lehet, hogy mostanában több gondoskodásra van szükséged, vagy éppen te vagy az, aki gondoskodik másokról az életedben.
 2. Viszonzás: A macskák etetése azt is jelezheti, hogy igyekszel viszonozni valaki jóságát vagy kedvességét az életedben.
 3. Elismerés és megbecsülés: A macska, amelyet ápolunk és etetünk, elismerést és megbecsülést fejez ki. Talán több elismerésre és megbecsülésre vágysz, vagy azon gondolkodsz, hogyan tudnád jobban elismerni és megbecsülni azokat az embereket körülötted.
 4. Új kapcsolatok: Az álmod azt is jelezheti, hogy új kapcsolatokat keresel vagy szeretnél mélyíteni a már meglévő kapcsolataidban.Egy macskákkal teli házról álmodtál

Ha álmodban egy macskákkal teli házat látsz, az álomnak számos lehetséges értelmezése lehet:

 1. Intuíció és nőiesség: A macskák gyakran az intuíció, a rejtély és a nőiesség szimbólumai. Egy macskákkal teli ház azt jelentheti, hogy nagyon intuíciós vagy és sok női energiával rendelkezel. Vagy esetleg jobban oda kellene figyelned az intuíciódra és az érzelmi életedre.
 2. Önállóság és függetlenség: Mivel a macskák önálló állatok, ez az álom a függetlenség és az önellátás szükségességére is utalhat. Talán azt érzed, hogy túlságosan sok ember támaszkodik rád, és szeretnél egy kis függetlenséget.
 3. Elrejtett érzések és gondolatok: Egy ház tele macskával azt is jelentheti, hogy sok elrejtett érzésed és gondolatod van, amelyekkel foglalkoznod kell. A ház gyakran a tudatalattinkat szimbolizálja, így a macskák lehetnek elnyomott érzések, gondolatok vagy emlékek.
 4. Túlterheltség: Lehet, hogy úgy érzed, túl sok a felelősséged vagy túlterhelt vagy, és ezt a sok macska szimbolizálja az álmodban.

Azt álmodtad, hogy egy macska megharap téged

Ha azt álmodtad, hogy egy macska megharapott, többféle értelmezésben is gondolkodhatsz az álomra:

 1. Védekezés és félelmek: A macska harapása arra utalhat, hogy védekezési mechanizmusaid működésbe léptek valamilyen félelem vagy aggodalom miatt. Lehet, hogy valamilyen helyzet vagy személy fenyegetésnek érzed, és ez az érzés a tudatalattidban jelenik meg a macska képében.
 2. Önzőség és ellenállás: Ahogyan említetted, az álom azt is jelezheti, hogy – talán tudat alatt – meg fogsz bántani valakit. Az önzőség és a meggondolatlanság általában a macska harapásának szimbolikájában jelenik meg.
 3. Megbántottság és elárulás: A macska, mely megharap, az elárulás és megbántottság érzését is szimbolizálhatja. Talán úgy érzed, hogy valaki, akit közel éreztél magadhoz, cserbenhagyott vagy megbántott.
 4. Intuíció és belső harcok: A macska gyakran az intuíció szimbóluma. Ha a macska megharap az álmodban, az arra is utalhat, hogy harcban állsz az intuícióddal vagy figyelmen kívül hagytál valamilyen belső érzést vagy figyelmeztetést.Azt álmodtad, hogy a macska beszélt

Ha álmodban egy beszélő macskával találkozol, az azt sugallhatja, hogy a tudatalattid próbál kommunikálni veled valami fontos üzenet formájában. A macska gyakran az intuíció, a nőiesség és a rejtélyesség jelképe, így egy beszélő macska azt jelentheti, hogy fontos belső igazságokra vagy válaszokra kellene figyelned. Az alábbiakban bemutatom néhány lehetséges értelmezést:

 1. Intuíció és belső hang: A beszélő macska által közvetített üzenet az intuíciód vagy a belső hangod lehet. A macska szavai azt mutatják, hogy a tudatalattid próbál figyelmeztetni, tanácsot adni vagy egy irányba terelni.
 2. Elfogadás és önelfedezés: Az álmod azt is jelezheti, hogy egyre jobban elfogadod és megérted önmagad, különösen az intuíciódhoz, nőiességedhez vagy rejtett képességeidhez való viszonyodat.
 3. Rejtett tanácsok és útmutatások: A beszélő macska által mondottak mélyebb értelmezést vagy útmutatást nyújthatnak az életed egy bizonyos területéhez kapcsolódóan. Fontos visszaemlékezni arra, mit mondott a macska, mivel ezek az információk iránymutatást nyújthatnak a valóságban.

Beteg macskáról álmodni

Ha beteg macskáról álmodsz, többféle értelmezése is lehet az álmodnak az alapján, milyen körülmények között történik az álom, és milyen érzésekkel ébredsz utána. Az alábbiakban bemutatom néhány lehetséges értelmezést:

 1. Elhanyagolt Intuíció: Ahogy említetted, a macska az intuíció jelképe. Egy beteg macska azt sugallhatja, hogy elhanyagolod vagy figyelmen kívül hagyod az intuíciód jelzéseit, és ez zavart vagy feszültséget okozhat az életedben.
 2. Sebezhetőség: Egy beteg állat látványa általában sebezhetőséget és gyengeséget szimbolizál. Ezen álom azt is jelentheti, hogy valamiért sebezhetőnek érzed magad az életed egy bizonyos területén.
 3. A változások elfogadása: Ha az álmodban próbálsz segíteni a beteg macskán vagy gondoskodsz róla, az azt jelezheti, hogy próbálsz alkalmazkodni vagy megbirkózni egy változással vagy kihívással az életedben.
 4. A belső éned gondozása: A beteg macska gondozása az álomban a saját belső szükségleteidről való gondoskodást is jelképezheti, és arra hívja fel a figyelmedet, hogy több időt és energiát fordíts a saját jólétedre.Halott macskával álmodtál

Ha egy halott macskáról álmodtál, az különböző érzéseket és értelmezéseket hozhat felszínre:

 1. Intuíció és önazonosság: A macska az álmokban gyakran az intuíció, az önazonosság és a női energia szimbóluma. Egy halott macska azt sugallhatja, hogy elszakadtál ezektől az aspektusoktól az életedben, vagy nem hallgatsz rájuk eléggé.
 2. Változás: Az állatok halála az álmokban gyakran változásokat jelez. Lehet, hogy egy korszak véget ért az életedben, és készülnöd kell az új kezdetekre.
 3. Elengedés: A halott macska azt is jelentheti, hogy elengedsz valamit, ami már nem szolgál téged. Lehet, hogy ez egy régi hiedelem, szokás vagy kapcsolat.
 4. Mellőzött érzések: Az álom azt is kifejezheti, hogy nem vagy hajlandó szembenézni és feldolgozni néhány negatív érzelmet vagy gondolatot, amit elnyomtál.
 5. Veszteség és gyász: Az álom azt is tükrözheti, hogy feldolgozatlan gyász vagy veszteség érzésekkel küzdesz, akár a valóságban elvesztett állattal, vagy bármi más személyes veszteséggel kapcsolatban.

Agresszív macskáról álmodni

Egy agresszív macskáról álmodni különböző értelmezéseket hordozhat magában az álom kontextusától és az életünk aktuális helyzetétől függően. Az alábbiakban bemutatom néhány lehetséges interpretációt:

 1. Belső harcok: Egy agresszív macska az álmodban a belső feszültségek és konfliktusok jelképe lehet. Talán vannak belső érzéseid vagy gondolataid, amelyekkel nehéz szembenézned.
 2. Külső konfliktusok: Az álom azt is tükrözheti, hogy jelenleg valaki vagy valami kihívást jelent az életedben, és érzed, hogy védekezned kell vagy támadás alatt állsz.
 3. Elutasítás érzése: Az agresszív macska az érzékenység és a sebezhetőség érzését is kifejezheti. Talán úgy érzed, hogy az emberek nem értik meg vagy nem fogadják el a valódi énedet.
 4. Félelmek és aggódalmak: Az agresszív állatok gyakran a félelmeinket és aggódalmainkat szimbolizálják. Lehet, hogy van valami az életedben, amitől félsz vagy ami aggodalommal tölt el.
 5. Kontrollvesztés: Egy támadó vagy agresszív macska az irányítás elvesztésének érzését is kifejezheti. Talán úgy érzed, hogy az életed kicsúszott a kezedből, és nem tudod, hogyan kapd vissza az irányítást.Arról álmodni, hogy egy macska megtámad

Amikor arról álmodunk, hogy egy macska megtámad minket, az a belső félelmeinkkel, konfliktusainkkal és kihívásainkkal kapcsolatos lehet. Az alábbiakban néhány lehetséges értelmezést vázolok fel:

 1. Belső konfliktusok: Egy támadó macska azt jelentheti, hogy küzdesz valamelyik belső aspektusoddal, amit nem tudsz megérteni vagy elfogadni. Ez az aspektus lehet egy rejtett vágy, félelem, vagy érzelem, amelyet nem ismersz el.
 2. Női energia: Mivel a macskákat gyakran a női energiával és intuícióval azonosítják, egy támadó macska arra utalhat, hogy nem vagy összhangban a női oldaladdal, vagy félreérted és megveted azt.
 3. Mások véleménye: A támadó macska azt is tükrözheti, hogy túlságosan aggódsz mások véleménye miatt. Esetleg attól félsz, hogy nem felelsz meg mások elvárásainak, és emiatt belső nyomás alatt érzed magad.
 4. Elutasítás és kritika: Ha valakitől nemrégiben kritikát kaptál vagy elutasítottak, az is kiválthat egy ilyen álmot. A macska támadása ebben az értelmezésben azt a fájdalmat vagy sértődöttséget szimbolizálhatja, amit ezek az élmények okoznak.Sérült macskáról álmodni

Sérült macskáról álmodni sokféleképpen értelmezhető. Az alábbiakban néhány lehetséges jelentését mutatom be:

 1. Sebezhetőség és védelem: Egy sérült macska gyakran az önmagunk vagy mások iránt érzett aggodalmat és a sebezhetőség érzését tükrözi. Talán félsz attól, hogy valaki a közeledben sebzett vagy veszélyeztetett, vagy talán magadat érzed így.
 2. Gondoskodás szükségessége: Egy sérült állat általában gondoskodást igényel. Ez az álom azt sugallhatja, hogy neked vagy valakinek a közeledben szüksége van támogatásra, vigaszra vagy segítségre.
 3. Elhanyagoltság: Egy másik értelmezés szerint, ha sérült macskát látsz, az azt jelezheti, hogy valamit elhanyagoltál az életedben, és itt az ideje foglalkozni vele.
 4. Ösztönök és intuíció: A macskák gyakran az intuícióval és az ösztönökkel kapcsolatosak. Egy sérült macska ebben az értelmezésben azt mutathatja, hogy ösztönös vagy belső útmutatásod valamilyen módon „sebzett”, vagy nem figyelsz rá eléggé.

Macskával álmodni: mit jelent?
Macskával álmodni: mit jelent?Macska álomban: a függetlenség szimbóluma

Manapság – talán nem is teljesen ok nélkül – a macskával való álmodás az álmodó független személyiségéről árulkodik. Ez persze a cicakedvelők és -tartók számára egyáltalán nem véletlen. Elvégre a macska kifejezetten önálló állat, szemben például a kutyával, ám pont ezért szereti őket, aki szereti.

De macskával álmodni bárki tud. Az is, aki szereti, és az is, aki nem. Előbbiek számára az bizonyos lehet, hogy a macska álmukban is valami, számukra jó dolog szimbóluma. Utóbbiaknál viszont valami félelmetes esemény előjele is lehet.

Álmok jelentése
Álmok jelentése – Macskával álmodni mit jelent?

Fekete macska álomban

Álomfejtés állatok

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álomlexikon,  álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →