Dohányzás álomban mit jelent?

Dohányzás álomban mit jelent?

Dohányzás álomban: az álmodja, aki dohányos, vagy az, aki nem?

Ahogyan már az egyéb álmok esetében megszokhattuk, az, hogy valamiről álmodunk, nem feltétlenül van közvetlen összefüggésben az álom tárgyával. Ha például halállal álmodunk, korántsem biztos, hogy valaki meg fog halni a környezetünkben. Vagy ha éppenséggel repülő bukkan fel álmunkban, az sem feltételezi azt, hogy nemsokára azzal utazunk valahová külföldre.

Na de mi van akkor, ha például az álomban a dohányzás szerepel? Van-e köze a dohányzáshoz a dohányzásról szóló álom magyarázatának?

Dohányzás álomban és annak Krúdy Gyula-féle magyarázatai

A dohányzásról álmodásról szinte száz százalékig biztos, hogy az Álmoskönyv fog szót ejteni. Ahogyan arról is, hogy mit jelent a dohányzás álomban. Lássuk, miként vélekedtek Krúdy idejében és annak előtte a dohányzásról való álmodásról.

Ha valaki csak úgy, általánosságban dohányról álmodik, az mindenekelőtt mulatságot jelent a könyv szerint. Ezzel szemben álomban dohányt szívni, azaz dohányozni olyan remények jelképe lehet, amelyek sajnos valószínűleg sohasem fognak beteljesülni. Ha viszont konkrétan nem dohányzunk álmunkban, csak szippantunk a dohányból egy kicsit, az álommagyarázók szerint a kis élvezet jele lehet.

Az álombeli dohányos az Álmoskönyv értelmezése szerint lopást jegyezhet, míg ha dohányosasszonnyal álmodunk – előreláthatólag valamikor várhatóan szeretkezni fogunk. Kerner szerint ellenben az álombeli szép dohányosné álmatlan vágyakat gerjeszthet bennünk, melyeket ki tudja, mikor, hogyan fogunk tudni kielégíteni.

Dohányzás álomban mit jelent?
Dohányzás álomban mit jelent?

Dohányzás, dohányzacskó, dohánytrafik álomban

A dohányt ezenkívül még kiönteni is lehet, akár éber állapotban, akár álomban. Ha álomban történik, akkor vigyázz: előfordulhat, hogy ez annak előjele, hogy meg fogod sérteni egy kedves ismerősödet.

Az 1855-ös álmoskönyv a dohányos trafikról is ejt szót. Ha erről álmodunk, várhatóan jó társaságnak örvendezhetünk a közeljövőben. A dohányzás álomban öregembernél kis betegséget hozhat, míg a dohányzás álomban gondot okozhat, amennyiben februárban álmodunk róla.

Álmunkban a dohányzás mellett még az is előfordulhat, hogy megjelenik a dohányskatulya is. Ez arra utal: előfordulhat, hogy az elégedetlenség érzése lesz úrrá rajtunk valamikor a közeljövőben. A dohányzacskó álombeli értelmezése pedig az, hogy – minél szebb, annál jobb.

Dohányzás álomban mit jelent?
Dohányozni álomban mit jelent?

Dohányzás álomban és a dohányzásról való leszokás összefüggése

A kérdés mindenekelőtt a következő. Van-e összefüggés aközött, hogy dohányzásról álmodunk, és aközött, hogy le fogunk, avagy csak le akarunk szokni róla.

A válasz: igen. Bár érdekes, hogy a dohányosok ritkán álmodnak dohányzásról. Ám ha mégis előfordul, az arra utal, hogy hamarosan le fognak szokni róla. Ha olyan álmodik dohányzásról, aki már sikeresen leszokott róla, megnyugodhat. Azt jelenti, hogy szilárd az elhatározása, és valószínűleg nem is fog visszaesni.

Ha viszont nemdohányzó ember álmodik dohányzásról, az valamiféle kielégítetlenséget mutat. Titokban talán mindig is szerette volna tudni, milyen érzés lehet dohányozni…

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →